Mehmet sarıhan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Merhabalar mekanik klavye alacağım fakat kararsız kaldım sizce 2.el.james donkey 619 mu yoksa 0 gamepower overlord mu
Hangi klavyesini peki benim.için küçük ve mekanik. Olmasi onemliJames donkey tercih etmem tek ssd konusunda iyilerdir. Gamepower kaliteli klavye yapar ama logitech öneririm.
Merhabalar mekanik klavye alacağım fakat kararsız kaldım sizce 2.el.james donkey 619 mu yoksa 0 gamepower overlord mu
RGB veya sesi benim için önemli değil zaten red switch rainbow alacağım mekanik tercih etmemin sebebi tuş hassasiyeti ve tepki hızı ayrıca Logitech g213 büyük bir klavye benim için küçük klavye daha iyi olacaktırben logitech g213 kullanıyorum ilk aldığım günkü gibi yazılımı çok detaylı mebran olmasına rağmen sesi çok tok ve güzel rahat ergonomik bir klavye su ya toza baya dayanıklı üstüne dökmedigim şey kalmadı su ayran kola çay kola hiç bişi olmuyor benim demek istediğim şu mekanik klavye alıcan sırf rgb çıt çıt ses çıkarması için paranı boşa atma git adam akıllı logitech mebran klavye al keyfine bak kullanımı aşırı rahat bilek destegi özellikle