Malmedy
Profesör
Merhabalar 12 yaşındayım 2007 liyim 33 kiloyum yemek yemek istiyorum ama midemi büyütmek için biraz fazla yiyince çok karnım ağrıyor ve bazen kusuyorum. Herhangi bir kronik hastalığım yok. Varmı bilgisi olan?
20 yaş altiyim. Sokağa çıkamam. Daha az önce 2 domates ve biraz ekmek yedim karnım çok ağrıdı. Buna benzer bir hastalığım vardı önce. 1 poğaça yiyince hemen kusardim.Hocam bu tarz sağlık konularında uzmana görünmek varken forumda konu açmak saçmalık. X kişisi bilmem ne yöntemiyle kilo alır Y kişisi bambaşka yöntemle alır. Doktora gitmenizi öneririm.
Hemen bu pandemi döneminde kilo almak istiyorsanız size sunulan dışarı çıkma vakitlerinde sağlık ocaklarına veya hastanelere gidebiliyorsanız gidebilirsiniz. Veya yasaklar kalktıktan sonra da gidebilirsiniz acelesi yoksa.20 yaş altiyim. Sokağa çıkamam. Daha az önce 2 domates ve biraz ekmek yedim karnım çok ağrıdı. Buna benzer bir hastalığım vardı önce. 1 poğaça yiyince hemen kusardim.
Çıkmak istiyorum fakat ailem bişey olmaz normal diyor.Hemen bu pandemi döneminde kilo almak istiyorsanız size sunulan dışarı çıkma vakitlerinde sağlık ocaklarına veya hastanelere gidebiliyorsanız gidebilirsiniz. Veya yasaklar kalktıktan sonra da gidebilirsiniz acelesi yoksa.
Yarın çıkman serbest belirlenen saatler içerisinde. Ama annen baban vs. olmak zorunda.20 yaş altiyim. Sokağa çıkamam. Daha az önce 2 domates ve biraz ekmek yedim karnım çok ağrıdı. Buna benzer bir hastalığım vardı önce. 1 poğaça yiyince hemen kusardim.