Evet bu da olabilir, ben petito çikolatalarıyla, yazılarla, unutulmayan şeylerle falan doldurmayı düşünüyordum. Ama ne olursa olsun "Bu ucuz olur utanırım" gibi şeyler düşünme, ona öyle bir hediye ver ki her gün görsün ya da her an hatırlasınKalp şeklinde büyük bir kutu içerisine anılarınızı, fotoğraflarınızı, Bi kaç güzel aşk sözleri ve bol bol içine çikolata koy. Ayrıca içine yapay gül yaprakları koy. Aklına daha güzel bir şey gelirse ekle içine
Ki ucuz da değil aslında tabi değişkenlik gösterir de, benim arkadaşım 200e yaptırdı adamla anlaştı 150 ye halletti.Evet bu da olabilir, ben petito çikolatalarıyla, yazılarla, unutulmayan şeylerle falan doldurmayı düşünüyordum. Ama ne olursa olsun "Bu ucuz olur utanırım" gibi şeyler düşünme, ona öyle bir hediye ver ki her gün görsün ya da her an hatırlasın)) Kısaca fiyatına değil işlevselliğine bak.
Kutuyu ayarlarsa gerisini kendisi yapabilir aslında.Ki ucuz da değil aslında tabi değişkenlik gösterir de, benim arkadaşım 200e yaptırdı adamla anlaştı 150 ye halletti.