Kim daha zengin ?

EgoBabaPro

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Para Önemli Değildir İçiniz Güzel Olduktan Sonra

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,362
bırakın bu takıntıları artık,bu ezik yazılar sıkıyor artık,tamam para olmadan olmaz ama ,her milyarları parası olanı zengin mi sanıyorsunuz,çoğu hasta yada stresli,olmazsa bile olur,olacaktır sonunda,etraflarında,gerçekten dostlarımı var sanıyorsunuz,çoğu sülük misali,yalaka,baş sıkışınca,el dara düşünce bakacaksın,onları o zaman göreceksiniz,yardım etseler de muhakkak gün gelir karşılığını alırlar.Adam öldükten sonra miras kavgaları çıkıyor,ölse diye en yakınları dahi gözüne bakıyor.
Ben cebimde 1 lira olmadan 15 gün ,maaş alana kadar gelip gittiğimi bilirim,servisi kaçırmamak için yarım saat erkenden giderdim.

Kemal Sunalı çoğu kişi sevmez ama ,gerçekleri anlatır.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,362
Asıl olan zenginlik parası ,malı,mülk olan değildir,elindekini paylaşabilmektir,insanları sevindirmektir(yardım edipte bunu ,birde neredeyse herkesin gözüne sokmak değil).
Adamın 1-2 sülalesine yetecek malı var,ama ihtiyacı olana değilde ,olmayana veriyor,ondan vergiden düşüyor.Etsin bakalım asıl ihtiyacı olan insanlara(ilaç alamayan,hacze düşene,çocuğu hasta olana,ne mazlumlar var sesleri çıkmaz,bunları bulmak lazım)
Asıl ihtiyacı olanları gören az,zaten gerçek fakirde ,kalkıp ta benim ihtiyacım var demez,dilenemez,sıkılır.

Narrator

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Çoğu kişi yine saçmalamış. Para bal gibi de önemli kardeşim. Kızlar senin içine değil paraya bakıyorlar genelde. Ha fakir olup yakışıklı kontenjanından kurtulanlardansan orasını bilemeyeceğim. Bu hayat çirkin ve fakir olana tam bir cehennem.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Rabbim'in her kulu güzeldir çirkin insan yoktur kötü insanlar vardır.