muhsinozer0
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 39
Kitap veren veya kazanabileceğim bir yer var mı veya önerebileceğiniz bir şey var mı ? kitaplara çok para harcıyorum ve param bitti.
Hocam, e kitap okuyun. Ben e kitap okuyorum, alıştım, çok rahat oluyor.Kitap veren veya kazanabileceğim bir yer var mı veya önerebileceğiniz bir şey var mı ? kitaplara çok para harcıyorum ve param bitti.
Göz bi bozulcak ufff misssHocam, e kitap okuyun. Ben e kitap okuyorum, alıştım, çok rahat oluyor.
Hocam, beni pek etkilemedi. Zaten sanal değil, kitabın kendisini okusanda gözünü etkiliyor. Sonuçta sürekli yazılara baktığın için gözünü yoruyor. Ben e kitap okuyorum, gözüm çok yorulmuyor. Alıştım yani.Göz bi bozulcak ufff misss
E-kitap güzel lakin bazı kitapları bulamıyorum ben. Genellikle tarih kitapları okuduğum için bulunmuyor bazıları. Bulunsa bile sayfa sayıları gözükmüyor, işim kaynak işi olduğu için sıkıntı oluyor.Hocam, e kitap okuyun. Ben e kitap okuyorum, alıştım, çok rahat oluyor.
Hocam, tarih kitaplarıda romanları bulmak zor oluyor. Araştırma üzerine yazılmış elimde bircok kitap var ama roman bulmak zor.E-kitap güzel lakin bazı kitapları bulamıyorum ben. Genellikle tarih kitapları okuduğum için bulunmuyor bazıları. Bulunsa bile sayfa sayıları gözükmüyor, işim kaynak işi olduğu için sıkıntı oluyor.