Klavye sorunu

10line

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Benim notebook kullanıcıyım ve notebook klavyem de numlock kısmı yok dolayısıyla üst tarafta ki sayı tuşlarını kullanıyorum.

Dünden beri bir sorunum var. Klavyem de ki üst sayı tuşlarından sadece 5 ve 6 tuşları çalışıyor diğer 1 2 3 4 7 8 9 0 tuşları çalışmıyor ancak ekran klavyesinden yazabiliyorum.

İnternette araştırdım bir çok kişi de bu sorunun aynısı var ama hiç birin de çözüm yok.

Bilgisayarı tarattım virüs yok combofix attım sistem geri yükleme yaptım ama nafile hala aynı.

Yardımlarınızı bekliyorum. Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim aynı sorun bende de var türk formlarının birine girdim diğerinden çıktım bulamadım ama bi yabancı formda sunu gordum FN+N - FN+f12 - FN+numlock tuşlarına aynı anda basın demişler... ben ilk FN+f12 yaptım hemen olmuştu fakat pc süreklitekrarlıyo bunu. birdaha fn+f12 denedım olmadı fn+n bastım oldu ... fakat sorun tekrar cıktı bu defa fn+n de olmadı ama formda dikkat ceken bişey vardı notbook ve dizüstü kullannalar çok yazıyomuş bu problemı belkı sende olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende windows 7 kulaniyorum klavyede sag terefdeki 1, tusu ve yukardaki 6,8,9 tuslari calismiyor lutven bilen varsa yardim etsin

K

KAZIM Y

SDN Okuru
Fn 11 fn n denedim ama olmadi hala sorun var yardimci olurmusunuz windows 7 masaustu