Kim Kimi Döver?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vaio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ipad Air ile Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) arasında kaldım.

Öncelikle hiç oyun oynamam, amacım *.dwg uzantılı projelerimi görüntülemek, gazete okumak, blog takibi, film izlemek, not almak... vs.

Samsung'un beni çeken tarafı; mesela bir video izlerken aynı anda not alabilmek, internete girebilmek... vs. (Çoklu görev olarak adlandırıyor Samsung). Bir diğer cazip gelen özelliği ise USB girişinin olması.

Apple'ın cazibesi ise; malzeme ve ekran kalitesi, ios'un gayet stabil ve hızlı olması. Kendi kendine açılıp kapanan Samsung telefonumun olması da Apple alma konusunda beni teşvik ediyor.
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]
4780_small.jpg

[/TD]
[TD]
Samsung%20Galaxy%20Note%2010.1%20%282014%20Edition%29.jpg

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Siz olsanız hangisini alırdınız?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

Öncelikle hiç oyun oynamam, amacım *.dwg uzantılı projelerimi görüntülemek, gazete okumak, blog takibi, film izlemek, not almak... vs.

Samsung'un beni çeken tarafı; mesela bir video izlerken aynı anda not alabilmek, internete girebilmek... vs. (Çoklu görev olarak adlandırıyor Samsung). Bir diğer cazip gelen özelliği ise USB girişinin olması.

Apple'ın cazibesi ise; malzeme ve ekran kalitesi, ios'un gayet stabil ve hızlı olması. Kendi kendine açılıp kapanan Samsung telefonumun olması da Apple alma konusunda beni teşvik ediyor.
[TR]
[TD]
4780_small.jpg
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

eger çok oyun oynarım deseydin ipad air derdim ama not alırım video izlerim dediginden dolayı samsungun note 10.1 ini al derim.... film izlerken not al nette gez her türlü iş yap o yüzden note 10.1 al ama oyun oynarsan ipad air daha avantajlı....

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0

[TR]
[TD]
4780_small.jpg
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Söylediğin işlevler için en uygunu tabiki Note,ama günlük kullanımı düşünürsen kesinlikle iPad derim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Onlarca konu acildi bu konuyla ilgili cevap ipad

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sanırım tercihim Galaxy Note 10.1 olacak. Teşekkürler.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İstediklerini ikisi de hayli hayli karşılar ama düşünmeden iPad Air diyorum. Stabilite ve uygulama zenginliğinin tadı başka.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Galaxy 10.1'de güzel donanımıyla ama iş yazılıma gelince iPad olmak zorunda. :)

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tablet denince iPad android tabletlerde hic iyi değil benım kanım bu tabi Nexus 10 2.version uda görmek lazım...

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
iPad Air'i tercih ederim ben

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ipad kullanmıştım daha önce, malzeme kalitesi gayet güzel ve de kullandığı os oldukça stabil. Aslında çoklu görev özelliği ipad de olsa düşünmeden ipad diyeceğim ama maalesef yok. Beni en çok cezbeden özellik bu. Samsung'un beğenmediğim tarafı malzeme kalitesi. O kadar para istiyor o alete bir de plastik kasa. Haftasonu teknomarketlerin birinde denedikten sonra almak lazım ama yine de alacağım belli gibi, çoklu görev özelliğinden dolayı Samsung sanırım.