Klavye sorunu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anka34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anka34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar şöyle bir sorunum var işletim sistemi windows 10 daha bir kaç gün öncesine kadar sorun yoktu yaklaşık 3 gündür youtubeden video açtığımda sonrasında chrome klavyeden yazı yazamıyorum tuş kombinasyonu çalışmamaya başlıyor kapatıp açtığımda çalışıyor chrome ama yine video izledikten sonra aynısı oluyor klavye tuş kombinasyonları çalışmıyor sorun sizce ne olabilir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eee 4. millenium faciasının kronik sorunu bu bide touchpad...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bendede var . Chrome dan girdiğim Facebook ve Youtube'da video izledikten sonra yazı yazamıyorum . Chrome 'u aşağıya alıp geri açtıktan sonra düzeliyor sadece .

writeitright

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
evet arkadaş bir tek bende galiba bu diye düşünüyordum demekki sorum chrome daymış.

Google da olsun youtube da olsun, bir süre sonra yazamıyorum, chrome u alta küçültüyorum sonra yine tam ekrana alıyorum bu sefer çalışmaya başlıyor.

Zaten firefox ta yüklü ona geçicem arkadaş bu böyle olmaz saçma sapan sorunlar.

Zaten düzeldi denilen ram sorunu benim pc de düzelmiş değil, 2-3 sekme açıp 1 youtube videosu oynattığımda şişmeye başlıyor yavaş yavaş ve donuyor. Ram sömürmeye de devam ediyor.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sorunu çözmek için birkaç gündür arama yapıyorum; aynı sorunu yaşayan çok. Yeni güncellemeyi bekleyeceğiz mecburen.

Tibaldo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Chrome 45.0.2454.85 m (64-bit) sürümünü yüklediğimden beri bazen ne yazı ne başka birşey yapamıyorum, klavye iptal oluyor resmen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende de aynı sorun var eğer çözümünü bulursanız buraya yazın. Diğer tarayacılara geçmek istemiyorum Chrome alıştık çünkü. :)

hasanyangel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bir haftadır aynı sorun bende de var. napcaz böyle ? güncelleme lazım. windows 10 kronik sorunlarından herhalde

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ya bende zannediyorum bu sorun yalnızca bende var. 5-6 güne kadar klavyeyi değiştirmeyi düşünüyordum, meğer genelmiş bu sorun.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Güncelleme geldi ama sorun halen devam ediyor.

Windows 10 dışında aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

S

SDN Okuru12

SDN Okuru
Meraba arkadaşlar. :)

Daha önce konuya yazmıştım aynı sorun bende var diye ama sorun bugün itibariyle çözüldü. Güncelleme geldi mi bilmiyorum ( Belki de fark etmedim) Şuan video izledikten sonra klavye çalışıyor. :)

Windows 7 kullanıyorum.

S

SDN Okuru19

SDN Okuru
windows 10 kullanıyorum aynı dert bende de var hemde iki bilgisayarımda cbütün internet tarayıcılarında aynı

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Chrome 47.0.2508.0 dev-m (64-bit) buna geçtim yine aynı.

Reaksiyon puanı
16,128
bende 10547 32bit pro sorun yok.
Sürüm 45.0.2454.93 m

Google Chrome güncel durumda.
nasıl 47.0.2508.0 dev-m?

Y

yokkie

SDN Okuru
ben win 8 ve xp pc de de aynı sorunları yaşadım bende klavyeleri değiştiricektim ama chrome daymış suç vay chrome

B

baksit

SDN Okuru
win 7 işletim sistemi kullanıyorum. Google Chrome yi kullandığımda bazı zaman klavye çalışmıyor. Örn. face açıyorum yazacam klavye pasif. Bazı zaman vord belgesine yazıp kopyala yapıştır yapıyorum. klavyeyi sök tak veya pc yi aç kapa vb. çare saygılar.

sefaburan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu linkten veya burda youtube videosunu izleyerek google chromedeki klavye sorununa kesin çözüm bulabilirsiniz.<span style="color: rgb(187, 187, 187); font-family: Roboto, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 14.3px; background-color: rgba(28, 28, 28, 0.8);">[video]https://youtu.be/xQXSnyll5QQ[/video]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu linkten veya burda youtube videosunu izleyerek google chromedeki klavye sorununa kesin çözüm bulabilirsiniz.[video=youtube;xQXSnyll5QQ]https://www.youtube.com/watch?v=xQXSnyll5QQ[/video]