AsLında aşağidaki soruyu tandklarımada sordum ama ben yinede tarafsız kişilere sormayı daha mantıkLı buLuyorum
YaŞim 18 Kimine göre yakışıkLı kimine göre idare ederim
SevGi ve iLgiye muhtaç oLma gibi 1 sorunum yok
(ama egolarımın tatmin edilmesinden tabiki hoşlanıyorum iLgi aLaka görmekten )
Hiç 1 kız itici oLduğumu düşünmedi (yada bana söLEmedi)
kesinLikLe Şiddet yanLısı diğiLim
insanLar için üzüLürüm
iş yerindede banko oLmasamda Sözü dinLenen 1 ÇaLişanım
(içki yok sigara yok küfür yok Tabiki mükemmelde diğiLim herkezin bi kusuru vardır bende Az biraz yaLancıyım
)
Şaka 1 yana geL geLELim özeLLikLe kısLarı sinirLendirtmeye bayıLıyorum Vertecek 1 Cvp buLamamaLarı yüzüme baKıp Çaresizce YA ÇAĞDAŞ demeLeri bende 1 tebessüm oluşturuyo ama bu çewremdeki kimseye kalıcı rahatsızlık vermiyor (yada bana yansımıyor) ama ben bunun 1 Sorun oLduğunu düşünmeye baŞLadım Çünki diğer arkadaşLarımın yapısı farkLı Çevremde böyLe davranan tek kişi var ama ona özenmiş fLn değiLim
yani bu sormak istediğim bu 1 sorunmu
yoksa Yaşimin getirmiş oLduğu 1 oLgumu ,
karşi taraf ne düşünüyor ???
Bunun üzerine gidip iptaLmi etmeLiyim yoksa kişiSeL geLişim deniLEn oLay bumu ??
Lütfen CVP
YaŞim 18 Kimine göre yakışıkLı kimine göre idare ederim
SevGi ve iLgiye muhtaç oLma gibi 1 sorunum yok
(ama egolarımın tatmin edilmesinden tabiki hoşlanıyorum iLgi aLaka görmekten )
Hiç 1 kız itici oLduğumu düşünmedi (yada bana söLEmedi)
kesinLikLe Şiddet yanLısı diğiLim
insanLar için üzüLürüm
iş yerindede banko oLmasamda Sözü dinLenen 1 ÇaLişanım
(içki yok sigara yok küfür yok Tabiki mükemmelde diğiLim herkezin bi kusuru vardır bende Az biraz yaLancıyım

Şaka 1 yana geL geLELim özeLLikLe kısLarı sinirLendirtmeye bayıLıyorum Vertecek 1 Cvp buLamamaLarı yüzüme baKıp Çaresizce YA ÇAĞDAŞ demeLeri bende 1 tebessüm oluşturuyo ama bu çewremdeki kimseye kalıcı rahatsızlık vermiyor (yada bana yansımıyor) ama ben bunun 1 Sorun oLduğunu düşünmeye baŞLadım Çünki diğer arkadaşLarımın yapısı farkLı Çevremde böyLe davranan tek kişi var ama ona özenmiş fLn değiLim
yani bu sormak istediğim bu 1 sorunmu
yoksa Yaşimin getirmiş oLduğu 1 oLgumu ,
karşi taraf ne düşünüyor ???
Bunun üzerine gidip iptaLmi etmeLiyim yoksa kişiSeL geLişim deniLEn oLay bumu ??
Lütfen CVP