Kilitlenen konular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
az önce Atatürk bölümünde kendini bilmez birinini mesajları yüzünden konunun kilitlendiğini gördüm.oysaki kilitlenecek bir konu değil.herkesin yazacağı mesajlar vardır.paylaşacakları vardır.şimdi kimse birşey yazamıyor.konuyu kilityeyip bırakmak yerine tamamen silinse ve aynı konu tekrar açılsa yada sadece kötü mesajlar silinse daha iyi olmaz mı?

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
az önce Atatürk bölümünde kendini bilmez birinini mesajları yüzünden konunun kilitlendiğini gördüm.oysaki kilitlenecek bir konu değil.herkesin yazacağı mesajlar vardır.paylaşacakları vardır.şimdi kimse birşey yazamıyor.konuyu kilityeyip bırakmak yerine tamamen silinse ve aynı konu tekrar açılsa yada sadece kötü mesajlar silinse daha iyi olmaz mı?

Kesinikle katılıyorum sana ve sonuna kadar arkandayım. Bende o konuyu gördüm kendini bilmez biri yüzünden konu kilitlendi.

Bende moderatör arkadaşlardan o konunun açılıp gereksiz mesajların silinmesini talep ediyorum.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
zaten Atatürk konusu altında yapılan provakatif girişimlerden bıktım..
sakıncalı msjlar silinip konu açılmalı bence ;)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Olaylara tercüman Çağlar diesim geldi.Konunun ti ye alıncak birisi yüzünden kilitlenmesine çok canım sıkldı paylaşımlarım bitmemişti.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Arkadaşlar isteğiniz son derece mantıklı bir istek yanlız bu istekleri yaparken oturup daha önceki yorumlarınıza bir bakınız neden konular kitleniyor, tamam bazen kendini bilmez birkaçkişi çıkıp ortamı gerecek yorumlar yapıyor ama sizde itiraf edinki onların oltalarına gelip sizde hırçın yorumlar yazıyorsunuz öyle durumlarda yorum yazmayın o kişiyi umursamayın direk yorumu şikayet edin bizde sadece yorumu silelim konu kitlenmesin kötü yorum yapan kanatlanıp uçsun.

http://forum.shiftdelete.net/ataturk-kosesi/55808-ataturk-kac-kitap-okudu-2.html bu

konudaki yorumlarınızı tekrardan gözden geçirmenizi dilerim

Not : Bu tarz konular daha öncede açılmıştı...

KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...