Kızdan Ayrıldım :(

esrarlıgozler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı seyi 2 hafta önce yaşadım.. bnce bıraq yoluna gitsin kıs zaten sevse sna neden derdi.. ama diosan bn deli gbi seviom her türlü etkilemeye çalış olur bidaha...

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ha böyle bişey var mı ya cocuk mu dolu burası ya muhabbete bak

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
X_Codesia hayırdır senin saçının tel kadar biz sdndeydik... senden iyi pc biliyorumdur tmm ayrıca çocuk değilim burası itiraf bölümü tmmi:hammer::angry:

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
çok saçma.kız arkadaşınla konuşmadın mı ilişkiniz hakkında....arkadaşları sevmediğini söyledi diye mi zart diye ayrıldın...tam anlat olayı

ortada ilişki yokmuş ki zaten..senn en iyisi boynuzlardan kurtulmuşsun :D

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
çok saçma.kız arkadaşınla konuşmadın mı ilişkiniz hakkında....arkadaşları sevmediğini söyledi diye mi zart diye ayrıldın...tam anlat olayı

ortada ilişki yokmuş ki zaten..senn en iyisi boynuzlardan kurtulmuşsun :D

kız ile ilk tanıştığımda bana başka baktı... zaten bir arkadaşım sayesinde benimle çıkmayı kabul etti... 1 hafta sonra bana anahtarlık aldı... büşra denen arkadaşını yalancılık ile suçladım... olay ondan sonra oldu... büşra bana dedi " ben sevgilimden ayrılırsam esrada(benimki)senden ayrılacak... DEDİ VE HERŞEY BİTTİ...

---------- saat 17:45 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:45 eklenmişti ----------

Daha önce Birleşikmiydiniz :P

alemsin seviyor diye biliyodum ama değilmiş :hammer:

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
yok arkadaş İzmirli kızlara bulaşmayacaksın çok fena koydu hele Güzelyalılı ise :D

yüzsüzler bide zart diye söylerler "ben seni sevmiyorum şunu seviyorum saçları daha güzel çünkü fön çekiyor" karşılaşmadığım şey değil :D

*Rorschach*

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ciddi anlamda birine hiç bağlanmadım, uzun bir sürede bağlanacağımı sanmıyorum. Bu sıralar Casanova tarzında takılıyorum, çapkınlıkta üstüme yoktur:D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
yüzsüzler bide zart diye söylerler "ben seni sevmiyorum şunu seviyorum saçları daha güzel çünkü fön çekiyor" karşılaşmadığım şey değil :D
yok oyle bir durumla karşılaşmadım çok şükür :) ayrılma sebebi benim :D

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
ne derdin kardesim sevdiysen ,bitirdiysen hepsi icerde kalir derdin ne de forumlara tasiyosun ,azcik semeyi olsun samimi yapinda su salaktan medyatik iliskilere dondurmeyin , iki gonul bir oldu is kalpte basladi bittiyse de kalpte biter baslarken forumlara mi sordun da bitince soruyosun , bu nasil bir "sevgi" yi assagilamadir ,bu yaptiginla su salak gazete koselerinde ki guzin abla turevlerine danisan bicarelere donmussun , hic mi danisacak dostun fikrini alacak ablan abin kardesin olmadi da buralara kadar dustun.....

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
ne derdin kardesim sevdiysen ,bitirdiysen hepsi icerde kalir derdin ne de forumlara tasiyosun ,azcik semeyi olsun samimi yapinda su salaktan medyatik iliskilere dondurmeyin , iki gonul bir oldu is kalpte basladi bittiyse de kalpte biter baslarken forumlara mi sordun da bitince soruyosun , bu nasil bir "sevgi" yi assagilamadir ,bu yaptiginla su salak gazete koselerinde ki guzin abla turevlerine danisan bicarelere donmussun , hic mi danisacak dostun fikrini alacak ablan abin kardesin olmadi da buralara kadar dustun.....
Sende hiç bir şeyi beğenmiyorsun bulunmaz Bursa kumaşımısın açtığın topiklere rastgelmedim fakat nasıl olacakları belli

---------- saat 05:19 eklendi ---------- önceki mesaj saat 05:17 eklenmişti ----------

Bohongtw arkadaşın ablasıda abisi de burdadır burada öyle bir arkadaşlık varki herkes birbirinin abisi ablası olur forumun havasından uzak olduğun belli yorum yazmak için yazıyor gibi bir halin var

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yasin04 kardeşim bir hafta kendini müziğe sokağa ver bişiyin kalmaz ben öle yaptım

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yasin04 kardeşim bir hafta kendini müziğe sokağa ver bişiyin kalmaz ben öle yaptım

zaten unuttum ama dün yas tuttum müzik diyon ama benim tarzım slow, pop, ARADA BİR rock ama aşk ayrılık parçaları dinlerim zaten Niran Ünsal , Mustafa Ceceli HAYRANIYIM bu üstadlardan vazgeçmem ve genellikle ayrılık türü slow yaparlar ve :crying::crying: siz anladınız

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
zaten unuttum ama dün yas tuttum müzik diyon ama benim tarzım slow, pop, ARADA BİR rock ama aşk ayrılık parçaları dinlerim zaten Niran Ünsal , Mustafa Ceceli HAYRANIYIM bu üstadlardan vazgeçmem ve genellikle ayrılık türü slow yaparlar ve :crying::crying: siz anladınız
death metal senfonic metal black metal hard metal nu metal gothic metal heavy metal trash metal dinle yani metallica linkin park slayer slipknot korn evanescence avril lavigne orphaned land marilyn manson testament megadeth dinle :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33

ayrılık şarkıları bunun için var sen gerekli anlamı veremiyorsun onlara film izle böyle korku filmi falan olsun testere mesela duyguların körersin ne bileyim ver kendini bişeylere :D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
death metal senfonic metal black metal hard metal nu metal gothic metal heavy metal trash metal dinle yani metallica linkin park slayer slipknot korn evanescence avril lavigne orphaned land marilyn manson testament megadeth dinle :D
nerden nereye gelmiş konu :D

Arkadaşım git direk kızla konuş, anlat direk, bişeyler paylaşamıyorsanız zaten...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Aferim iyi yapmışsın , sana kızmı yok demek geçiyor insanın içinden :D

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Sende hiç bir şeyi beğenmiyorsun bulunmaz Bursa kumaşımısın açtığın topiklere rastgelmedim fakat nasıl olacakları belli

---------- saat 05:19 eklendi ---------- önceki mesaj saat 05:17 eklenmişti ----------

Bohongtw arkadaşın ablasıda abisi de burdadır burada öyle bir arkadaşlık varki herkes birbirinin abisi ablası olur forumun havasından uzak olduğun belli yorum yazmak için yazıyor gibi bir halin var

yorum yazmis olmak icin yaziyor olsam mesaj sayim senin ki gibi olurdu
ama gordugun gibi 1 yilda ulastigim rakam b 70 kusur ottan tezekten seylerle 50 yorum cikaran sizsiniz dostum gordugun gibi ben degil

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
yorum yazmis olmak icin yaziyor olsam mesaj sayim senin ki gibi olurdu
ama gordugun gibi 1 yilda ulastigim rakam b 70 kusur ottan tezekten seylerle 50 yorum cikaran sizsiniz dostum gordugun gibi ben degil
Sizin gibi spamleri artık takmamaya karar verdim yazdığın mesajlarda destanmı yazdın yoksa ansiklopedimi neyse uzatma sende

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Gez eğlen çoş boşver kızları...:)

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
:) valla kardeş rastgele rastladım konuya sdn de uzun zamandır varım sadece konuları okur gecerim aslında ama konu biraz bana göre hacı kızmilleti bu ne yapsan hep daha fazlasını ister neden mi yazıyorum ? Tam 1 saat önce ayrıldım sevdigim kızdan 1 seneden fazla beraber olduk onune milyarlar sactım seviyorum dedi ama 2 saat once benimle cıkarken baska erkeklerle mesajlastını ögrendim ve bitti. :) ne kadar sevsemde unutamasamda kendi kaybetti o yuzden sen seni kaybettigi için üzülme bence :) Daha çok uzun yol var onunde :)