Soru Klavye seçimi

Mehmet sarıhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar mekanik klavye alacağım fakat kararsız kaldım sizce 2.el.james donkey 619 mu yoksa 0 gamepower overlord mu

Aakons

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
108
James donkey tercih etmem tek ssd konusunda iyilerdir. Gamepower kaliteli klavye yapar ama logitech öneririm.

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Merhabalar mekanik klavye alacağım fakat kararsız kaldım sizce 2.el.james donkey 619 mu yoksa 0 gamepower overlord mu

ben logitech g213 kullanıyorum ilk aldığım günkü gibi yazılımı çok detaylı mebran olmasına rağmen sesi çok tok ve güzel rahat ergonomik bir klavye su ya toza baya dayanıklı üstüne dökmedigim şey kalmadı su ayran kola çay kola hiç bişi olmuyor benim demek istediğim şu mekanik klavye alıcan sırf rgb çıt çıt ses çıkarması için paranı boşa atma git adam akıllı logitech mebran klavye al keyfine bak kullanımı aşırı rahat bilek destegi özellikle

Mehmet sarıhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
ben logitech g213 kullanıyorum ilk aldığım günkü gibi yazılımı çok detaylı mebran olmasına rağmen sesi çok tok ve güzel rahat ergonomik bir klavye su ya toza baya dayanıklı üstüne dökmedigim şey kalmadı su ayran kola çay kola hiç bişi olmuyor benim demek istediğim şu mekanik klavye alıcan sırf rgb çıt çıt ses çıkarması için paranı boşa atma git adam akıllı logitech mebran klavye al keyfine bak kullanımı aşırı rahat bilek destegi özellikle
RGB veya sesi benim için önemli değil zaten red switch rainbow alacağım mekanik tercih etmemin sebebi tuş hassasiyeti ve tepki hızı ayrıca Logitech g213 büyük bir klavye benim için küçük klavye daha iyi olacaktır

Aakons

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
108
Red switch küçük bir klavye diye youtubeye aratın çıkar.