Klasöre ulaşamıyorum

Bu konuyu okuyanlar

novalgine

Asistan
Katılım
6 Nisan 2009
Mesajlar
124
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Merhabalar.. Windows 7 Kullanıyorum belgelerim klasöründe yer alanKARŞIDAN YÜKLEMELER dosyası belgelerim klasöründe olmadığı gibi sık kullananlarda ekli duruyor ancak açılmıyor içinde önemli dosyalarım var ve onları almam gerekiyor. Karşıdan Yüklemeler klasörüne tıkladığımda ki klasör simgesi gitmiş metin belgesi görünümünde bulunuyor. Tıkladığımda Explorer.EXE ve altında ise Bu dosya, bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir proğrama sahip değil. Lütfen bir proğram yükleyin veya zaten yüklü bir program varsa, Varsayılan Programlar denetim masasından bu programla ilişkilendirin. Sağ tıklayıp dosya konumu aç diyorum bu defada Windows hedefi bulamıyor. Şeklinde uyarı çıkıyor..Lütfen yardımcı olursanız sevinirim...
 

novalgine

Asistan
Katılım
6 Nisan 2009
Mesajlar
124
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
arkadaşlar yokmu yardım edebilcek birileri ?
 

muratflash

Müdavim
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
13,809
Reaksiyon puanı
510
Puanları
113
Silinmiş bir dosya veya klasörü geri yüklemek için


  • Bilgisayar'ı açmak için Başlat düğmesini
    4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_818.jpg
    ve ardından Bilgisayar'ı tıklatın.
  • Önceden dosyayı veya klasörü içeren klasöre gidin, üzerini sağ tıklatın ve Önceki sürümleri geri yükle öğesini tıklatın. Klasör sürücünün en üst düzeyinde yer alıyorsa (örneğin, C:\), sürücüyü sağ tıklatın ve ardından Önceki sürümleri geri yükle'yi tıklatın.
    Dosya veya klasörün kullanılabilir önceki sürümlerinin bir listesini görürsünüz. Listede, yedeğe kaydedilen dosyalar (dosyalarınızı yedeklemek için Windows Yedekleme'yi kullanıyorsanız) ve geri yükleme noktaları (her iki tür de kullanılabiliyorsa) bulunacaktır.
    gl_ico.png

    Not

    Bir kitaplıkta bulunan bir dosya veya klasörün önceki sürümünü geri yüklemek için, dosya ya da klasörü kitaplıkta değil, kayıtlı olduğu konumda sağ tıklatın. Örneğin, Resimler kitaplığında bulunan ancak Resimlerim klasöründe depolanan bir resmin önceki sürümünü geri yüklemek için, Resimlerim klasörünü sağ tıklatın ve ardından, Önceki sürümleri geri yükle öğesini tıklatın. Kitaplıklar hakkında daha fazla bilgi için bkz. Kitaplığa klasör ekleme.

Orada videoda var onuda izle..

Kaynak
 

novalgine

Asistan
Katılım
6 Nisan 2009
Mesajlar
124
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim...
 

novalgine

Asistan
Katılım
6 Nisan 2009
Mesajlar
124
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Önceden dosyayı veya klasörü içeren klasöre gidin, üzerini sağ tıklatın ve Önceki sürümleri geri yükle öğesini tıklatın. Klasör sürücünün en üst düzeyinde yer alıyorsa (örneğin, C:\), sürücüyü sağ tıklatın ve ardından Önceki sürümleri geri yükle'yi tıklatın. Dosya veya klasörün kullanılabilir önceki sürümlerinin bir listesini görürsünüz.


orda görünen sürümlerden 5 inci aya ait olanlardan birisinin içerisine girdim orda karşıdan yüklemeler klasörünün içinde bütün dosyalar gözüküyodu. ordan kopyalıyorum şimdi masaüstüne çok önemli bilgilerdi gerçekten ne kadar teşekkür etsem azdır.
 
Üst