Klasör sorunsalı

fprot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlattan Çalıştıra tıklayıp
regsvr32 /i shell32.dll yazıp denermisin...

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
eğer linux u beceremem diyosan, miniPE gibi bi cd den çalışan windows yazılımıyla da kurtarmaya çalışabilirsin

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yaw bu durumun virüsle falan alakası yok araştırla aç falan, yada zarar görmüştür bilmemne. Sadece bir bilen bulacksın;)

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yaw bu durumun virüsle falan alakası yok araştırla aç falan, yada zarar görmüştür bilmemne. Sadece bir bilen bulacksın;)

çok aydınlatıcı bi açıklama yapılmış bir bilen bulacakmışsın :)

Sekoloji sen pardus veya herhangi bi cd den boot eden bi sistem bul onla bir dene denemekten zarar gelmez banada virüs ve türevi bir problem gibi gözükmedi..
linux u hiç kullanmamış bile olsam sanıldığı kadar zor değil sadece klasörün içeriğini görüntüleyip (tabi görüntüleyebilirsen) içindekileri başka biyere taşıyacağın için üst düzey bir linux kullanıcısı olmana gerek yok..
olan bitenden bizide haberdar et..

Sekoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni bi xp sp3 çektirdim onu kurdum. Sonra tıkladım normal açıldı. Format ata ata sıyırdık zaten son kez atıyım bi daha dedim, oldu ÇOK ŞÜKÜR..

Bütün konu ile ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum tek tek, Allah razı olsun.

comrade_tefo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benzer sorun az evel bende oldu externalda partation birleştirince yaşadım diske giriş 400 gb klasöre giriş vermiyordu paylaşıma acınca düzeldi ama neyse sorunu gidermişsin gecmiş olsun