kilolu olmak

berat y****

Asistan
Reaksiyon puanı
59
yaş 11 kilo 60 boy 1.60 herhalde emin değilim kilo 61 62 de olabilir çok kilolu olduğumu düşünüyorum ölsemde kilo vereyim modumdayım napıcam kendimden nefret etmeye başladım

abcdefdfhgjas

Profesör
Reaksiyon puanı
751
yaş 11 kilo 60 boy 1.60 herhalde emin değilim kilo 61 62 de olabilir çok kilolu olduğumu düşünüyorum ölsemde kilo vereyim modumdayım napıcam kendimden nefret etmeye başladım

Günde en az 2 km koş, yürü. Veya bisiklet sür. Fazla yağlı beslenme. sebze yemeklerine ağırlık ver

Hafiyye-iAbdülhamid-iSani

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,128
Kilo çok kötü bir şey değil kendine bunu kabuk ettirsen de ettirmesende gerçek bu. İleride kilo almak isteyeceksin kalıp için. Hem kilo boy yapar diye biliyorum
(Biyolojim iyi değil arkadaşlar yanlışsa linç etmeyin)

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Bence spor yap kiloların kasa dönüşüyor veeee kiloluyken spor yapanların vücudu daha güzel şekilleniyor kadınlar için de erkekler için de

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Daha yaşın küçük takma kafana bu kadar, ilerde büyüme başladığın zaman kilon kalmaz. Abur cubur çok fazla yeme yeter

abcdefdfhgjas

Profesör
Reaksiyon puanı
751
Bence spor yap kiloların kasa dönüşüyor veeee kiloluyken spor yapanların vücudu daha güzel şekilleniyor kadınlar için de erkekler için de

Bu arada coronadan beri millet kilo alıyor ben verdim çünkü okul yemekleri yağlı ve kalorili. ev yemekleri daha az yağlı ve sağlıklı. o yüzden ben kilo verdim. çok su tüketmeye başladım onunda etkisi vardır
Mesaj otomatik birleştirildi:

annem çok tembel bir insan kötü bir durum ÖLSEMDE KURTULSAM modundaydım

nerde oturuyorsun da salmıyorlar ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ekmeği, patetesi, makarnayı, şekeri ve unlu mamulleri kes. Günde 10000 adım at. Dışarı çıkma imkanım yok demişsin. Şınav çek. O kilo ile çekemezsin. Önce duvar şınavına başla. Ailene söyle dambıl falan da alabilirler.

Ama herşey hikaye. Önce şu yukarıda dediğim şeyleri yemeyi bırakman gerekiyor.

Reaksiyon puanı
3,029
Daha boyun uzayacak haliyle kilon ve boyun orantılı olacak. Ben günde 5000 adımın altına düşmüyorum, yürüyüşe çıkmazsam o gece uyuyamıyorum ve ertesi gün yorgun oluyorum. Yürüyüş yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi bir standart haline getirmelisin. Zaten çok endişelenecek bir durumda da değilsin. Sadece dengeyi yakalaman gerekiyor.

berat y****

Asistan
Reaksiyon puanı
59
ailem sürekli eleştiriyo abim camış hayvan fln dediği için çok kafaya takıyorum

xPhoenix06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,186
Sana bir tavsiye vereyim; günde 3 öğün mü yiyorsun onu 2'ye indir (akşamları yemek yeme eğer çok acıkırsan ilk günler hafif şeyler yiyebilirsin.), yemek yerken 2 tabak mı yiyorsun 1 tabak ye, eğer etrafında dövüş öğrenebileceğin (bunu ailen seni dışarı salmadığı için anlatıyorum dövüş kursu derken tekvando, kickbox vs.) yerler varsa oraya gidersin hem dövüşmeyi öğrenir hem de zayıflarsın. En önemli şeylerden biri de suyu asla ihmal etme. Acıktığında ilk olarak su iç midende tokluk hissi olsun. Bir de şu var yakın gelecekte boyun atmaya başlayacak eğer diyet uygularsan mevcut kilon sabit kalır, boyun uzamaya devam eder ve kilolu olmayı artık kafaya takmazsın.