Klavye Mouse uyumsuzluğu (yardım)

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
notebookda klavyeden bir tusa basili tutudugumda mauseyi hareket etdiremiyorum. tuşu bıraktığımda hareket ediyo mause. bunu ayarlardan nereden duzelte bilirim? tusa bastığimda mause de hareket etsin istiyorum. notebooku yeni aldım eskisinde böyle diyildi yani. windows 7 sp1 ve dil turkce. yardm icin tesekkurler simdiden ))

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Klavye ve Mouse Sürücülerini kaldır restart at ve yeniden kurulmasını bekle otomatik olarak görecektir.

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Synaptics touch pad ayarlarına girin palmchech-gelişmiş acm diye bişey var onun özelliklerine girin yanın ayarlar tuşu var basın ve avuç içi denetimini kapatın.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
peki synaptics touch pad ayarlarna nereden gire bilirim?

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
peki synaptics touch pad ayarlarna nereden gire bilirim?

denetim masasından mouse seçeneğine giriniz mouse özelliklerinden ayarlara gir Synaptics Touchpad açılacaktır

- - - Mesaj Güncellendi - - -

mouse diyorum ama ağız alışkanlığı fare :)

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
mause özelliklerinde heryere baktım ama synaptics yok. lenovo pointing device diye bişey buldum ve onun sürücü bölumunde suruculeri kaldır geçidi var. kaldırsam işe yararmı?

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=345196]ASMU[/MENTION]
tabii çalışmayacak.. sürücüleri kaldırdıktan mouse fişini çıkart .sonra restart attır notebooka . çalışır hale geldiğinde klavye sürücüleri otomatik yüklenecektir. mouse tekrar tak notebooka onu da tanıyıp tekrar sürücüleri kuracaktır.. bu şekilde sorundan umarım kurtullursun

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sürücüyü kaldırırsan mouse çalışmaz
sürücüyü kaldırsanda mouse çalışır, ama üreticinin mouse için koyduğu ek özellikler çalışmnaz. mesela multitouch özellikler yada avuç içi denetim çalışmaz. hem böylece sorundan da kurtulursun

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
tamam surucuyu kaldırıyorum bakalım nolacak

mause notebookdan ayrılmiyor kendi mausesi

kaldırdım yeniden başlatdım ama yine mause aynı kaldı. yani klavyeye basılı tutunca mause oku hareker etmiyor (( ama başka bi çözüm buldum klavyede herhangi bir tuşu 2 kere tıklayıp basılı tutduğumda mause oku hareket ediyor