Klavye Işıklandırma ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dukkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dukkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar hp dizüstüm var ve 64 bit hiç bir program uyumlu olmadıgı için 32 bit kurmak istiyorum... Yalnız sorunum şu ki bilgisayarımda klavyesi br tuşla ışıklandırması var acava cd ile format attıgım zaman bu özelliğini kaybeder mi? Bu ışıklandırma sistemi herhangi bir driver ile mi çalışıyordur sizce ? :scared:

a_kadir58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 64 bit kurulu ama şuana kadar uyumsuz bir programa denk gelmedim. Hiç sanmıyorum herhangi bir driverle çalıştığını bilgisayarın bir özelliidir.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
gitmez bisey merak etme, ama önce driverleri programlari tamamla bi kenara ayir sonra formatla.

dukkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizce 64 bit i kaldırmalı mıyım ? ne dersiniz

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Eğer normal klavyede olan tuşlardan birine görev olarak verildiyse formattan sonra çalışmaz.. Onu çalıştıran programı yüklemen gerekir...

Ama normal bir kalvyede olmayan tek görevi ışıklandırmayı açıp kapatmak olan bir tuşu var ise format atsan da atmasan da çalışır çünkü o direk elektriğe bağlıdır yazılımla alakası yoktur...

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
64 bit windowsa 32 bit programn kurarsan o da çalışır, yani problem olacak bir durum yok.

ben takıldım aga basıcam formatı diyorsan o da sorun değil HP sayfasından her modelin her wqindows sürümü için ayrı ayrı sürücülerini bulabilirsin hiç takılma bas gitsin bi
şey olursa gel tekrar sor linkine kadar veririz

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Yerel Disk C: de " SwSetup " adlı bir klasör bulunur , bu klasörde bilgisayarınızın driverları bulunur.Bu klasörü bir dvd ye kopyalayın.Format attıktan sonra driverlarınızı böylece rahatlıkla yükleyebilirsiniz.Ayrıca ışıklandırmanın driverla olacağını sanmıyorum.64 bit sisteme geliince de , uyumsuzluklar oluyor eski programlarda ama ben çok da sık karşılaşmadım.Bu sorunu da sanal işletim sistemleri ile aşabilirsiniz.64 bit kullanmak varken neden 32 bit kullanasınız ki..