Soru Kız arkadaştan ayrıldıktan sonra hikayeye atmalık şarkı

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Arkadaşlarla konuşuyorduk bu konu üzerine. Onlar bi kaç şarkı dedi ama ben hiç diyemedim :D
Öneriniz var ise yazın lütfen.
(ah canım sevgilim gibi)

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Hiç bişey. Hatta ve hatta eğlenceli ve senin kendi sevdiğin şeyleri paylaşmalısın. Çünkü emin ol senin efkar vb şeyler paylaşman karşıda ki insanın kendini daha yüksekte görmesini sağlar ve bu sefer seni daha alçakta ve ona muhtaç şekilde zanneder. O yüzden hiç bişey atma veya kendi normal ve onsuz hayatına devam et o seni kendine geri döndürmeye veya çekmeye çalışsın sen onu değil

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Hiç bişey. Hatta ve hatta eğlenceli ve senin kendi sevdiğin şeyleri paylaşmalısın. Çünkü emin ol senin efkar vb şeyler paylaşman karşıda ki insanın kendini daha yüksekte görmesini sağlar ve bu sefer seni daha alçakta ve ona muhtaç şekilde zanneder. O yüzden hiç bişey atma veya kendi normal ve onsuz hayatına devam et o seni kendine geri döndürmeye veya çekmeye çalışsın sen onu değil
Ciddi söylüyorum sırf şu mesaj sayesinde konuyu kapatabilirim. Yarın okulda arkadaşlara bu cümlenin aynısını söyliyeceğim. Sağol Eren. Cidden sağol.

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Ciddi söylüyorum sırf şu mesaj sayesinde konuyu kapatabilirim. Yarın okulda arkadaşlara bu cümlenin aynısını söyliyeceğim. Sağol Eren. Cidden sağol.
Teşekküre gerek yok hayatının her alanında bu şekilde ol istenilen ve aranan kişi olarak devam et hayatına bırak onlar seni istesin sen onları değil

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Arkadaşlarla konuşuyorduk bu konu üzerine. Onlar bi kaç şarkı dedi ama ben hiç diyemedim :D
Öneriniz var ise yazın lütfen.
(ah canım sevgilim gibi)
Tanrıdan Diledim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

(!)
Yapma böyle şeyler.Güzel şeyler paylaş ?
Paylaşaksanda:

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Tanrıdan Diledim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

(!)
Yapma böyle şeyler.Güzel şeyler paylaş ?
Paylaşaksanda:
Sanırım beni yanlış anladınız ama sağolun. Ben kimse için bir şey paylaşmayacağım :)
Okulda konu açıldı o yüzden sordum. Ama cidden çok sağolun.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Sanırım beni yanlış anladınız ama sağolun. Ben kimse için bir şey paylaşmayacağım :)
Okulda konu açıldı o yüzden sordum. Ama cidden çok sağolun.
Dostum boşver gerçekten yaptığım şakaydı.O seni arasın sen mi onu arayacaksın?
O gitti sonuçta,giden sen değilsin.Bazen yolda durmak yerine yoluna devam etmen gerek,belki daha çok insan tanırsın.