- Reaksiyon puanı
- 27
Konuştuğum bir kız mesaj atmadıkça hiç atmıyor 3-4 gündür konuşmuyoruz bile . Bi ara soğukluk girdi araya
İntsgramdan takip ediyor beni halaKardeş yanlış anlama ama bence seni sevmiyor istemiyor ve muhtemelen ilgisini çeken başka biri var.
3-4 gündür konuşmuyoruz bile soğuk davranıyor1 aya kadar yazma eğer 1 aya kadar en azından öldün mü be adam bile demiyorsa sil gitsin sen umrunda bile değilsin demektir.Bende de zamanında aynısı oldu tam 15 gün yazmadım sonra yazdı hiç yazmıyorsun sormuyorsun falan sanki sen her an yazıyordun dedim ☺
Takip etmesi seninle ilgilendiği anlama gelmiyor ki. Bir sürü kişiyi takip ediyordur ve eğer biraz alımlı bir kızsa fotoğrafları da varsa instagram üzerinden günde ona en az 10 farklı erkekten mesaj geliyordur.İntsgramdan takip ediyor beni hala
3 4 gün az bir süre en azından 20 gün hiç yazma derim.Seni düşünen insan bu kadar sürede illaki yazacaktır düşünmüyorsa yazmaz o zaman da yol ver gitsin.İntsgramdan takip ediyor beni hala
Mesaj otomatik birleştirildi:
3-4 gündür konuşmuyoruz bile soğuk davranıyor
Hakılsın benceTakip etmesi seninle ilgilendiği anlama gelmiyor ki. Bir sürü kişiyi takip ediyordur ve eğer biraz alımlı bir kızsa fotoğrafları da varsa instagram üzerinden günde ona en az 10 farklı erkekten mesaj geliyordur.
Şu mesaj mevzusunu anlayamıyorum. Şu ülkede şu zihniyetle diye zayan giden bir çıj sebebi de ekleyerek değerlendiriyiorum. Millet nasıl mesaj atıyor hayret ediyorum. Farklı kafa mevzusuBir sürü kişiyi takip ediyordur ve eğer biraz alımlı bir kızsa fotoğrafları da varsa instagram üzerinden günde ona en az 10 farklı erkekten mesaj geliyordur.
Sana gelince sana değer vermeyenle ilgilenmeyenle ilgilenme. Bu kadar basait kendini küçük düşürüyorsun.Hakılsın bence