Kimler tutuklandı, Kimler serbest bırakıldı ?

Bu konuyu okuyanlar

PcMaSTeR

Müdavim
Katılım
18 Ağustos 2006
Mesajlar
3,511
Reaksiyon puanı
5
Puanları
38



YALÇIN KÜÇÜK TUTUKLANDI


Ergenekon soruşturması kapsamında sorgulanan Prof. Dr. Yalçın Küçük, tutuklandı.

Savcılık sorgusunun ardından İstanbul Nöbetçi 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen yazar Yalçın Küçük, mahkemece tutuklandı.

GÖKTAŞ VE BUZOĞLU MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Emekli Albay Mustafa Levent Göktaş ve Avukat Hüseyin Buzoğlu da, savcılık sorgusundan sonra tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkemeye son olarak sevk edilen Göktaş ve Buzoğlu'nun ardından savcılık sorgusunda kimse kalmadığı için Ergenekon savcıları da adliyeden ayrıldı.

EMEKLİ TÜMGENERAL ERDAL ŞENEL, SERBEST BIRAKILDI

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen eski MGK Hukuk Müşaviri Emekli Tümgeneral Erdal Şenel, sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Şenel, adliye çıkışında yakınları tarafından özel bir otomobille adliyeden ayrıldı. Erdal Şenel'in serbest bırakılması yakınları tarafından sevinçle karşılandı.

Şenel'in "Ergenekon terör örgütüne üye olmak" suçlamasından gözaltına alındığı öğrenildi. Mahkemenin Şenel'e yurtdışına çıkış yasağı koyduğu bildirildi.

Erdal Şenel adliyeden ayrıldıktan sonra açıklama yapan avukatı Abdullah Kaya, müvekkilinin "Ergenekon terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla mahkemeye sevk edildiğini; mahkemenin ise, tutuksuz yargılanmasına karar verdiğini belirtti.

Suçlamalarla ilgili gerekçelerin davanın gizliliği nedeniyle açıklanmayacağını aktaran Kaya, Şenel'in gözaltına alına alınıp İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildiği gün nezarethanelerin soğuk olduğuna dair yaptığı açıklama ile ilgili de, "Emniyet'ten konu ile ilgili fotoğraflar yayınlandı. Biz de gittik, gördük ve kendilerine teşekkür ettik." dedi.

KEMAL YAVUZ SERBEST BIRAKILDI

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Emekli Orgeneral Kemal Yavuz, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Serbest bırakılan Emekli Orgeneral Kemal Yavuz da, sivil bir araçla polis eşliğinde adliyeden ayrıldı.

Daha önce tutuklanan ''Biz Kaç Kişiyiz Platformu'' yöneticisi Hasan Ataman Yıldırım ile Engin Aydın, sivil polis eskortluğunda bir minibüsle cezaevine gönderildi.

BCP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AYDIN, TUTUKLANDI

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Bağımsız Cumhuriyet Partisi (BCP) Genel Başkan Yardımcı Engin Aydın, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

VURAL SERBEST BIRAKILDI

Erenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Emekli Hüseyin Albay Vural Vural (75), mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada Vural, adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Yakınları ile sarılan Vural, daha sonra yakınlarının aracı ile adliyeden ayrıldı.

HASAN ATAMAN TUTUKLANDI

''Biz Kaç Kişiyiz Platformu'' yöneticisi Hasan Ataman Yıldırım tutuklandı.


Samanyoluhaber.com
 

engin azaklı

Asistan
Katılım
25 Ekim 2008
Mesajlar
330
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bizim bazı aklı evveller deniz baykal ne diyecek diye bizim ve herkesin onun ağzına bakmasını beklerken;onun üstlenmiş olduğu ve kabul etmesi halinde herkesi kendini kurtarmak için ötmeye başlayacağını hesap etmiyorlar.safiyane olarak sayın deniz baykal diyerek başlıyor;ve kendini çok akıllı zannederek ortaya çıkmış olan meseleye kendi küçük aklını bağlamaya çalışıyor.
:devil: nı öldürmezsin imanda ettiremezsin; ancak taşlayabilirsin.
.........
artik biktim valla
icim disim ergenekon oldu
sinir oluyorum.. ne zaman kapanacak bu konu :(
...........
Ortaya çıkmasını engelleyenlere gücümüz yettiği zaman desem.
 

leylak

Doçent
Katılım
26 Mayıs 2008
Mesajlar
558
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
artik biktim valla
icim disim ergenekon oldu
sinir oluyorum.. ne zaman kapanacak bu konu :(
 

antilove

Müdavim
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
3,580
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
hepsi bu ülkenin kanını emen terbiyesizler
 
Üst