HiçGüleceğimYoktu
Profesör
Hocam azcık bi araştırın internette Rampage alınır mı felan.2 senedir kullanıyorum hatta annemin şiddetine uğradı aldı yere vurdu sadece arkasındaki kaldırıçların birisi kırıldı hala sıkıntısız çalışıyor.
Hocam azcık bi araştırın internette Rampage alınır mı felan.2 senedir kullanıyorum hatta annemin şiddetine uğradı aldı yere vurdu sadece arkasındaki kaldırıçların birisi kırıldı hala sıkıntısız çalışıyor.
Biliyorum rampage alınmaz diyen çok ama şöyle bir şey var araştırma yaparsan logitech redragon alınmaz diyenlerde yok diel buda demek oluyor her ağzı olan markalara laf atıyorHocam azcık bi araştırın internette Rampage alınır mı felan.
hayatımda Redragon veya Logitech alınmaz diyen birini görmedimBiliyorum rampage alınmaz diyen çok ama şöyle bir şey var araştırma yaparsan logitech redragon alınmaz diyenlerde yok diel buda demek oluyor her ağzı olan markalara laf atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin için söylemiyorum kötü yorumlara bakınca bende kulaklık alırken senin gibi düşünmüşdüm ama bir şans verip kullandıktan sonra öyle demiyorsunuz
Logitech alınmaz diyen ben de görmedim.Biliyorum rampage alınmaz diyen çok ama şöyle bir şey var araştırma yaparsan logitech redragon alınmaz diyenlerde yok diel buda demek oluyor her ağzı olan markalara laf atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin için söylemiyorum kötü yorumlara bakınca bende kulaklık alırken senin gibi düşünmüşdüm ama bir şans verip kullandıktan sonra öyle demiyorsunuz
Rampageye kötü diyenlerin sayısı 1 kişi değil.sen ona takma sen her markaya laf attıklarına bak sence mantıklımı her markaya 1 bile olsa kötü yorum vardır dimi ozaman hiç bir marka alınmaz
Biliyorum ama alınmaz sadece 1 kişide sorun çıkmadı diye marka iyi olmaz.Dostum anlatmaya çalıştığım şey bu deil
Haklısın ben sadece ön yargıyı kırmayı çalışıyorum.Biliyorum ama alınmaz sadece 1 kişide sorun çıkmadı diye marka iyi olmaz.
Sıkıntı yok hocam birşey yapmadınız zatenAyrıca senle bir polemiğe girmeye çalışmıyorum dostumkusura bakma
300 - 400Bütçe tam olarak ne kadardı?
Evet 300-400Bütçe tam olarak ne kadardı?
Mekanik mi bu?
Mekanik mi bu?
İyiki 300 400 dedim 500 atmışsınız ?
Güzel.Redragon Vara Mekanik RGB - Google Alışveriş
www.google.com
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11.com
Klavye ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Klavye modelleri için hemen tıklayın.www.n11.com
G213 veya GK50 bence.Harfler sonradan eklenmiş galiba
Güzel.
Sen dedin daha önerilenlere bakma diye hala öneriyorsun.
Benim aklımda 3 model var değştirmeyeceğim:
1-GK50
2-G213
3-Apex 3
Kusura Bakma güzel görünce attım işte.Harfler sonradan eklenmiş galiba
Güzel.
1-GK50
2-G213
3-Apex 3
Bence SS Apex 3Harfler sonradan eklenmiş galiba
Güzel.
1-GK50
2-G213
3-Apex 3
G213 veya GK50 bence.
Kusura Bakma güzel görünce attım işte.
Bence GK50 veya G213 ama arada baya fiyat farkı var param olsa gk50 alırım
G213 e karar verdim 400 den fazla vermek mantıklı gelmedi.Bence SS Apex 3
Ses sıkıntı değilse Redragon'a da yönelebilirsiniz.G213 e karar verdim 400 den fazla vermek mantıklı gelmedi.
Ses sıkıntı.Ses sıkıntı değilse Redragon'a da yönelebilirsiniz.
Hem 400 ü geçip hem de blue switch mantıklı gelmedi.![]()
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Doğru da hocam blue Swtich de kötü değil ona bakarsak mesela Logitech 380 lira mekanik değil.Hem 400 ü geçip hem de blue switch mantıklı gelmedi.
Onun yerine 100 daha koyup GK50 alırım.