Kişisel

dejavu01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AsLında aşağidaki soruyu tandklarımada sordum ama ben yinede tarafsız kişilere sormayı daha mantıkLı buLuyorum

YaŞim 18 Kimine göre yakışıkLı kimine göre idare ederim
SevGi ve iLgiye muhtaç oLma gibi 1 sorunum yok
(ama egolarımın tatmin edilmesinden tabiki hoşlanıyorum iLgi aLaka görmekten )
Hiç 1 kız itici oLduğumu düşünmedi (yada bana söLEmedi)
kesinLikLe Şiddet yanLısı diğiLim
insanLar için üzüLürüm
iş yerindede banko oLmasamda Sözü dinLenen 1 ÇaLişanım

(içki yok sigara yok küfür yok Tabiki mükemmelde diğiLim herkezin bi kusuru vardır bende Az biraz yaLancıyım :D )

Şaka 1 yana geL geLELim özeLLikLe kısLarı sinirLendirtmeye bayıLıyorum Vertecek 1 Cvp buLamamaLarı yüzüme baKıp Çaresizce YA ÇAĞDAŞ demeLeri bende 1 tebessüm oluşturuyo ama bu çewremdeki kimseye kalıcı rahatsızlık vermiyor (yada bana yansımıyor) ama ben bunun 1 Sorun oLduğunu düşünmeye baŞLadım Çünki diğer arkadaşLarımın yapısı farkLı Çevremde böyLe davranan tek kişi var ama ona özenmiş fLn değiLim

yani bu sormak istediğim bu 1 sorunmu
yoksa Yaşimin getirmiş oLduğu 1 oLgumu ,

karşi taraf ne düşünüyor ???

Bunun üzerine gidip iptaLmi etmeLiyim yoksa kişiSeL geLişim deniLEn oLay bumu ??

Lütfen CVP

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
Bi' doktora görün istersen, burda senin derdine çare bulabilecek kadar insan psikolojisi konusunda uzman kişi olduğunu sanmıyorum.

(bir de türkçe hocasına görünürsen bi şeyin kalmaz)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ne bu şimdi? Kendini mi övüyorsun başka birşey mi anlamadım. Bu kadar özelliğini yazacağına, Türkçe'ni düzeltmek için çaba harcasaydın daha iyi sonuçlar alabirdin hemşehrim. Kişisel gelişimini daha tamamlayamışsın sonucu çıkıyor bu yazından.

dejavu01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendimi övmek gibi1 amacım oLsa size diğil tanıyanlara överm hiçbiriniz beni görmediniz belkide asla göremeyeceksiniz.
Verdiğim bilgiler sdece duruma ışık tutmak içindi.
Ayrıca övmek işini Kötü olduğunu düşündüğün 1 konuyla yapmazsın diğilmi?

Ayrıca zaten övdüğümü söylediğiniz konuda bile 1 çekingenliğimin olduğunu + parantez ile belirttim.

Sadece bu normal mi değilmi bunu beni tanımayanlardan duymak istedim çevremdekiler bunu bana söylemeye cesaret edemiyor olabilirler.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Böyle dikkat cekmek için harfleri büyük-küçük tonlaması şeklinde yazan arkadaşları iyi tanırım..

1- Kesinlikle bir ortama dalmadan önce nasıl dikkat cekerim ve nasıl "aa ölemi" "süper ya" "cok manyak bi yazı" "vay be ne adamsın ilahi" gibi lafları duyarım diye önceden bi yazı metni hazırlar.

2- Forumda en hassas yerlerden vurmaya calısırlar ki duygusal insanlar buna hemen kanar "Bkn. Ben 1 Fenerbahçeliyim"

3- Öv allah öv bitmez abi bu :D Hobisini sormaya tövbe edersin böyle kişilere cünkü adam hobileri arasında sigara içmemeyi sayar.

4-Birde kendisini anlatırken nerede oldugunu unutur. Bkz yukardaki metin. Sanki burası "Yonja" veya "siberalem" yada (unutmadım) "façabuk" gibi yerlere kendini tanıtıyor. Nerden cıkardım cünkü cevap bekliyor.

Ne yani simdi biz sana "Ah abi manyaksın ya süper adamsın bak kız olsaydım senle cıkardım kızlar kacırmayın" dememiz lazım herhalde ?

Ben olsam;

Önce kuralları okur sonrada "Tanışaım/Görüşelim" bölümüne artislik bir baslıkla (Örneğin Ben Geldimmmm,Zıpladım,Hopladım,Fırladım) konu acar

Merhaba bende aranıza katıldım. diye yazardım..

Hadi Eyvallah..

Edit: Abi "1" matematik simgesi sembolü vs'dir lütfen ;)

dejavu01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kendimi muhalif biLirdim hocam ya PES doğRusu ..
Sen Deniz BaykaL ıda geçtin...
Önceden metim hazırlama falan
hobi diye bir şey yok ki yazıda, o sadece bir fıkradan alıntı altındada şaka bir yana yazıyo zaten

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
kişiliğin tam oturmadığı için şuanda sana tüm gıcık şeyler güzel gözüküyor ... sorunun cevabına gelince; bence üzerine gidip iptal demelisin...

diğer yorum yazan arkadaşlar bırakın töksün içini çocuk zamanla alışacak oda abileri :P :D

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
insanlardan cevap beklemek için önce dilini düzgün kullanman gerekir.

Herşeye önce bundan başla

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bence herşeyden önce sadece kendini değil karşındaki insanıda düşünmen lazım ;)

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
forumumuza bi çeşit daha katıldı hayırlısı olsun :P

MuzuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kişisel gelişimse yanlış yoldasın :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
titanyum dedi ki:
RE_6 dedi ki:
forumumuza bi çeşit daha katıldı hayırlısı olsun :P

hehe ne çeşit ama :D

bişe demicem :D hoşgeldin yaaa al cwp yazdım çok mu mutlu oldum :P :D

Edit : Sdn gibi bir yerdesin bide lütfen cwp yazın diosun şaşırdummmm :D başka forumlarda yazda burda gerek yok herkese ii kötü bişeler yazalar sen sıkma canını ;) :D

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
biri büyük biri küçük harflerle yazılan yazılara uyuz oluyorum.görsel güzellik falanmı veriyo?eğer öyleyse yazıyı okumama gerek yok sadece bakıp geçyim.

okumaya çalıştım biraz ve düşüncem şudurki : kızların senden nefret ettiğine 100ytl sine iddaya girerim :)

zaten 1şey söyleynce lafı azına tıkıyan 1isini kim severki dimi.

not:"1" kısaltma kullandımki konuyu yazan arkadaş anlasın,kullanmayı sevyo galiba...

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaş kısaltmaları seviyor yada sevmiyor, biri büyük biri küçük harflerle yazıyor yada yazmıyor. Bu önemli değil. Asıl olan Türkçe'yi doğru kullanmamızdır.
Biz kimsenin yüzünü görmüyoruz, yada sesini duymuyoruz bu yorumları yaparken. Yazı yazma şekli bile insanın karakterinin ortaya çıkmasında yeterli bir sebeptir bence. Bu yazıyı ister burada yazsın, isterse kağıda döksün farketmez. Tüm arkadaşlara ricam lütfen Türkçemizi doğru kullanalım. Bizi başkalarından ayıran en önemli özelliğimiz Türklüğümüz ve Türkçe'mizdir.
Teşekkürler.