D
Deleted member 216045
SDN Okuru
Facebookta bi yorumumu beğendi bende içimden eğer istanbuldaysa arkadaş eklicem dedim.
İstanbuldan çıktı kız bende ekledim. Aynı oyunu oynuyormuşuz (ikv) muhabbet ettik vs..
benden değeri 120 150 tl lik bi item istedi bakıp geri vereceğini söyledi bende skype geçelim önce konusalım dedim
gerçektende kız sesiydi fakat translate voice kullanmış olabilir dedim içimden telefonunu istedim istedim en sonunda verdi gerçektende kızdı.
Kızla buluşma ayarladım bizim buraya geldi motorun arkasına attım gezdik,muhabbet ettik vs..
Daha sonra ben onun yanına gittim, gezdik yedik içtik ..
Kız sevgilim var dedi ama sevmiyorum dedi bende canım aşkım vs.. laflarla yürüyeme başladım
en sonunda sevgili olalım dedim olmaz dedi sevgilim var ayrıl vs.. dedim
Sizce kızdan umudu kesmelimiyim yoksa ayrılmasını beklemelimiyim?
Bu arada kilo problemim var o yüzden hiç bi kız bakmıyo bu ramazan sonunda sıkı bi diyet + termojenik + cla veya lcarnitin kullanıcam
6 ay sonra sağlam bi vücudum olur o zaman belki kızın fikri değişir.
İyi Forumlar.
İstanbuldan çıktı kız bende ekledim. Aynı oyunu oynuyormuşuz (ikv) muhabbet ettik vs..
benden değeri 120 150 tl lik bi item istedi bakıp geri vereceğini söyledi bende skype geçelim önce konusalım dedim
gerçektende kız sesiydi fakat translate voice kullanmış olabilir dedim içimden telefonunu istedim istedim en sonunda verdi gerçektende kızdı.
Kızla buluşma ayarladım bizim buraya geldi motorun arkasına attım gezdik,muhabbet ettik vs..
Daha sonra ben onun yanına gittim, gezdik yedik içtik ..
Kız sevgilim var dedi ama sevmiyorum dedi bende canım aşkım vs.. laflarla yürüyeme başladım
en sonunda sevgili olalım dedim olmaz dedi sevgilim var ayrıl vs.. dedim
Sizce kızdan umudu kesmelimiyim yoksa ayrılmasını beklemelimiyim?
Bu arada kilo problemim var o yüzden hiç bi kız bakmıyo bu ramazan sonunda sıkı bi diyet + termojenik + cla veya lcarnitin kullanıcam
6 ay sonra sağlam bi vücudum olur o zaman belki kızın fikri değişir.
İyi Forumlar.