Işıklı olması sadecw görüntü.Önemli olan kalite.Markası neydi?Bir ara A101 oyuncu klavyesi gelmşişti ışıklı alabilirdin ama geçti :/
Oyuncu KlayvesiConcord C58 Kablolu Gaming Klavye Mouse Set Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Concord C58 Kablolu Gaming Klavye Mouse Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Normal Bildiğimiz Klayvelogitech Mk220 Siyah Kablosuz Mouse Ve Klavye Set 920-003163 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
logitech Mk220 Siyah Kablosuz Mouse Ve Klavye Set 920-003163 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Ben de bundan almayı düşünüyorum.Corsair K55 Türkçe RGB Oyuncu Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Corsair K55 Türkçe RGB Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
hyperx fury olabilir yada 70x30luk mouse padlerConcord'u daha önce hiç duymadım.Bildiğim kadarıyla da Corsair gayet kaliteli.Bak ben bunu düşünüyorum,önerimdir.
Kulaklık: Logitech G332 SE
Klavye: Corsair K55 RGB
Mouse: Razer Deathadder (İsmi biraz daha farklı olabilir.)
Mousepad: (Öneri Lazım.)
Thxhyperx fury olabilir yada 70x30luk mouse padler
MSI vigor almaya karar verdim teşekkürlerLogitech G G213 Prodigy Oyuncu Klavyesi - Siyah Fiyatı
Logitech G G213 Prodigy Oyuncu Klavyesi - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Razer Cynosa Chroma - Turkish Layout Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Razer Cynosa Chroma - Turkish Layout en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Corsair K55 Türkçe RGB Oyuncu Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Corsair K55 Türkçe RGB Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
seç beğen alMSI Vigor GK30 TR Oyuncu Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri
MSI Vigor GK30 TR Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi günlerde kullanın, hayırlı olsun.MSI vigor almaya karar verdim teşekkürler
Logitech'lerde hissiyat çok iyi değil diye okudum.Ben de Corsair K55 alacaktım sayenizde yorumu görüp MSI'a karar verdim.Thx.Logitech G G213 Prodigy Oyuncu Klavyesi - Siyah Fiyatı
Logitech G G213 Prodigy Oyuncu Klavyesi - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Razer Cynosa Chroma - Turkish Layout Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Razer Cynosa Chroma - Turkish Layout en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Corsair K55 Türkçe RGB Oyuncu Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri
seç beğen alMSI Vigor GK30 TR Oyuncu Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri
MSI Vigor GK30 TR Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
MSI alırdım ama bence biraz daha para koyarak stelseries apex 3 alırdım. Bu ikisi arasından ise msı tercih ederim.yinede siz olsanız MSI mı alırdınız yoksa Corsair mi?