• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Öneri Kitap Listesi İçin Program Önerisi İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TEGİN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Bu tür programlara ne ad veriliyor bilmiyorum. Okuduğum kitapları kataloglayabileceğim, listeleyebileceğim, bilgilerini girebileceğim vb. bir program arıyorum. Bir not alma programı da kullanabilirim ama uzun uzadıya uğraşmadan veri tabanlarında veya nette arama yapıp eklemek istiyorum.

Linux Mİnt XFCE

Marhleste

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bu tür programlara ne ad veriliyor bilmiyorum. Okuduğum kitapları kataloglayabileceğim, listeleyebileceğim, bilgilerini girebileceğim vb. bir program arıyorum. Bir not alma programı da kullanabilirim ama uzun uzadıya uğraşmadan veri tabanlarında veya nette arama yapıp eklemek istiyorum.

Linux Mİnt XFCE
Sadece kataloglayıp bilgilerini giricekseniz bence özel uygulamaya gerek yok metin belgesinden çözün işinizi uğraşmassınız hem

eskiyeniahmet

Asistan
Reaksiyon puanı
98
excel gibi bir ürün mü istiyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

microsoft un web sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim ama microsoft 365 varsa daha kolay olur web sürümünü biraz araşturun bulamassanız yazarsınız ben yardımcı olurum

Son düzenleme: