Teşekkürler peki hangi markayı kullanmalıyımKlavye ile daha rahat olur, hissiyat açısından vb.
sonoyuncu gibi pvp'nin bol oldugu bi sunucuda oynuyorsanız klavye şart hocam bende eskiden normal leptop klavyesinden oynuyordum sonradan leptopa mekanik klavye bağladım ilk 3 gün bi alışma dönemi oluyor fakat sonrasında cidden büyük performans artışı oluyorMerhaba ben laptop kullanıyorum ve klavye alsam mı almasam mı karasızım yardım ederseniz sevinirim
(Minecraft,Sonoyuncu falan oynuyorum belki lazım olur diye yazdım)
Teşekkürler peki hangi markayı önerirsinLaptop klavyeleri çok hassas ve yumuşak şahsen rahat hissetmediğim için ek klavye kullanıyorum.
Yazı yazmak için ideal ancak oyunda pek keyif vermiyor.Laptop klavyeleri çok hassas ve yumuşak şahsen rahat hissetmediğim için ek klavye kullanıyorum.
Teşekkürlersonoyuncu gibi pvp'nin bol oldugu bi sunucuda oynuyorsanız klavye şart hocam bende eskiden normal leptop klavyesinden oynuyordum sonradan leptopa mekanik klavye bağladım ilk 3 gün bi alışma dönemi oluyor fakat sonrasında cidden büyük performans artışı oluyor
SteelSeries/razer.Teşekkürler peki hangi markayı önerirsin
Bütçeniz nedir?Teşekkürler peki hangi markayı önerirsin
teşekkürler zaten razer almayı düşünüyordum mousumda razer ama seriyi de verdiğiniz için teşekkürler ve iyi akşamlarSteelSeries/razer.
bütçe fark etmez çok uçuk olmasın yeter ayrıca ceva bı aldım ama ilgilendiğiniz için teşekkürlerBütçeniz nedir?
Teşekkürler peki hangi mark
Hocam bütçenizi söylerseniz ve klavyeyi nasıl bir türde istediğinizi ( Red Switch - Mavi Switch - Mekanik Hisli ) söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.Teşekkürler peki hangi markayı önerirsin
Size şöyle açıklayım : içinde red switch olan klavyeler sessiz modellerdir fakat içinde mavi switch olanlar ise sesli klavye oluyor ve içinde ne red ne mavi switch olmayan klavyeler mekanik hislidir sesleri biraz fazla oluyor ve kalitesizlerklavye konusunda bilgim yok fakat razer kullanmayı düşünüyorum
mavi switch o zamanSize şöyle açıklayım : içinde red switch olan klavyeler sessiz modellerdir fakat içinde mavi switch olanlar ise sesli klavye oluyor ve içinde ne red ne mavi switch olmayan klavyeler mekanik hislidir sesleri biraz fazla oluyor ve kalitesizler
peki bütçeniz ne durumda söylerseniz size razer bi klavye bulayım bütçenize uygun varsamavi switch o zaman
Kendisi de bulabilir ufak bir araştırma ile, yada yeni konu açar.peki bütçeniz ne durumda söylerseniz size razer bi klavye bulayım bütçenize uygun varsa