kız ben yazmazsam yazmıyor

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Konuştuğum bir kız mesaj atmadıkça hiç atmıyor 3-4 gündür konuşmuyoruz bile . Bi ara soğukluk girdi araya

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Kardeş yanlış anlama ama bence seni sevmiyor istemiyor ve muhtemelen ilgisini çeken başka biri var.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
1 aya kadar yazma eğer 1 aya kadar en azından öldün mü be adam bile demiyorsa sil gitsin sen umrunda bile değilsin demektir.Bende de zamanında aynısı oldu tam 15 gün yazmadım sonra yazdı hiç yazmıyorsun sormuyorsun falan sanki sen her an yazıyordun dedim ☺️

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Kardeş yanlış anlama ama bence seni sevmiyor istemiyor ve muhtemelen ilgisini çeken başka biri var.
İntsgramdan takip ediyor beni hala
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 aya kadar yazma eğer 1 aya kadar en azından öldün mü be adam bile demiyorsa sil gitsin sen umrunda bile değilsin demektir.Bende de zamanında aynısı oldu tam 15 gün yazmadım sonra yazdı hiç yazmıyorsun sormuyorsun falan sanki sen her an yazıyordun dedim ☺
3-4 gündür konuşmuyoruz bile soğuk davranıyor

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Takip etmesi seninle ilgilendiği anlama gelmiyor ki. Bir sürü kişiyi takip ediyordur ve eğer biraz alımlı bir kızsa fotoğrafları da varsa instagram üzerinden günde ona en az 10 farklı erkekten mesaj geliyordur.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Mesaj otomatik birleştirildi:

3-4 gündür konuşmuyoruz bile soğuk davranıyor
3 4 gün az bir süre en azından 20 gün hiç yazma derim.Seni düşünen insan bu kadar sürede illaki yazacaktır düşünmüyorsa yazmaz o zaman da yol ver gitsin.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Kızlar her zaman daha iyisini bulunca eskisini bırakır erkekler genel olarak duygusal davranır kızlar mantık ile yaklaşır bu konularda

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Takip etmesi seninle ilgilendiği anlama gelmiyor ki. Bir sürü kişiyi takip ediyordur ve eğer biraz alımlı bir kızsa fotoğrafları da varsa instagram üzerinden günde ona en az 10 farklı erkekten mesaj geliyordur.
Hakılsın bence

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bir sürü kişiyi takip ediyordur ve eğer biraz alımlı bir kızsa fotoğrafları da varsa instagram üzerinden günde ona en az 10 farklı erkekten mesaj geliyordur.
Şu mesaj mevzusunu anlayamıyorum. Şu ülkede şu zihniyetle diye zayan giden bir çıj sebebi de ekleyerek değerlendiriyiorum. Millet nasıl mesaj atıyor hayret ediyorum. Farklı kafa mevzusu

Sana gelince sana değer vermeyenle ilgilenmeyenle ilgilenme. Bu kadar basait kendini küçük düşürüyorsun.

Karşı cinsin kafası bizden farklı çalışıyor bu devirde. Onunla ilgilenen ona değer veren değersiz onunla ilgilenmeyen adeta it gibi davranan ulaşılması gereken bir başarı olarak şekillenmiş gibi geliyor bana şahsen.

Boşver atma mesaj. Bir şey kaybetmezsin. Hayat kısa seçenekler bol.

Reaksiyon puanı
5,164
Mesajla ilişki mi götürülür yav... Kızın yerinde olsam bende yazmazdım. Adam akıllı git yanına konuş. İlk etapta açıkca söyleme ama belli et ona karşı bir şeyler beslediğini.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Kaçan kovalanır misali, daha çok ilgi de bekliyor olabilir, kadın milleti sever böyle şeyleri.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991