Soru Kısa mesajlarda saat ve tarih karıştı

Süleyman arabacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 12 pro max cihazım var kısa mesajlarımın geldiği tarih ve saat kavramı ıyıce karıştı hiç sırala görünmüyor bu durumumu 6 aydır bu şekilde nasıl düzeltirim

paroxismus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
81
Şehrinizde var mı bilmiyorum, sanırım sizin işinizi Apple yetkili servisi çözer.

Süleyman arabacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İzmir’de var yetkılı servis ama gıtmedım oraya direk apple destek hattı ıle görüşmüştüm onlarda çözüm bulamadılar

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,289
Anladığım kadarıyla kısa mesaşlarda saat ve tarih karışık gözüküyor, Şunu deneyebilirsin; telefonunda önemli verilerin yedeğini al kurtarma moduna al ve itunese bağla yazılımını güncelle

Süleyman arabacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun ne anlatsana bi ben fazla anlamadım
Telefonumun koda mesaj bölümüne gelen mesajlar tarih ve saat olarak gelmiş olduğu sıraya göre görünmüyor mesela 26.04.2023 saat 10:45 ye gelen mesaj bugün baktığımda dün gece 03:00 de gelmiş gobı görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladığım kadarıyla kısa mesaşlarda saat ve tarih karışık gözüküyor, Şunu deneyebilirsin; telefonunda önemli verilerin yedeğini al kurtarma moduna al ve itunese bağla yazılımını güncelle
Bunu apple destek de onerdı denedım ama maalesef çözüm olmadı
Örnegın bu şekilde ekran görüntüsü aldığım mesajlar en az 6 aylıktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şehrinizde var mı bilmiyorum, sanırım sizin işinizi Apple yetkili servisi çözer.
İzmirdeyım var diye biliyorum

Ekli dosyalar

• IMG_7949.png
    IMG_7949.png
    208.1 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Yaptın mı bilmiyorum ama cihazı bilgisayara yedekle ama Android'deki gibi fotoğrafları at rehberi taşı falan kopyala yapıştır mantığında. Cihazı sıfırla ve sıfırdan yeni icloud hesabı ile kurulum yap. Sorun çözülürse eski hesaplarından bağlantını kes fotoğraflarını rehberini aktarırsın wp mesaj yedeği de gider.

Süleyman arabacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaptın mı bilmiyorum ama cihazı bilgisayara yedekle ama Android'deki gibi fotoğrafları at rehberi taşı falan kopyala yapıştır mantığında. Cihazı sıfırla ve sıfırdan yeni icloud hesabı ile kurulum yap. Sorun çözülürse eski hesaplarından bağlantını kes fotoğraflarını rehberini aktarırsın wp mesaj yedeği de gider.
Bu söylediğin şeyi yapamayabılırım ama ı
Yınede denemek zorundayım bu halde aşırı zorlanıyorum

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Bu söylediğin şeyi yapamayabılırım ama ı
Yınede denemek zorundayım bu halde aşırı zorlanıyorum
Biliyorum zor ama yedek alarak yapacaksın iCloud üzerine de tam yedekleme yap. Dediğim gibi yeni cihaz gibi kurulum yapıp sorun çözülmezse tekrar kendi hedabını yüklersin