Kısa numaralar da her yöne paket kapsamında

Reaksiyon puanı
10,315
Kısa numaralar da her yöne paket kapsamında

168832.jpg

Konuyla ilgili açıklama Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dan geldi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, sabit ve mobil telefonlardan 182 (Hastane Randevu), 185 (Su Arıza), 186 (Elektrik Arıza), 150 (Başbakanlık İletişim Merkezi) gibi kısa numaralara yönelik aramaların abonelerin tarife paketlerindeki her yöne görüşme süreleri kapsamına alınacağını bildirdi.

Yıldırım, ''Vatandaşlarımız abone oldukları her yöne paketler kapsamında sahip oldukları dakikaları, kısa numaraları ararken de kullanabilecek ve fazladan ücret ödemek zorunda kalmayacaklar'' dedi.

Bakan Yıldırım, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından, tüketicilerin hak ve menfaatlerinin korunması amacıyla yapılan düzenlemenin 1 Şubat 2013 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanacağını kaydetti.

kaynak

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Allah razi olsun.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bi ara 182 (Hastane Randevu) yu galiba aramıştım yoksa başkasımıydı hatırlamıyom hastane olsa net ten randevu alırdım herneyse hangisiydi hatırlamıyom ama bi kaç dakka içinde 6 tl mi yemişti...
Bu gerçekten iyi oldu..

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Daha dün iki defa randevu için aradım 3 tl gitti gerçekten Süper olmuş tebrik ediyorum BTK yi ve son olarak şu internet fiyatlarına da bir el atın diyorum.