KIS 2009 kaldırdım ve ESET 4 kurdum...4 tane trojan buldu..

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
sistemimde 1 tane bile crack olmamasına rağmen 4 tane trojan buldu eset4.bütün programlarım seriallidir.pes2009 um bile orjinaldir.sırf denemek amaçlı kurdum eset4 ü.3 tanesi temp dosyasında çıktı..1 tanesinide hatırlamıyorum....yine döndüm ESET.zaten kaspersky hiç uyarı falan vermiyordu.eset yine önceden 2 günde bir virus,trojan uyarısı veriyordu:Dyine döndük esete.

ama inadına kis9:D

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eset den iyisi yok pc topladığımdan beri eset kullanıyorum çok iyidir :D

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Eset bazen internete her bağlandığında bile sürekli Virus uyarısı verebiliyor. Özellikle internet kafe gibi ortak ağlara bağlanıldığında tamammen çıldırabiliyor. İnternet kafe işlerine girdiğimden beri Eset'e pek güvenemiyorum artık. Herşeye rağmen seçim sizin.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Antivir derim..:D

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Eset bazen internete her bağlandığında bile sürekli Virus uyarısı verebiliyor. Özellikle internet kafe gibi ortak ağlara bağlanıldığında tamammen çıldırabiliyor. İnternet kafe işlerine girdiğimden beri Eset'e pek güvenemiyorum artık. Herşeye rağmen seçim sizin.

Tek PC de performans sağlayabilir. Ama kafede çıldırıyor katılıyorum.

Seçim sizin...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Böyle konularda nedense herkes anti virüsünü söylüyor resmen öneri veriyoruz ki

En iyi kaspersky:D

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sistemimde 1 tane bile crack olmamasına rağmen 4 tane trojan buldu eset4.bütün programlarım seriallidir.pes2009 um bile orjinaldir.sırf denemek amaçlı kurdum eset4 ü.3 tanesi temp dosyasında çıktı..1 tanesinide hatırlamıyorum....yine döndüm ESET.zaten kaspersky hiç uyarı falan vermiyordu.eset yine önceden 2 günde bir virus,trojan uyarısı veriyordu:Dyine döndük esete.

kaspersky nasıl uyarı vermıyodu ? Daha geçen yukledım ve 1sn ye bıle durmadı uyarı vermeden

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kaspi uyari vermedimi senin kaspi de var bi sorun :D az önce nod32 olan bi pc ye format attim öyle bi virüski hiç bi antivirüs kurulamiyodu pc ye nod32 yide kandirmiş beraber otruyolarda zemin katta sağ köşede :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bırak nod32'yi kardeş aviraya geç bu dertlerden kurtul...:D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
avira internet security diyorum başka bişi demiyorum :D

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
kaspersky kullanıyorken zaten msn ve facebook şifrelerimi aldırmıştım.bende eset kurdum 4 trojen çıktı.esetin sitesinde yazıyor ki 30 defa ödüller almış 2000 yılından beri lideriz diyor..ama kaspinin sitesinde hiç ödül aldık falan yazısı göremedim

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
kaspersky kullanıyorken zaten msn ve facebook şifrelerimi aldırmıştım.bende eset kurdum 4 trojen çıktı.esetin sitesinde yazıyor ki 30 defa ödüller almış 2000 yılından beri lideriz diyor..ama kaspinin sitesinde hiç ödül aldık falan yazısı göremedim

Avira kur diyorum tekrar 2008 dünya kupası aldı..:D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar ben şu anti virüsü kullanıyorum , şunu kullan bu daha iyidir v.b gibi cümleler kurmayalım

pc ile ugraşan arkadaşlar bilir bir anti virüsün tanıdığı virüsü digeri tanımayabilir bazende tam tersi olabilir

ben şimdiye kadar 10 dan fazla anti virüs kullandım ama şu anti virüs kötüdür diyemem veye şu iyidir bunu kullanın diyemem ancak ne işle ugraştıgınıza bağlıdır anti virüs seçimi

kaspersky 6,7,8,9 not32 2,3,4 sürümlerini kullnadım ama yine kaspersky yine az kasıntı oluşturuyo ama kulanışlı bi program ki şahsen en çok kullandıgım anti virüstür

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
arkadaşlar ben şu anti virüsü kullanıyorum , şunu kullan bu daha iyidir v.b gibi cümleler kurmayalım

pc ile ugraşan arkadaşlar bilir bir anti virüsün tanıdığı virüsü digeri tanımayabilir bazende tam tersi olabilir

ben şimdiye kadar 10 dan fazla anti virüs kullandım ama şu anti virüs kötüdür diyemem veye şu iyidir bunu kullanın diyemem ancak ne işle ugraştıgınıza bağlıdır anti virüs seçimi

kaspersky 6,7,8,9 not32 2,3,4 sürümlerini kullnadım ama yine kaspersky yine az kasıntı oluşturuyo ama kulanışlı bi program ki şahsen en çok kullandıgım anti virüstür
katılıyorum sana kardeş.ben yinede esete karar verdim..eset yine arasıra download ederken veya sayfalarda dolaşırken uyarı veriyor..kaspersky serialli kullanmam rağmen uyarı vermiyor..bence kasperskyde en az eset kadar önemli.bir de şu var....ben fiyatlarınada çok bakarım..Esetin fiyatı daha çok galiba daha başarılı:Dsaçma oldu ama yine de doğruluk payı vardı canım:D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
katılıyorum sana kardeş.ben yinede esete karar verdim..eset yine arasıra download ederken veya sayfalarda dolaşırken uyarı veriyor..kaspersky serialli kullanmam rağmen uyarı vermiyor..bence kasperskyde en az eset kadar önemli.bir de şu var....ben fiyatlarınada çok bakarım..Esetin fiyatı daha çok galiba daha başarılı:Dsaçma oldu ama yine de doğruluk payı vardı canım:D

Arkadaşım bende 2 yıl eset kullandım kasmıyo diyo ama gel gör malwareleri hep kaçırıyordu yani onlarda başarısızdı sonra arkadaşlar ve araştırmalarım sonucunda Antiviri kurdum sistemi tarattım bide ne görüyüm tam 32 virüs buldu yani anlayacağın pek nod32'ye güvenme bide en az sistem kaynağı harcayan antivir mesala Kasperky 56 mb ram harcarken nod32 44 mb Antivir ise sadece 15 mb ram harcıyor bide günde 12 kere kendini güncelleme cabası...:)

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Arkadaşım bende 2 yıl eset kullandım kasmıyo diyo ama gel gör malwareleri hep kaçırıyordu yani onlarda başarısızdı sonra arkadaşlar ve araştırmalarım sonucunda Antiviri kurdum sistemi tarattım bide ne görüyüm tam 32 virüs buldu yani anlayacağın pek nod32'ye güvenme bide en az sistem kaynağı harcayan antivir mesala Kasperky 56 mb ram harcarken nod32 44 mb Antivir ise sadece 15 mb ram harcıyor bide günde 12 kere kendini güncelleme cabası...:)

bak kardeş sana ne dicem...mesela bazı programlarda şöyle özellik vardır...bir programı kaldırdığın zaman niye o programı kaldırdığını öğrenmek ister ve bilgisayarından bilgi ister.antivirürüs galiba böyle şeyleri de virus olarak algılıyor.yoksa verdiğin virus bulma sayısı epey fazla..kasperi ve nod32 yerden yere vurdun be kardeş

filmmania

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kaspersky kullanıyordum ama avirayı kurdum ve 6 tane trojan buldum:) aviranın 2009 u türkçe olarak sunulacakmış. benden tavsiya avira kullanın çok güzel bişi

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
kaspersky kullanıyordum ama avirayı kurdum ve 6 tane trojan buldum:) aviranın 2009 u türkçe olarak sunulacakmış. benden tavsiya avira kullanın çok güzel bişi

bende geçen senelerde XP de eset kullanırken avira mı yoksa avastmı ne kurdum tam hatırlayamıyorum.epey trojan viruss çıkmıştı....ama eset korkak davranmıyor bana göre...kis çok korkak davranıyor..mesela sistemde güvendiğim cfosspeed programı var..istenmeyen yazılım olarak görüyor KIS2009..valla kis9 u kaldırırım,cfosspedi kaldırmam sistemden:D

g00gle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsi ayrı güzellikte bunların :). ama mesela normal zamanda beğenmediğim avast ın açılış taraması çok işime yaramıştır. pasifken virüs avladığı için.. bu arada dikkat ettim de kimse bitdefender'den bahsetmemiş. halbuki o da küçümsenemeyecek bir kaliteye sahip. tavsiye ederim.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
AVG gerçekten takdir edilmesi gereken program.sisteminizin gerçekten virussuz trajensiz olduğunu düşünüyorsanız AVG yi kurun ve o size tek tek bulsun açıkları.ama ben yine KASPERSKY kullanıyorum.key sorunu olmadığı için:S

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla ben kaspersky diyorum ki çünkü format attıktan sonra 2 aydır antivirüs yoktu pc'de.

Sonra işte serialli kaspersky kurdum bir tarama yaptırıyım dedim 2 saat sürdü ama deydi yani birçok oyunum gitti kaç tane virüs buldu dersiniz 2 ayda bilgisayarıma giren ve kasperskyın bazılarını temizledi bazılarını sildiği virüsler toplam

Virüs:3600 küsür
Trojan:32
Dolandırıcılık sitesi:568
Malware:hatırlamıyorum ama o da çoktu.
İşte bu kadar virüs buldu sistemimde ve hepsini sildi.Ve şuan bilgisayar doğru çalışıyor.Hiç düzgünken kasma program açma başka şeyleri silme falan şeyler yok.

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Buraların yıldızı bir başka kaspi kaspi çok yaşa :D
Herkes takım tutar gibi antivirüs tutuyor, bende Kaspersky sporu tutuyorum.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
norton internet security..my number 1.

kon3442

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet bazen kav böyle azizlikler yapıyor

ama yine de kav dan vazgeçmem

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
peş peşe mesaj forum kurallarına aykırıdır. lütfen dikkat ediniz!!

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
neden kimse avast home kullanmıyor :)