Kızın soğuk davranması

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
3 aydır konuşuyoruz ama bu aralar soğuk davranır oldu hep bir bahane bulup kısa kısa cevaplar veriyor ilk günlerdeki gibi değil değişti. Rahatsız ediyorsam söyle sileyim dedi sen bilirsin cevabını verdi ne yapmam gerekiyor

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Isin aslini bilemeyiz kalplerinizde olani bilemeyiz ama sadece su dediklerine bakilirsa kiz senden artik hoslanmiyor sen bilirsin silersen sil demis?!
Bence aon bi mesaj yaz duygularini ifade et de ki: benden hoslanmiyor musun? Istersen bitirelim vs. O da insan gibi cevap versin ama. Zaten konustuktan sonra kararini verirsin

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Isin aslini bilemeyiz kalplerinizde olani bilemeyiz ama sadece su dediklerine bakilirsa kiz senden artik hoslanmiyor sen bilirsin silersen sil demis?!
Bence aon bi mesaj yaz duygularini ifade et de ki: benden hoslanmiyor musun? Istersen bitirelim vs. O da insan gibi cevap versin ama. Zaten konustuktan sonra kararini verirsin
Duygularımı ifade ettim hazır değillim cevapını verdim

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Umut nerelisin kanki anlattiklarini anlamiyorum. Sen kiza duygularini ifade ettin. O da hazir degilim bir iliskiye mi dedi?
Eger oyle dediyse bitir gitsin zaten uc aydir konusuyormussunuz. Unutursun

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
evet hazır değilim cevabını verdi ama soğuk davranıyor 3-4 Gündür konuşmuyoruz

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Him ne zaman nasil ve ne sartlarda hazir olurmus?

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Hiç söylemedi bunu kısa kısa cevaplar ben yazmasam yazmaz zaten

Reaksiyon puanı
10,315
Aşkın X olmuş yeğenim. Ebedi olan tek aşk Allah aşkıdır. Kullara olan aşk fanidir, gelir geçer.
Üzgünüm ama muhtemeldir ki senden daha yakışıklı ya da maddi durumu daha iyi olan birini bulmuş, senin üzerine kırmızı bir çarpı işareti koymuştur.
Asaletini gösterme vakti! :D

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
kızın yaşadıkları, kafa yapısı ne olursa olsun karşındaki insan bi kadın. anlamaya çalışırsan ömrün biter erkeklerin tek hatası kız nasıl birini seviyosa ona dönüşmeye çalışmak, bunu yaparken de kız kolay olduğunu düşünüp daha az değer veriyo ve tabi uzaklaşıyo çünkü seni tanımakla vakit harcamıyo, zaten sen tanıdığı kişi olmaya çalışıyorsun. kendiniz olun, ben 3 senedir ilişki sahibiyim daha birbirimizi tam anlamıyla tanıdığımızı düşünmüyorum :) gerektiğinde ilgi göster ama aşırıya kaçma :)