Kızlar Pardus'u Sever mi?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
CeBIT Bilişim Fuarı'ndaki en yoğun stantlardan biri de Pardus'a aitti. İlginç bir şekilde bayanların çok yakından ilgi gösterdiği işletim sistemini merak ettik ve ziyaretçilere soralım istedik.

Ulusal işletim sistemimiz Pardus, en yeni sürümü ile fuarda boy gösterenler arasındaydı. Belki de fuardaki tek işletim sistemi, Pardus'tu diyebiliriz. Diğer stantlarla karşılaştırıldığında müthiş bir ilgi gören işletim sistemine olan merakı, ziyaretçilerin kendisine sorduk.

Videoyu İzleyin!

[SDNTV]2009_10_09_Cebit_roportaj.mp4[/SDNTV]

:: Kızlara katılıyor musunuz?

Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kızlar pardusu niye sevmesin ki :D yalnız kızlara kötü bi haber pardusa virüs sokmak için çok çalışmanız lazım :D

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kızlar pardusu niye sevmesin ki :D yalnız kızlara kötü bi haber pardusa virüs sokmak için çok çalışmanız lazım :D

Dostum şaka yapmaya çalışmışsın ama bu kızlar belki de senden daha çok biliyorlar bu işleri. Okudukları üniversiteyi ve ilgi alanlarını anlamadın galiba. Kısaca uyarmana gerek yoktu. Onlar senin kötü haber dediğini çoktan biliyorlardır zaten.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Katılmıyorum windows olsa katılırdım...

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ya kızlar pardusa ilgi gösterdiler ama bence en buyuk ilgi yi troy aldı :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bilişim Bölümündeler Ve Dergi Çıkartıyolar . Pardusu Tanıtmaları Bence Çok Yerinde Olmuş

Ama Pardus'u Milli işletim Sistemi Olarak Kabul Etmiyorum o Ayrı.!

umutuygar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilişim Bölümündeler Ve Dergi Çıkartıyolar . Pardusu Tanıtmaları Bence Çok Yerinde Olmuş

Ama Pardus'u Milli işletim Sistemi Olarak Kabul Etmiyorum o Ayrı.!
Pardus Milli işletim sistemi değil, milli linux dağıtımıdır...

Kızlara da katılmamak elde değil yaw, bizim üniversitedeki kızlar koca bulma derdinde :) boğaziçi farkı işte...

NaMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kızlara katılıyor musunuz?
En soldakine katılabilirim :D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Troy abi harikasın. Sorularına bayıldım. İyi yakalıyorsun açıklarını. Bu röportaj uzun olsaydı daha çok malzeme çıkardı bu arkadaşlardan.. Ellerine sağlık..

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
İşi gereği uğraşanlar sever elbet ama normal kullanıcıları bilemem.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bilişim klübü ve türkiye'nin önde gelen bilişim haberleri sitesinin en çok görünen yüzünü tanıyamıyorlar..
demek ki "ingilizce eğitim alıyorlarsa yabancı sitelerden takip ediyorlar haberleri" diyelim bari::

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bilişim klübü ve türkiye'nin önde gelen bilişim haberleri sitesinin en çok görünen yüzünü tanıyamıyorlar..
demek ki "ingilizce eğitim alıyorlarsa yabancı sitelerden takip ediyorlar haberleri" diyelim bari::

öyle diyelim :D ya da tez lerden vakit bulamıolar :D