• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kızım ve Ben

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ouslu77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ouslu77

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Canım kızımla ben i görmektesiniz resimde. 9 aylıktır kendisi. ismi Öykü. Paylaşmak istedim forum arkadaşlarımla. Teşekkürler...

Birlikte mutlu huzurlu günler yaşarşınız inşallah.

Ama resim yok... :D
Kod:
Canım kızımla ben i görmektesiniz resimde. Paylaşmak istedim forum arkadaşlarımla. Teşekkürler...

NOT: Artık var...

Forumda ilk kez resim ekledim. Pek tecrübeli değilim foruma yazmakta. Becerdim sanırım. Resim boyutu yüksekmiş, yüklenmedi ilk başta... Sağol F-rekans kardeş.

allah bağışlasın çok tatlı aynı babası:D

Sağol by_efsane kardeş... Resim eklerimi bu sayfada göstermek için ne yapmalıyım ? Öğretir misiniz lütfen ?

Maşallah, Allah analı babali büyütsün...

Foruma pek fazla katılan biri değilim, genelde işyerinde boş zamanlarda okuyorum üye adımı ve şifremi girmeden. Evden de fazla zamanım olmuyor çocukla uğraşmaktan. Çocuk büyütmek zor iş.

Maşallah çok tatlı bişey :D Nazar etmeyin arkadaşlar :d

Resim eklerimi bu sayfada göstermek için ne yapmalıyım ? Öğretir misiniz lütfen ? Sağol myefsane kardeş.

Allah bağışlasın.

Resimleri buradan kopyalayıp ik mesajınıza yapıştırın şimdilik.

attachment.php

attachment.php

attachment.php
attachment.php

Oldu sanırım Alia kardeş. Sağolasın. Demek ki kopyala yapıştır yapmalıymışım. Sağolun. Aslında forumu hep okuyorum ama üye adım girilmemiş oluyor, malum işyerindeyim, boş zamanlarımda okuyorum.

Allah bağışlasın :)

Maşallah Allah analı babalı büyütsün.. Allah bağışlasın (:

Sağolun kardeşlerim... Avatar ım nasıl sizce ? Resimdeki göz annemin gözü. 6630 cep telefonumun ekranında da bu göz var. Annem hep beni izliyor :yes:

Maşallah Allah analı babalı büyütsün.. çok tatlı bişey gerçekten :)

Arkadaşım takein, foruma yazmakta çok tecrübeli değildim, resmi sayfada göstertmeyi bilmiyordum, daha sonra öğrenip yeni mesajda ekledim resimleri. Kusuruma bakma, haklısın. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp !

Allah bağışlasın.Dinine,vatanına,ailesine bağlı olmasını temenni ediyorum.

Allah bağışlasın, kızımın o anki halleri geldi aklıma, sağol.

Hey maşallah :) allah analı babalı büyütsün :)

Maşallah. Allah analı babalı büyütsün. :)

Forumda çok şey öğrenirsin ouslu77 merak etme :)

Maşallah .Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin kızınıza ve size.

Allah analı babalı büyütsün :) hayırlı evlat olur inşallah...