Kişisel Bir Facebook Hesabını Sayfaya Çevirdim Ama ...

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Selam arkadaşlar, bir ara bir çılgınlık edip bilinen bir isim adına fan sayfası açmıştım, profil olarak açtım ama ben deli gibi :D
Ekleyen ekleyene sonunda 4.000 kişiyi baya bir aştı liste, bende profili hayran sayfasına çevirdim 2 gün önce .

Ama bir sorunum varki arkadaş listem artık olmadığı için:lol: yönetici ekle bölümünde kimseyi ekleyemiyorum tek başımayım, siz ne öneriyorsunuz bu konuda?

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yönetici ekleyebilmeniz için arkadaş listenize gerek yok ki. Benim de web sitemin bir sayfası var beğenen kişilerden istediğini seçip yönetici yapabiliyorsun.

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yönetici ekleyebilmeniz için arkadaş listenize gerek yok ki. Benim de web sitemin bir sayfası var beğenen kişilerden istediğini seçip yönetici yapabiliyorsun.

Hay Allah senden razı olsun Hasan, o benim aklıma hiç gelmiyor yaaa :D utandım kendimden şu an :mrgreen:

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ama şeyy, beğenenler listesini bulamıyorum şimdide, beğenenler istatistik sayfası çıkıyor o listeyi nerden bulabilirim acaba ? :crying:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dalga geçiyorsun ama ciddiyim. eposta adresini kullanrak gayet de güzel yapılıyor yani :)

Vallahi dalga geçmiyorum aklıma gelse bu kadar çözümü kolay birşeyi buraya açarmıyım, lütfen öyle deme inan aklıma hiç gelmedi gerçi hala beceremedim söylediğin şeyi üye listesi çıkmıyo istatistikler çıkıyor, biraz uğraşayım bakalım olcakmı.

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en üstte sayfayı düzenle oradan yönetici görevlerini yönet kısmından gerekli düzeltmeleri yapabilirsin

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ben dünden beri onunla uğrşaıyorum yönetici görevlerini yönet bölümünden sayfayı beğenen listesi çıkmıyor haliyle eklemede olmuyor, ama üye listesini buldum oda bir paylaşımımı 30 kişi gördüğünde açılcak yazıyor .

Sayfa sahibine üyeleri göstermeyen bir sistemle karşı karşıyayım şu anda.

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sayfam çok küçük değerlerde takipçi sayısı olan ufak birşey. Hiç bir paylaşımımı 30 kişi beğenmemiştir yaptığım web siteleri ile alakalı paylaşımlar çünkü. Fakat 2 tane yönetici mevcut :) ben yapabildiysem eminim sizde yapabilirsiniz :) ben eposta yoluyla yapmıştım

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Beğenme değil 30 kişinin görüldü durumu yani 30 üyenin paylaştığım bir resmi görmesi manasında, şimdi paylaştım 27 kişi oldu bakalım 30 olmuştur belkide .

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
kolay gelsin size ozaman :)

Sağolun ama cidden kolay gelmiyor, siz hala inanmıyosunuz bana ama ben bilgisayar faresi kıvamında iyi bir kullanıcı değilim henüz. Üyeleri bile göremiyorum ya daha ne olsun görünmüyo görüncek olan yerdede sayfanın tanıtımını yap diye bir etiketi koymuşlar kalkmıyor oda kalksa görebilecektim :)

Neyse hayırlısı bakalım inceleyeyim birşeyler mutlaka çıkartırım ben..

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sağolun ama cidden kolay gelmiyor, siz hala inanmıyosunuz bana ama ben bilgisayar faresi kıvamında iyi bir kullanıcı değilim henüz. Üyeleri bile göremiyorum ya daha ne olsun görünmüyo görüncek olan yerdede sayfanın tanıtımını yap diye bir etiketi koymuşlar kalkmıyor oda kalksa görebilecektim :)

Neyse hayırlısı bakalım inceleyeyim birşeyler mutlaka çıkartırım ben..

Gecenin bu saatinde sıkılmadan uğraşıyorsanız hayla bu azimle mutlaka birşeyler çıkar

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
halledemedin mi hala

30 kişi paylaşımını görüdüğünde istatistik bölümünde görüncektir diyor hala göstermiyor 380 kişi görüntüledi paylaşımımı tuhaf bişey.

Sayfayı beğenen üyeleri görebileceğim o ufak karedede ücretli sayfa reklamı etiketi var gitmiyor oda ordan kaldım sayfaya yönetici bir başıma .

Bhdurul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli arkadaşlar benimde tuhaf bir sorunum var. Yardımcı olan arkadaşı ödüllendireceğim.
Facebook sayfamda 17 bin üye var. Ancak yaptığım paylaşımlar herkese açık olduğu halde duvarda kimseye görünmüyor.
Maksimum 4 beğeni aliyorum bu yüzden. Sayfamı açtığımdan beri (Yaklaşık 1 yıl) böyle.

Konuyla alakali uzun zamandır araştırma yapiyorum. Facebook genel sorunu olabilir reklama teşvik icin yapiliyor olabilir diyen var. Ancak reklam bile verdim durum yine aynı.
--- Gönderi Güncellendi ---