Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Klasik müzik dinlediğimde yaşadığımı anlıyorum :=)
Kısa bir süre önce Fazıl Say ve Patricia Kopatchinskaja'nın İstanbuldaki bir konserine özel davetli olarak gitmiştim.Bu konser klasik müziği bana daha da çok sevdirmişti
Klasik müzik sever arkadaşlar "Patricia Kopatchinskaja" ismine dikkat edinAraştırın dinleyinVe mümkünse konserine gidin.Onu canlı dinlemek gerçekten insanı heyecanlandırıyor...
Konuyu açan arkadaşa ve ilgililere çok teşekkürler. Hiçbirini dinleyemiyorum. Bugün YouTube inanılmaz yavaş galiba.
Dünyanın en iyi üçüncü tenoru kabul edlien Andrea Bocelli'nin, on iki yaşında futbol oynarken geçirdiği kaza sonucu iki gözü olmuştur. Bu olayı, "Sadece kaçınılmaz olanı çabuklaştırdı." diye yorumluyor. Kendisine "Kalbe Dokunan Ses" lakabı takılmıştır. Yani en azından, bana gelen e-postada böyle yazıyordu. =D
İkisinin de sesi çok güzel, ama adamın sesi bir başka etkileyici bence. Sonuna kadar izleyin lütfen.
Andrea Bocelli & Sarah Brighton - Time To Say Goodbye
:: Linklere tıkladığınızda karşınıza gelen sayfada, "Play"e tıklayın.
Not : Videoları var, buldum, ama müzikleri pek güzel değildi, o yüzden elimdekileri paylaşıyorum.
quasimodo , benim tarzım değil derken içinde bana göre çok düz olan müzikler var onun için dedim Klasik müziğe lafım yok , benim için müzik - sanat deyince insanların aklına bu türün gelmesi lazım ... İçlerindeki bu müzik çok hoşuma gitti tamamını paylaşmak için girdim şimdi ... Paylaşmaya devam kardeşim