- Reaksiyon puanı
- 35
Arkadaşlar merhaba, saçımı kestirmeyi düşünüyorum ama arkadaşlarım yakışmıyor diyorlar. Sizce hangisi daha iyi? Eski fotomu koyuyorum
Haklısınız hocam şu deprem olayları bitsin spora başlayacağımUzun sac sana daha cok yakisir gibime geliyor, ozellikle yuzundeki yaglari eritip mewing yaparsan. Siddetle oneririm.
Elvin abla bilir?.Uzun olanda pek uzun değilmiş. Bence bu uzunluk iyi, biraz daha uzun olsa daha güzel.
Hocam saçım biraz ince telli yani çok kalkmıyor kısa saçta olabilir çok uğraşmama gerek kalmazKısa daha güzel hocam.
Ailen ne diyor?Arkadaşlar cevap yazanların yarısı kısa saç diyor yarısı uzun saç diyor ne yapsam acaba![]()
Aileme daha sormadım ama muhtemelen uzun tutacağım kız arkadaşım instagramda uzun saçlı fotoyu beğenmişAilen ne diyor?
Bence bi ailene danış. Kız arkadaşın kısa saçlı fotoğrafı görmemiş olabilir?.Aileme daha sormadım ama muhtemelen uzun tutacağım kız arkadaşım instagramda uzun saçlı fotoyu beğenmiş
Sporada basla ama yuzun çekiciliği için tek basina yetmez. 30 TL'ye mewing topu al ve YouTube'den Sercan Bintepe'nin yanak yagi eritme antrenmanlarini uygula.Haklısınız hocam şu deprem olayları bitsin spora başlayacağım
Kimsenin fikri senin fikrinden önemli olmamakla beraber bence de kısa.Arkadaşlar merhaba, saçımı kestirmeyi düşünüyorum ama arkadaşlarım yakışmıyor diyorlar. Sizce hangisi daha iyi? Eski fotomu koyuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 179236
Ekli dosyayı görüntüle 179237