Kilo alma problemim.

buraksen01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler çoğunuz soruma tam yanıt vermemişsiniz biliyorum 20 lere geldiğimde iyi duruma geçerim ama benim şuanda geçmem lazım :D Çok sıska duruyorum.Karbonhidrad tozu vs. kullansam mı ?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ton balığı , makarna , karbonhidrat

orionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize kolay gelsin.

Benim sorunum kilo alamıyorum günde 2 2.5 ekmek yiyorum ara öğünlerle 3 ü buluyor.Bazlama,sıkma felan da yiyorum.Yağlı yicekler vs. fakat çok çabuk wc ye gidiyorum.Vede hiç yararı olmuyor maç yapıyorum biraz fazla koşuyorum ama çok feci şekilde terliyorum.Kilo alamıyorum bir türlü.

Arkadaşım bana kilo aldıran protein tozu al günlük kullan ve makarna , yumurta , ekmek , peynir , zeytin , mercimek çorbası , prinç pilavı gibi yiceklerle beslen dedi.Benim şuan kilom 50 55 arası bişe.

Boyumda 1.81 yaşım 16 tüm ailede hatta sülalede en uzun kişiyim.Yani boya veriyorum.

Benim 3 aya kadar uygun kilolara gelip vucut yapmam gerekiyor napmalıyım sizce ? Protein tozlarından kullanıyım mi ?

Arkadaşım hiç kafana takma bu kilo olayını. Çok terliyorum diyorsun işte bu yüzden kilo alamıyorsun. Metabolizma hızlı olduğundan yediklerini anında eritiyorsun. Aynı sıkıntı bende de var çünkü. 20 yaşına geldiğinde filan kilo almaya başlarsın. Sakın kulaktan dolma yöntemlerle birşeyler kullanma. Ben doktora da gittim doktor bile zamanı gelince alırsın dedi. O yüzden kiloyu takma kafana zayıf olmak her zaman iyidir...

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
zayıf olmak güzeldir. bende senin yaşındayken çok zayıftım ve kilo almak için çabalıyordum ama o yaşta olmuyor gerçekten zor kilo almak. ama bi 18-20 ol farkında olmadan toparlarsın. he illa ki bu yaşta kilo alcam diyosan sana özet geçiyorum :

örnek günlük kalori ihtiyacın 1500
sen 2000 kalori al her gün..

bak bakayım nasıl kilo alıyorsun.

bunun için de en büyük tavsiyem (ne yazık ki) burger king ve mc donalds..
he birde (ne yazık ki 2.sağlıksız tavsiyem) gece yatmadan önce yemek ye.

öyle bi kilo alırsınki sonra durdurmaya vermeye çalışırsın . bizzat denenmiştir ;)

edit: maç yapıyorum çok terliyorum falan demişsin. kardeşim o zaman yediğini bi yandan da yakıyosun tabi ki kilo alamazsın. hayatından bir dönem ekşını çıkart. ben seni çözdüm sen kafaya koymuşsun kilo almayı :) bi dönem maçı falan bırak. kilo almaya başlayınca zaten onun verdiği başarma hissiyle herşeyi daha güzel yapacaksın ;)

buraksen01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Sizlerin önerisini dinledim kilomla ilgili hata yapmışım.61 kilo yum.179-80 boyundayım.
Spor yapmaya başladım hergün düzenli olarak yapıyorum.Koşu,mekik vs. bu yöntemle bişeler yapacam artık.Süt,meyve tüketimini arttırdım ekmek tüketimini düşürdüm,yemekleri normal yiyorum.Artık işe yararsa :D

aoktay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üzüm pekmezi ve haşhaşlı ekmek ye, kanın artsın, vücudun yağlansın kışa giriyoruz soğuktan yağ kaybına uğramamış olursun kanın artar üşümemiş olursun ve doğal olarak kilo almış olursun, bu zamana kadar birçok yöntem denemiştir birde bunu dene tamamen doğal, karşılığını göreceksin..

mesut777

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her akşam iki bira iç yanında da bol yağlı cipslerden tüket.Bak bakalım alıyor musun almıyormusun :)

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Çok şükür bende öyle bir problem yok ama 78 üzerine çıkamıyorum :( 68 oluyorum 72-74-76 oluyorum ancak hedef 85 kilo olmak

buraksen01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende kilo alsam mesela 70 olsam yine ince görünürüm boydan ötürü bu yüzden kas çalışmalarına başlıcam.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sağlık konusundan internette gördüğün şeylere pek inanma. En iyisi bi hekime başvur.

Türker 26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kilo alamıyorsan ya hormonlarında, metabolizmanda sorun vardır ya da vücudunda parazit kurt vardır. Her iki durumda da mutlaka doktora görün.

Haklı.Senden genç biri olarak söylüyorum bağırsaktaki mahlukatlar sen besinleri kana karıştırıp hücreye göndermeden besinleri tüketir.(Vay pislikler vayy).Makat bölgende kaşıntı yanma sorunun varsa kurt vardır.Yoksa hormon sorunu veya başka şeyler vardır.Haa kilo alcam diye cips veya öle şeyler yeme.Vücudunda birikip seni kanser yapar.Ama sen bir doktora görün.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sağlık konusundan internette gördüğün şeylere pek inanma. En iyisi bi hekime başvur.

Katılıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Killon gayet iyi merak etme.@drjacop

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
öncelikle 2 seneden beri body, fitness ,kick boks sporlarıyla uğraşıyorum.
kilo almak istiyosan spora devam et ama sakın protein tozu kullanma doğal kas yap ..protein içerikli yemeklere ve besinleri tüket millet tozla 6 ayda yaparsa sen 1 senede vücud yap.kendini fazla yorma
kilo almak istiyosan spora devam et ve spordan sonra yemek yemeye çalış (aslında fazla kilo iyi değil enfazla 60 kilo ol )kas yaptıkça kilon artacaktır..

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize kolay gelsin.

Benim sorunum kilo alamıyorum günde 2 2.5 ekmek yiyorum ara öğünlerle 3 ü buluyor.Bazlama,sıkma felan da yiyorum.Yağlı yicekler vs. fakat çok çabuk wc ye gidiyorum.Vede hiç yararı olmuyor maç yapıyorum biraz fazla koşuyorum ama çok feci şekilde terliyorum.Kilo alamıyorum bir türlü.

Arkadaşım bana kilo aldıran protein tozu al günlük kullan ve makarna , yumurta , ekmek , peynir , zeytin , mercimek çorbası , prinç pilavı gibi yiceklerle beslen dedi.Benim şuan kilom 50 55 arası bişe.

Boyumda 1.81 yaşım 16 tüm ailede hatta sülalede en uzun kişiyim.Yani boya veriyorum.

Benim 3 aya kadar uygun kilolara gelip vucut yapmam gerekiyor napmalıyım sizce ? Protein tozlarından kullanıyım mi ?

hocam problemini doğru başlıkla önce , Kilo alma değilde , kilo alamama olmalıdır

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Gece yatarken bol bol ye özellikle tatlı tarzı ama sürekli yap kilo alırsın:mrgreen:

MrFantastic

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dengeli beslenirsen ve egzersiz yaparsan kilo alman yavaşlar ve bir süre sonra tamamen durur.

thepeacemaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
proteini bol olan makarna ve ekmekle aranı iyi tut. çaya bol şeker at. poğaçaya yatırım yap. düzelir:)))

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bodybuilding + Kopmleks Protein&Karbonhidrat Tozu ile kilo alamayan kımse olamaz... Başla simdiden