Kınama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byndr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Konu açabiliyorum. Bazı konulara cevap yazabiliyorum fakat bugun konu başlıklarında gördüğüm 2 konu hakkında araştırma kaynakları hakkında bilgi verip cevap yazmak istedim. Ne yazıkki mesaj sayınız 100 olmadığından bu konuya cevap veremezsiniz diyor. Benim bütün uğraşlarım boşa gitti.
Üçüncüsünü denemeyaceğim artık. bana by by. form sizin olsun.
Ayrıca üyeliğimin silinmesi rica ediyorum.
Burada bulunduğum süre içimde kırmış olduğum kişiler varsa özür diliyorum.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Bazı bölümlerde reklam ve ortamı germek amaçlı insanların çoğalmasıyla beraber önlem olarak bu sınırlamayı getirdik.
Üyelerimizi kaybetmek istemeyiz. İlgili konuyu ve yazdığınız yazıyı bana yollarsanız sizin adınıza ekleyebilirim.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
100 mesaj sınırımız bazı bölümlerimizde konu açmak için konulmuştur. mesaj yazmak için böyle bir sınırlama yok. bu mesajla karşılaştığınız bölümü söylerseniz yardımcı olabiliriz.
tsk.ler

afulutas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
yav tabi ki bazı konulara ve bölümlere bu sınırlama getirilecek.. anlamadığım bir şey üyeliğimin silinmesi lafı... eğer gelmiyorsan gelmezsin ama üyeliğimi silin lafını bir türlü anlamam... üyelik silinmez arkadaşlar... (not benim forumda da oluyor üyeliğimi silin diyorlar deli oluyorum. bir admin olarak bu beni çok ama çok sinirlendiriyor)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
100 mesaj sınırımız bazı bölümlerimizde konu açmak için konulmuştur. mesaj yazmak için böyle bir sınırlama yok. bu mesajla karşılaştığınız bölümü söylerseniz yardımcı olabiliriz.
tsk.ler
Benim bildiğim mesela gündem bölümünde 100 mesajın altındakiler yorum yapamıyor. Yani mesaj yazmak için de bu sınır var.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Kızma arkadaşım değmez. Gel bak yenisin; seninle daha ne güzel günler göreceğiz İnşallah.

Bu arada başka forumlarda burdaki sıcaklığı ve güzelliği bulamazsın.

Bence bu kadar katı olma. Bak Süper moderatörler de sana yardımcı olacağız demişler.

rower

Asistan
Reaksiyon puanı
1
%100 katılıyorum 2 3 senedir sdn devamlı takipçisiyim her yorumun altına boş boş konuşmadım yazmadım diye gündem ve siyaset olaylarına msj atamıyorum troya msj attım sagolsun bi cvp bile atmadı

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Madem ki rover de böyle diyor o zaman ordaki mesaj sınırı düşürülmeli bence. 20 olur 30 olur.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hem 100 mesaj sınırlaması var yorum ekleyince daha bide admin onayından geçecek diyor bu biraz sıkıyor.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
100'ü geçmeden önce olsaydım biraz daha dokunaklı yazardım zira benimde bir kaç mesajım takıldı. dedim kural bu herhalde bi kaç gün daha bekleyip 100'ü geçtim. mümkün olduğu kadar da boş beleş cevaplar olmamasına dikkat ettim. bilmem anlatabiliyor muyum?!!!

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
olması gerekli ama çokta sık boğaz etmemek lazım

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla bu kuralı bilmiyordum zaten gündemde pek fazla haber çıkmıyorda 2 hafta önce mi ne bu 100 mesaj sınırı ile ilgili bir sorun vardı galiba kötü birşey bence kaldırın.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
%100 katılıyorum 2 3 senedir sdn devamlı takipçisiyim her yorumun altına boş boş konuşmadım yazmadım diye gündem ve siyaset olaylarına msj atamıyorum troya msj attım sagolsun bi cvp bile atmadı
mesaj yazmak için kısıtlama kaldırılmıştır

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Birinin üye olup ilk mesajlarında ortamı gerip sonrada yasaklanmasından iyidir.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Gündem kategorisine siyaset bölümü açsanız da şu eziyetten kurtulsak.

rower

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gündem kategorisine siyaset bölümü açsanız da şu eziyetten kurtulsak.

Bencede güzel bi öneri Kısıtlamanızın sebebinide anlıyorum ama geçen gün şehit askerlerimizin haberine bile bi rahmet yazamadıktan sonra neye yarar bu sınır diye düşündüm

Zachary

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende konuya parmak basmak istiyolum. 3 senedir SDN'deyim. Gereksiz yere bende konuşmam. Bir kaç konuda bende rastladım. Yazıyorum yazıyorum sonra gönder diyorum hoop önüme bir uyarı mesajı çıkıyor. Sinirleniyorum bu sefer, moderatöre niye bildireyimki diyorum? Sonuçta kısıtlayanlar da yöneticiler değil mi? Hem benim yerime konu eklemek çok alakasız, sonuçta yazdıklarımdan ben mesul olmalıyım. Karşı çıkanda soru sormak isteyende destekleyende bana sorununu bildirmeli benimle muhatap olmalı. Umarım sınır kalkar aksi halde ilgisiz konulara evet,saol,teşekkür ederim yazarak (tehdit ediyolum ) mesajımı çoğaltacağım. :)
Gerçi emubaltacı sınır kalktı diyor, umarım öyledir...