Kimi tavlama taktikleri :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Strake
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
evet sorunum kimseyi sevememek şunu söyle açıklıyım ya ben kimseyi beğenmiyorum yada onlar beni beğenmiyorlar tecrubeli olan arkadaşlar bana kız nasıl tavlanır konusunda birkaç taktik verirlerse çok güzel olur :)

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bi kere tipin olucak hocam murat boz gibi anca ayarlarsın ha yok diyorsan baya uğraştırır seni :D

Ama ilk bakış önemli bakıp gülümsedinmi tamamdır :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bi kere tipin olucak hocam murat boz gibi anca ayarlarsın ha yok diyorsan baya uğraştırır seni :D

murat boz yanımda küçük çocuk kalır o kadar yani :D ilk bakış dersen hiç ciddi bakamıyorum hemen gülmeye başlarım :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
vay vay vay [MENTION=259893]Strake[/MENTION] ben seni böyle bilmezdim

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
herkezin bir eğlenceli tarafı vardır yok yok 2. tekliften sonra baya isyana bağladım :D bu arada konu başlığını yanlış yazmışım kimi değil o kız olacak :D
ben yakıştıramadım anlamında söyledim:S

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
neyi yakıştıramadın çok normal değilmi gerçi bu işlerde küçüğüm :D
bu bana toplumsal bozulma gibi geliyor hem bu işin öbür tarfıda var samimi söyliyim yakışıklıyım ve birkaç teklif aldım ama hepsinde kızlarla işim olmaz dedim
bir düşün ilerde evleneceğin kızın birileriyle önceden çıkmış olması seni delirtmezmi aynı şey karın içinde geçerli o da seni bilse...
velhasıl bence kimse zamanından önce böyle şeyler yapmamalı...

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
@ReDo abi en prof sensin bir iki yorumda sen yazsan çok makbule geçer :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bu bana toplumsal bozulma gibi geliyor hem bu işin öbür tarfıda var samimi söyliyim yakışıklıyım ve birkaç teklif aldım ama hepsinde kızlarla işim olmaz dedim
bir düşün ilerde evleneceğin kızın birileriyle önceden çıkmış olması seni delirtmezmi aynı şey karın içinde geçerli o da seni bilse...
ne evlenmesi daha 13 yaşındayım ama sonuçta böylede hayat geçmez mutlaka birkaç tane heyecan olması gerek :D

Yok be hocam bu devirde kızlar bi gitara tav oluyor :D
o zaman ben yanlış yerdeyim :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ne evlenmesi daha 13 yaşındayım ama sonuçta böylede hayat geçmez mutlaka birkaç tane heyecan olması gerek :D

o zaman ben yanlış yerdeyim :D
sen böyle düşünüyorsan bana saygı duymak düşer yanlız yanlızca bu dünya için gelmedik hayata...

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Duruşunda, tavırlarında "kendine güven" edası belli olsun. Boş konuşma ayakların yere sağlam bassın. İhtiyacı olduğunda bir kıza yardım et, baktın sevgilisi yok, ara ara yazıl :P

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Duruşunda, tavırlarında "kendine güven" edası belli olsun. Boş konuşma ayakların yere sağlam bassın. İhtiyacı olduğunda bir kıza yardım et, baktın sevgilisi yok, ara ara yazıl :P
yazılmak konusunda üstat oldum diyebilirim yardım edecek kimse çıkmıyor ama sık sık bunlarıda yapmaya çalışıyorum :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bence kaşınma ohh ne güzel bekarlık sultanlıktır yaşşa hayatını beaa :D

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
yazılmak konusunda üstat oldum diyebilirim yardım edecek kimse çıkmıyor ama sık sık bunlarıda yapmaya çalışıyorum :D

İlla istiyorum diyorsan, böyle kendini beğenmiş tip değil de daha ılıman bi kız gözüne kestir. Örneğin, sınıfın sessiz orta halde çalışkanlık olan normal düz giyinen standart tipleri vardır. Ona, rahatsız etmeden ve sık boğaz yapmadan yanaşırsın. Bir gün soru sorarsın, bir gün bisküvi ile gidip hem ona ikram edersin hem bi şeylerden bahsediyormuş gibi yapıp onun fikrini alırsın. Sonra birlikte bir zamanı geçirirsin.. Bu süreci bir aya yayarsan, kızı da korkutmazsın :P

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İlla istiyorum diyorsan, böyle kendini beğenmiş tip değil de daha ılıman bi kız gözüne kestir. Örneğin, sınıfın sessiz orta halde çalışkanlık olan normal düz giyinen standart tipleri vardır. Ona, rahatsız etmeden ve sık boğaz yapmadan yanaşırsın. Bir gün soru sorarsın, bir gün bisküvi ile gidip hem ona ikram edersin hem bi şeylerden bahsediyormuş gibi yapıp onun fikrini alırsın. Sonra birlikte bir zamanı geçirirsin.. Bu süreci bir aya yayarsan, kızı da korkutmazsın :P
sonrada bir daha benim adımı ağzıma alırsan seni çok pis döverim diye arkamdan bağrıyorlar çok denedim onu hatta bu 2-3 hafta önce bir örneğini daha yaşadım :D

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim internette tavlama taktiğimi arıyorsun dalgasına marakamı geçiyorsun.:D

Sevdiğin birisi varsa zaten ona ulaşırsın kendini belli edersin vs.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
aslında en doğrusu bu sanırım :)

Sana şunu söyleyeyim özellikle de okul hayatında bu işlerle arana mesafe koy ve okuluna arkadaşlarına yönel ama kız arkadaş çevren de olsun tabii öyle sap sap dolanma, ilkokulda olsun lisede olsun ve bundan önceki üni.de olsun yaşadım bi takım ilişkiler, şimdi 2. üni.deyim burda artık kafama dank etti sadece arkadaşlık üzerine kurdum bağları ve çok da güzel oldu, şimdi ilişkin olacak da nolacak kısıtlan arkadaş kısıtlan, yok anlamsız tripler falan ohoo yuh bea yaşamayalım mı biz diyo insan bi zaman sonra emin ol ve kadere bırak acele etme ;)

aslında en doğrusu bu sanırım :)

Sana şunu söyleyeyim özellikle de okul hayatında bu işlerle arana mesafe koy ve okuluna arkadaşlarına yönel ama kız arkadaş çevren de olsun tabii öyle sap sap dolanma, ilkokulda olsun lisede olsun ve bundan önceki üni.de olsun yaşadım bi takım ilişkiler, şimdi 2. üni.deyim burda artık kafama dank etti sadece arkadaşlık üzerine kurdum bağları ve çok da güzel oldu, şimdi ilişkin olacak da nolacak kısıtlan arkadaş kısıtlan, yok anlamsız tripler falan ohoo yuh bea yaşamayalım mı biz diyo insan bi zaman sonra emin ol ve kadere bırak acele etme ;)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kardeşim internette tavlama taktiğimi arıyorun dalgasına marakamı geçiyorsun.:D

Sevdiğin birisi varsa zaten ona ulaşırsın kendini belli edersin vs.
makara amacım değil sadece bilgi alıyorum

hevesim kırıldı :D en doğrusu teşekkürler :)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Niye delirtsin arkadaş? Nasıl bi zihniyettir çözemedim arkadaşlık etmek bi nevi takılmak ayıp bir şey mi? Her şeyin bir zamanı vardır yani gayet doğal bir şey..Sanki çocuk hayırlı kısmet arıyor :D
Bence kaşınma ohh ne güzel bekarlık sultanlıktır yaşşa hayatını beaa :D
Adam haklı dinle [MENTION=259893]Strake[/MENTION] bende bi kız olarak söylüyorum bu kızların isteği dertleri bitmez, kimisi tripkolik kimisi aşkkolik kimisi manyak vb. ilerde düşünürsün boşver.. Arkadaşlık etmek en güzeli..

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Niye delirtsin arkadaş? Nasıl bi zihniyettir çözemedim arkadaşlık etmek bi nevi takılmak ayıp bir şey mi? Her şeyin bir zamanı vardır yani gayet doğal bir şey..Sanki çocuk hayırlı kısmet arıyor :D

Adam haklı dinle @Strake bende bi kız olarak söylüyorum bu kızların isteği dertleri bitmez, kimisi tripkolik kimisi aşkkolik kimisi manyak vb. ilerde düşünürsün boşver.. Arkadaşlık etmek en güzeli..
doğru söylüyorsun biriyle değil tümüyle sevgili ol whoooo :D :D mantıklı yorumun için teşekkürler :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22

Adam haklı dinle @Strake bende bi kız olarak söylüyorum bu kızların isteği dertleri bitmez, kimisi tripkolik kimisi aşkkolik kimisi manyak vb. ilerde düşünürsün boşver.. Arkadaşlık etmek en güzeli..
bende böyle düşünüyorum
edit:duyduğuma göre hastaymışsın geçmiş olsun:(

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Bende tip sıfır ama samimi tavırlarımla her kızı tavlarım:D
[MENTION=259893]Strake[/MENTION] bir kızı sevdiysen onun hoşlandığı şeyleri yapmalı,samimi olmalısın ve ilk bakış önemlidir:)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7