AnılTpskl
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 28
Rampage R6 Hydra Rgb mi Rampage kb r18 mi hangisi ve nedenleri başka klavye önerecekseniz 300 tl yi geçmesin mavi seiçli mekanik olsun. (eğer önerecekseniz)
Corsair Gaming K55 RGB Oyuncu Klavye Türkçe (CH-9206015-TR) FiyatıRampage R6 Hydra Rgb mi Rampage kb r18 mi hangisi ve nedenleri başka klavye önerecekseniz 300 tl yi geçmesin mavi seiçli mekanik olsun. (eğer önerecekseniz)
R6 RGB kullanmaktayım. Memnunum. Uygun fiyatlı Outemu Sviçlere sahip gayet iyi bir klavye bence.Corsair Gaming K55 RGB Oyuncu Klavye Türkçe (CH-9206015-TR) Fiyatı
Ben bunu öneririm. Üstüne 100tl koy adam gibi bir klavyen olsun rampageler iyi değil
Kaç aydır kullanıyorsun ?R6 RGB kullanmaktayım. Memnunum. Uygun fiyatlı Outemu Sviçlere sahip gayet iyi bir klavye bence.
4 ay oldu. Ondan önce kahverengi sviçli Blade R10 vardı. Onu 2 sene kullandım hala duruyor.Kaç aydır kullanıyorsun ?
R6 ile Kb r18 arasında ne farklar var???4 ay oldu. Ondan önce kahverengi sviçli Blade R10 vardı. Onu 2 sene kullandım hala duruyor.
KB R18 Full RGB değil. R6 bilek desteğibne sahip.R6 ile Kb r18 arasında ne farklar var???
2 dediğin seçenek bdnim için önemli değil.KB R18 Full RGB değil. R6 bilek desteğibne sahip.
Bilek desteği çok önemli şahsen. Benim bileğim ağrıtıyor KBR-18 mesela.2 dediğin seçenek bdnim için önemli değil.
Kb r18 kavisli ya oyunlarda olumsuz etkiler mi ?
Pekii nerden aldıysan oranın linkini atarmısın?Bilek desteği çok önemli şahsen. Benim bileğim ağrıtıyor KBR-18 mesela.
Alırsam pişman olurmuyum ?Bilek desteği çok önemli şahsen. Benim bileğim ağrıtıyor KBR-18 mesela.
Vatan'dan aldım ben.Pekii nerden aldıysan oranın linkini atarmısın?
Pekii malzeme kalitesi nasıl ?Vatan'dan aldım ben.
Fena değil. Metal yüzeyi var. Bileklik oldukça sağlam.Pekii malzeme kalitesi nasıl ?
Bide bana monitör önerirmisin utku 600 tl yi geçmesin 75 hz olsunFena değil. Metal yüzeyi var. Bileklik oldukça sağlam.
Bide bana monitör önerirmisin utku 600 tl yi geçmesin 75 hz olsun.Fena değil. Metal yüzeyi var. Bileklik oldukça sağlam.
En ucuz şekilde bu var.Bide bana monitör önerirmisin utku 600 tl yi geçmesin 75 hz olsun
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bide bana monitör önerirmisin utku 600 tl yi geçmesin 75 hz olsun.
Bundan daha ucuzu yokmu yaa ??
Bundan daha ucuzu yokmu yaa ??
Bide bana Rampage den jitter click için bir oyuncu mousesi önerirmisin Utku rica etsem ?
Onu bilemeyeceğim.Bide bana Rampage den jitter click için bir oyuncu mousesi önerirmisin Utku rica etsem ?
Oyuncu mouselerle aran yok yaniOnu bilemeyeceğim.