Kıraç'ın "Taş Duvarlar" isimli parçasını çalmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz.?
Parçamı dinlemek ve indirmek için bu yazıya tıklayın.
Parçamı dinlemek ve indirmek için bu yazıya tıklayın.
Ne demek istediğini anlayamadım.Akıllandım bu sefer. Tıklayim da evin içinde "ah, uh" sesleri çıksın degil mi?
Daha yeni açtım diger şarkını, reklamda sapik seyler çıktı.Ne demek istediğini anlayamadım.
Saçma sapan reklamlar var ya hepAkıllandım bu sefer. Tıklayim da evin içinde "ah, uh" sesleri çıksın degil mi?
Reklamları ben koymuyorum, site koyuyor. "Adblock" diye bir şey hiç mi duymadınız?Saçma sapan reklamlar var ya hep
Random reklam cikiyor. Değişiyor hep. Adobe Flash'tan tut, telefon çekilişine kadar her şey cikiyor.Reklamları ben koymuyorum, site koyuyor. "Adblock" diye bir şey hiç mi duymadınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dosya paylaşım sitelerinin neredeyse tamamı +18 reklam koyuyor. Demek ki bu tarz reklamlar tık alıyor.?
Güzel çalmışsınız, çok beğendim. Reklam engelleyici kullandığım için herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Kıraç'ın "Taş Duvarlar" isimli parçasını çalmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz.?
Random cikiyor dedim ya. Daha sonraki zamanlar da sende de çıkabilir.Ayrıca reklam engelleyicimi kapatıp denedim, bende hiç öyle reklam çıkmıyor. Bildiğim kadarıyla ilgi alanınıza göre reklam gösteriyorlar. Artık nasıl sitelere giriyorsanız, orasını ben bilemem.