Rint
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 360
Arakdaşlar merhaba,
Üniversite dönemlerimde yazın para kazanmak için başka bir kente gitmiştim, ancak orada iş buldum o vesile ile
Garsonluk yapıyordum ve o zamanlar fittim tabi hey gidi hey ıhımmm neyse... Uzun zaman olmuştu film izlemeyeli ve sinemaya gitmek istedim yorgun argın neyse sinemanın yolunu tuttum bulunduğum ilde pek sinema kültürü yoktu ve dönem sinemada iyi filmde yoktu zaten.... Sinemadan içeri girdim bir bayan vardı gişede oturan...
- merhaba
+ merhaba
- film izlemeyi düşüyorum hangi filmler var acaba?
+ 3 tane film var şuan için
- hmmm, peki şirinlere bir bilet alayım.
+ Özür dileriz o filmi açamayız !
- Neden?
+ Çünkü sizden başka izleyecek kişi yok!
- Peki kaç kişi olması gerekiyor?
+ En az iki kişi !
- Tamam iki kişilik bilet alabilir miyim !
Öylece bayan duraksadı ve yüzüme baktı...
- şaka yapmıyorum iki bilet verir misiniz?
+ Tamam ?
Neyse biletleri aldım sinema sanoluna gittim 10 dk falan vardı filmin başlamasına... Oturdum sinemanın en orta koltuğuna ve film başladı tek başıma oturup koca bir salonda şirinleri izledim ki küçüklüğümden beri çok severim
Neyse filmin ortalarına doğru ayaklarımı ön koltuğa atıp sinemayı kapatmanın keyfini çıkarmaya başladım
Film arası oldu, çalışan değişimleri yaparken seslendim devam et devam et diye oda aynen öyle yapıp ara vermeden filme devam etti
Bayaa sahiplenmiş olmalıyım film bittikten sonra hiç çıkasım gelmedi !
böylede bir anım var işte sizlere itiraf ediyorum...
Bu arada şirinler iyidir candır can
Üniversite dönemlerimde yazın para kazanmak için başka bir kente gitmiştim, ancak orada iş buldum o vesile ile

- merhaba
+ merhaba
- film izlemeyi düşüyorum hangi filmler var acaba?
+ 3 tane film var şuan için
- hmmm, peki şirinlere bir bilet alayım.
+ Özür dileriz o filmi açamayız !
- Neden?
+ Çünkü sizden başka izleyecek kişi yok!
- Peki kaç kişi olması gerekiyor?
+ En az iki kişi !
- Tamam iki kişilik bilet alabilir miyim !
Öylece bayan duraksadı ve yüzüme baktı...
- şaka yapmıyorum iki bilet verir misiniz?
+ Tamam ?
Neyse biletleri aldım sinema sanoluna gittim 10 dk falan vardı filmin başlamasına... Oturdum sinemanın en orta koltuğuna ve film başladı tek başıma oturup koca bir salonda şirinleri izledim ki küçüklüğümden beri çok severim

Bu arada şirinler iyidir candır can