Martin Eden
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
500 TL civarında önerebileceğiniz, sessiz ve RGB (bu fiyata RGB yok elbette, RGB'den kastım renkli olması) klavye önerisi olan var mı?
Yani 500 TL bandında zor bulursunuz gibi geliyor. Bütçenizi biraz daha arttıramaz mısınız?500 TL civarında önerebileceğiniz, sessiz ve RGB (bu fiyata RGB yok elbette, RGB'den kastım renkli olması) klavye önerisi olan var mı?
Ne kadar mesela? Öneriniz varsa buyurun.Yani 500 TL bandında zor bulursunuz gibi geliyor. Bütçenizi biraz daha arttıramaz mısınız?
Buna ne dersiniz?Ne kadar mesela? Öneriniz varsa buyurun.
Biraz pahalıymış, ve ben Numpad olanı tercih ederim. Yine de çok teşekkür ederim.Buna ne dersiniz?
![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.069,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rica ederim ne demekBiraz pahalıymış, ve ben Numpad olanı tercih ederim. Yine de çok teşekkür ederim.