• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kis 2011 (lisans Kara Listesi Bozuk)

soner23

Profesör
Arkadaşlar son güncelemeden sonra böyle bir hata oluştu bu sürümü kullanan arkadaşlarda aynı sorun oluştumu acaba

kasperskyj.jpg

Güncelleştirmeyi geri alıp bilgisayarı baştan başlatır mısın ?

Oluşan hata güncelleme sırasında oluşan bir sorun. GEri alıp reset atarsa düzelecek :)

Güncellemeyi geri aldım düzelmedi lisansı silip deneme sürümü yaptım düzelmedi en son kaspersky tamamen kaldırıp yeniden kurdum tekrar güncelleşterdim şimdi düzeldi tüm cevaplar için teşekkürler

Böyle bir durumda kaspersky'ı kaldır deyip çıkan seçeneklerden onar'ı seçtiğiniz zaan hata düzelir büyük ihtimalle... İlerde problem yaşayan olursa dursun bi köşede

Bende aynı sürümü kullanıyorum Allah'a şükür bir hata falan vermedi.Geçmiş olsun ne diyelim.

22 Ekimde verilen lisansı ilk yüklediğim makinadan kaldırdım, ikinci makinada kullanmaya devam ediyorum.
Sorun yok dert yok :)
KIS 2011 ne de olsa daha yeni ve sorunlar çıkması normaldir.

Bu sorun güncelleme tamalanmadan pc yi kapattım diye oldu sanırsam tüm bileşenler güncellenemedi diye mesaj vardı tekrar güncelleme yaptım elle ama yemedi

Bende de bugün oluyor, geri yüklenmiyor. Eski dosyalar da bozuk(muş). Trial kullanıyorum.
Onardım, düzeldi, 2 dk sonra aynı şey oldu :-(.