Soru Klavye almalı mıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doga123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doga123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Merhaba ben laptop kullanıyorum ve klavye alsam mı almasam mı karasızım yardım ederseniz sevinirim
(Minecraft,Sonoyuncu falan oynuyorum belki lazım olur diye yazdım)

Marhleste

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Merhaba ben laptop kullanıyorum ve klavye alsam mı almasam mı karasızım yardım ederseniz sevinirim
(Minecraft,Sonoyuncu falan oynuyorum belki lazım olur diye yazdım)
sonoyuncu gibi pvp'nin bol oldugu bi sunucuda oynuyorsanız klavye şart hocam bende eskiden normal leptop klavyesinden oynuyordum sonradan leptopa mekanik klavye bağladım ilk 3 gün bi alışma dönemi oluyor fakat sonrasında cidden büyük performans artışı oluyor

Doga123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
sonoyuncu gibi pvp'nin bol oldugu bi sunucuda oynuyorsanız klavye şart hocam bende eskiden normal leptop klavyesinden oynuyordum sonradan leptopa mekanik klavye bağladım ilk 3 gün bi alışma dönemi oluyor fakat sonrasında cidden büyük performans artışı oluyor
Teşekkürler

Doga123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12

Doga123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
klavye konusunda bilgim yok fakat razer kullanmayı düşünüyorum

Marhleste

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
klavye konusunda bilgim yok fakat razer kullanmayı düşünüyorum
Size şöyle açıklayım : içinde red switch olan klavyeler sessiz modellerdir fakat içinde mavi switch olanlar ise sesli klavye oluyor ve içinde ne red ne mavi switch olmayan klavyeler mekanik hislidir sesleri biraz fazla oluyor ve kalitesizler

Doga123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Size şöyle açıklayım : içinde red switch olan klavyeler sessiz modellerdir fakat içinde mavi switch olanlar ise sesli klavye oluyor ve içinde ne red ne mavi switch olmayan klavyeler mekanik hislidir sesleri biraz fazla oluyor ve kalitesizler
mavi switch o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...