Kingston flash disk tamamı gözükmüyor Yardım edin lütfen

etaskiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim kullanmış olduğum 8gb kingston flashdiskim mevcut bugün bilgisayara takdığımda 7,20 gb toplam alan 2,08 gb boş alan diyor fakat içerisini açtığımda 1 adet dosya mevcut onunda boyutu 230mb diğer dosyalar gözükmüyor içeriği gizlide değil nasıl bu dosyalarıma ulaşabilirim yardım ederseniz sevinirim

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bilgisayarıma sağ tıkla yönet de soldan disk yönetimine gir flash disk hangi harf ise bulup birinci bölüme sağ tıklayıp genişlet de yada en temizi görünen ve görünmeyen iki bölüme de sağ tıklayıp sil ortaya çıkan büyük tek parçayı tekrar biçimlendir.

etaskiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
içerisindeki bilgiler kaybolmazmı bu şekli ile yaparsam
şu an tam olarak gözüküyor ama içindeki dosyalar yok 7,20 gb tamam boş alan 2,08 gb fakat dosyalar yok sadece 230 mb bi dosya mevcut

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Araçlar'dan Klasör Seçenekleri'ne girersen Görünüm sekmesinde "Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" var. Onu da açmayı dene belki gözükür içindeki dosyalar. Başka klasörlere kopyalayarak kurtarabilirsin.

etaskiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstad büyüksün ellerin dert görmesin emeğine sağlık varmı bir isteğin

---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:45 ----------

Araçlar'dan Klasör Seçenekleri'ne girersen Görünüm sekmesinde "Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" var. Onu da açmayı dene belki gözükür içindeki dosyalar. Başka klasörlere kopyalayarak kurtarabilirsin.

üstad büyüksün ellerin dert görmesin emeğine sağlık varmı bir isteğin

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Estağfurullah hayırlı geceler :)

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
içindeki dosyaları yedeği al ve :hammer: biçimlendir hal olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Slm Merhaba benım 32 megabayt flsh dıskım var kıngston marka fakat ne olduysa bırden çalışma zoldu pc ye taktımda her hanı bır algı almıoyor bır sey gostermıyor eelektrık lambası yanmıyro elektrık gitmıyor acaba bana yardımcı olabılecek kımse varmı yada servıs noktası varmı