Kim sinema kapatır ki?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Arakdaşlar merhaba,

Üniversite dönemlerimde yazın para kazanmak için başka bir kente gitmiştim, ancak orada iş buldum o vesile ile :) Garsonluk yapıyordum ve o zamanlar fittim tabi hey gidi hey ıhımmm neyse... Uzun zaman olmuştu film izlemeyeli ve sinemaya gitmek istedim yorgun argın neyse sinemanın yolunu tuttum bulunduğum ilde pek sinema kültürü yoktu ve dönem sinemada iyi filmde yoktu zaten.... Sinemadan içeri girdim bir bayan vardı gişede oturan...

- merhaba

+ merhaba

- film izlemeyi düşüyorum hangi filmler var acaba?

+ 3 tane film var şuan için

- hmmm, peki şirinlere bir bilet alayım.

+ Özür dileriz o filmi açamayız !

- Neden?

+ Çünkü sizden başka izleyecek kişi yok!

- Peki kaç kişi olması gerekiyor?

+ En az iki kişi !

- Tamam iki kişilik bilet alabilir miyim !

Öylece bayan duraksadı ve yüzüme baktı...

- şaka yapmıyorum iki bilet verir misiniz?

+ Tamam ?

Neyse biletleri aldım sinema sanoluna gittim 10 dk falan vardı filmin başlamasına... Oturdum sinemanın en orta koltuğuna ve film başladı tek başıma oturup koca bir salonda şirinleri izledim ki küçüklüğümden beri çok severim :D Neyse filmin ortalarına doğru ayaklarımı ön koltuğa atıp sinemayı kapatmanın keyfini çıkarmaya başladım :D Film arası oldu, çalışan değişimleri yaparken seslendim devam et devam et diye oda aynen öyle yapıp ara vermeden filme devam etti :D Bayaa sahiplenmiş olmalıyım film bittikten sonra hiç çıkasım gelmedi ! :D böylede bir anım var işte sizlere itiraf ediyorum...

Bu arada şirinler iyidir candır can :D

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Aynısı Erzincanda Başıma Geldi Sinema Kültürü Yaygınlaşamamış O Yüzden Bizde Girememiştik Filme

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Aynısı Erzincanda Başıma Geldi Sinema Kültürü Yaygınlaşamamış O Yüzden Bizde Girememiştik Filme

Alamadım mı iki bilet? Benim olay aslında kızın tek kişiye açamayız peki kaç kişi ile açarsınız ile koptu :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kiza bu bileti de size aliyorum diycektin yanlis yapmissin :D

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bizim burda da bir gondol vardı ona binmek için en az 3 kişi olması gerekiyordu, bende adamdan 3 kişilik bilet aldım :D sonrada yayıldım:P

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bizim burd ada bir 4-5 kişi kararlaştırdığımız bir filmi izlemek için sinemaya gidiyoruz. sonra herkes fikir değiştiriyo ayrı filme gidiyo tekrar çıkışta buluş evlere dağılıyoruz. :D

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Bizim burda da bir gondol vardı ona binmek için en az 3 kişi olması gerekiyordu, bende adamdan 3 kişilik bilet aldım :D sonrada yayıldım:P

Yakışır :D

bizim burd ada bir 4-5 kişi kararlaştırdığımız bir filmi izlemek için sinemaya gidiyoruz. sonra herkes fikir değiştiriyo ayrı filme gidiyo tekrar çıkışta buluş evlere dağılıyoruz. :D

Hahahah :D iyi sonunda buluşabiliyorsunuz...