Kilo Aldıran Şeyler Nelerdir ?

BilgicanBlog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar öncelikle zayıf bir bünyeye sahip olduğum için kilolu olan kardeşlerime bilgi vermek istiyorum.

Öncelikle en çok kilo yapan şeylerden biri haptır. Örneğin sizin bir hastalığınız vardır doktor size hap vermiştir hap yapar. Ama sağlığınız için tamamen gerekli olduğu için hapı bırakmayın!

Diğer bir husus abur,cubur, düzensiz beslenme çok yağlı ve aşırı beslenme gibi şeyler kiloya çok etki yapar. Örneğin ceviz,fındık,fıstık,cips bunlar aşırı kilo aldırır.

Şimdi size şunu söyleyeyim içimizden bir kaç kişi hakiketen bu gibi şeyleri bırakamıyor ve sevmiyorda açıkçası ben çok yağlı yiyorum cips felan fakat bu bünyeyle alakalı benden size tavsiye sürekli yürüyün dolaşın koşun spor yapın.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Burada ki tüm yiyecekleri yiyorum banamisin demiyor yine çıta gibiyim birazda metebolizma meselesi bende az Kilo almaya çalışıyorum nafile

BilgicanBlog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Burada ki tüm yiyecekleri yiyorum banamisin demiyor yine çıta gibiyim birazda metebolizma meselesi bende az Kilo almaya çalışıyorum nafile
Aynen bende öyleyim senin ellerin terliyor mu benimde metebolizmam çok hızlı

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Kilo almak için uğraşırsanız kontrolü elinizden kaçırırsınız aman ha sakın hap cips kilo aldırıcı şeyler falan kullanmayın. O haplar varya israilin işi. Ben 1.84 boyundayım obez insan gibi yiyorum ama 60 70 kilo arasında gidip geliyorum hep. Evde egzersizlerimi eksik etmiyorum işe giderken arabayla gideceğime 4 km yol yürüyorum hiç kiloyla derdim yok ayrıca çok yemek yiyen bir insan olmama rağmen. Zayıf olmak ayrıcalıktır hiç dert etmeyin hep zayıf kalmayacaksınız tadını çıkarın zayıf olmanın yeterki hareketsiz kalmayın. Ayrıca bazı insanların metabolizması normalin üstünde benimkide öylemiş 1933.7 metabolizma hızı çıktı ne yesek vucüt yakıyor arkadaş