Kızı çok seviyorum fakat sevgilisi var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Facebookta bi yorumumu beğendi bende içimden eğer istanbuldaysa arkadaş eklicem dedim.
İstanbuldan çıktı kız bende ekledim. Aynı oyunu oynuyormuşuz (ikv) muhabbet ettik vs..
benden değeri 120 150 tl lik bi item istedi bakıp geri vereceğini söyledi bende skype geçelim önce konusalım dedim
gerçektende kız sesiydi fakat translate voice kullanmış olabilir dedim içimden telefonunu istedim istedim en sonunda verdi gerçektende kızdı.
Kızla buluşma ayarladım bizim buraya geldi motorun arkasına attım gezdik,muhabbet ettik vs..
Daha sonra ben onun yanına gittim, gezdik yedik içtik ..
Kız sevgilim var dedi ama sevmiyorum dedi bende canım aşkım vs.. laflarla yürüyeme başladım
en sonunda sevgili olalım dedim olmaz dedi sevgilim var ayrıl vs.. dedim
Sizce kızdan umudu kesmelimiyim yoksa ayrılmasını beklemelimiyim?
Bu arada kilo problemim var o yüzden hiç bi kız bakmıyo bu ramazan sonunda sıkı bi diyet + termojenik + cla veya lcarnitin kullanıcam
6 ay sonra sağlam bi vücudum olur o zaman belki kızın fikri değişir.

İyi Forumlar.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Kilo vermek istiyorsan pc nin basinda durmamalisin.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
1.72 kilo 130

asıl i7 pc mi parça parça sattım.
pc den bi tek kasa cpu soğutucu ve ekran kaldı
onlarıda satınca ramazan bitiminde bomba kombin yapıcam Allah yardımcım olsun :)

Kardeşim boyuna göre cok cok kilolusun, 70 olman gerekiyor.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
İKV mi oynuyorsun . Bir zamanlar TILSIM sunucusundaki Kabusxchevchelios değilsindir umarım :devil2:

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
1.72 kilo 130

asıl i7 pc mi parça parça sattım.
pc den bi tek kasa cpu soğutucu ve ekran kaldı
onlarıda satınca ramazan bitiminde bomba kombin yapıcam Allah yardımcım olsun :)

Hocam benim boy 1.90 95 kiloyum ben bile rahatsız oluyorum ramazandan sonra 90 85 yapıcam . Kilo vermelisin bence ama sağlıklı vermelisin , kas eritirsen anlamı kalmaz.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Kardeşim boyuna göre cok cok kilolusun, 70 olman gerekiyor.
70 az bence 80 ideal
İKV mi oynuyorsun . Bir zamanlar TILSIM sunucusundaki Kabusxchevchelios değilsindir umarım :devil2:
yok 7 yıldan beri tek sunucum teşkilat :)
Hocam benim boy 1.90 95 kiloyum ben bile rahatsız oluyorum ramazandan sonra 90 85 yapıcam . Kilo vermelisin bence ama sağlıklı vermelisin , kas eritirsen anlamı kalmaz.
haklısın

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben 179'um kilom 63. Ama kız seni seviyorsa yani gerçekten seni sen olduğun için seviyorsa o kadar da sorun olmaz bence. :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
70 az bence 80 ideal

yok 7 yıldan beri tek sunucum teşkilat :)

haklısın

70 az değil, eğer vicut yapıp kilo verirseniz çok şık bir vicudunuz olur ve 70 kilo cok iyi olur o boya göre.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

biraz zaman tanıcam kendime mesaj atmıcam bakalım hayırlısı artık

Herşeyi geçtim kiloya göre insanı yargılayan bir sevgiliden hayır gelmez. Bir insan sevgilisinin yakışıklı güzel zengin vs olmasını neden ister? tamamen kendini tatmin etmek ve çıkarları için. Eğer seviyorsa kişiliğine karekterine aşık olur dış görünüşüne bakmaz. Ben böyle çok kız tanıdım ama cok zor bulunuyorlar :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben de 176 boy 75 kiloyum ama fazla bence bu arada ben olsam sevgilisi olan birine boyle yapmam kendini bu arkadasin erkek arkadasi yerine koy kiz seviyesiz de sen onun seviyesine düşmeli misin?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ama 130 tan 80 e inmek çok zaman ve sabır ister, hırslı olmak ve çok spor yapmak gerekir, koşmak ve b.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben de 176 boy 75 kiloyum ama fazla bence bu arada ben olsam sevgilisi olan birine boyle yapmam kendini bu arkadasin erkek arkadasi yerine koy kiz seviyesiz de sen onun seviyesine düşmeli misin?

Bro sevgilisi olan kim bir erkekle baş başa dışarıya çıkar gezer eğlenir aşk konusunda konuşur? büyük ihtimal kız olumsuz düşünmüştür bu yüzden sevgilim var demiştir karşısındakini kırmamak için :) eğer sevgilisi olupta böyle erkeklerle baş başa dışarda gezen bir kız ise bence o bayana hiç bulaşılmaması gerekiliyor :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bro sevgilisi olan kim bir erkekle baş başa dışarıya çıkar gezer eğlenir aşk konusunda konuşur? büyük ihtimal kız olumsuz düşünmüştür bu yüzden sevgilim var demiştir karşısındakini kırmamak için :) eğer sevgilisi olupta böyle erkeklerle baş başa dışarda gezen bir kız ise bence o bayana hiç bulaşılmaması gerekiliyor :)

Sözüm meclisten dışarı ama biz öyle kızlara bi tabir kullanıyoruz bro anlamışsındır :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sözüm meclisten dışarı ama biz öyle kızlara bi tabir kullanıyoruz bro anlamışsındır :D

Ön yargılı olmayalım sonuçta arkadaş kızdan hoşlanıyor laf etmek bize düşmez. Sadece kendinizi o kızın sevgilisi yerine koyun, bir erkekle dışarıda gezmeye beraber takılmalarına kim izin verirki? ya büyük ihtimal yalan yaptı kızın amacı arkadaşa umut vermemek sevgilim var ayağına yatıp arkadaşı bir yokladı tanımaya çalıştı elektrik alamayıncada sevgilim var olmaz dedi genelde bayanlar böyledir. :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Ama 130 tan 80 e inmek çok zaman ve sabır ister, hırslı olmak ve çok spor yapmak gerekir, koşmak ve b.
daha önceden koşarak 95 e inmiştim ama devamını getiremedim mahkemelerle vs.. uğraştım.
şöylede birşey var kız olumsuz düşünse neden beni yanına çağırsın :S
kafam çok karışık. Hayırlı olur inşallah

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
daha önceden koşarak 95 e inmiştim ama devamını getiremedim mahkemelerle vs.. uğraştım.

Kızla ilk defa çıkmışsın yani ilk defa realde görüşüceksiniz, bir birinizi görmemişsiniz canlı bir şekilde yüz yüze oturup konuşmadan direk hadi gel sevgili olalım diyecek hali yok :) Kız sadece hoşlanmış senden fakat belkide beğenmediği yanların vardır bu yüzdende seni ümitlendirmemek için sevgilim var ayağına yatıp arkadaşça buluşmaya çağırmış günün sonundada sevgilim var olmaz demiş yani burdan anlaşılması lazım istemediği :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59

anlattıkların hayal ürünü gibi geliyor bana.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
sana inandırıcak bi halim yok
merak ettim neresi hayal ürünü geldi?

sevgilisi olup ta facebook ta ilk defa gördüğü biriyle tanışmaya gelecek kız sayısı.milyon da 1. onu geçtik.sen ilk tanışmadan sevgilim falan diyorsun.olmaz diyor sevmediğim bir sevgilim var diyor.

böylesi yeşil çam da bile olmaz.:D sen fakirsin o zengin kızı.fakir ama mağrur bir gençsin.neyse bu hikaye uzar gider.beni inandırmak zorunda değilsin.ben diğer arkadaşlara söyledim.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
sevgilisi olup ta facebook ta ilk defa gördüğü biriyle tanışmaya gelecek kız sayısı.milyon da 1. onu geçtik.sen ilk tanışmadan sevgilim falan diyorsun.olmaz diyor sevmediğim bir sevgilim var diyor.

böylesi yeşil çam da bile olmaz.:D sen fakirsin o zengin kızı.fakir ama mağrur bir gençsin.neyse bu hikaye uzar gider.beni inandırmak zorunda değilsin.ben diğer arkadaşlara söyledim.
kızla face konusmalarımızı ss atabilirim istersen.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
sonu djvietnam gibi olmasın ama açıkcası ben inandım. olamazmı illa herşey normal mi olmak zorunda. sen kızla konuşmaya devam et. en az 90 kiloya flan düşmeye çalış.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
sonu djvietnam gibi olmasın ama açıkcası ben inandım. olamazmı illa herşey normal mi olmak zorunda. sen kızla konuşmaya devam et. en az 90 kiloya flan düşmeye çalış.
djvietnamın sonu nasıl hocam?
bu arada inanmayan varsa bu mesajı alıntılasın tüm konuşma ss sini atarım.

asişair

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Boşuna uğraşıyorsun sevmiyorsa neden ayrılmıyor?

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Kızın peşindem koşma adımları ondan bekle ki seni yedek sevgili olarak görmesin.kız adım atmassa sende takma