Kılıçdaroğlu'ndan 'dislike' göndermeli YKS paylaşımı

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya sitesi Twitter hesabından yaptığı video paylaşımıyla gençlere mesaj verdi.

Kılıçdaroğlu, videoyu "Sevgili Gençler, “yorumlarınızı engelleyerek” haklılığınızı bastırmak isteyenler oldu. Sizi susturabileceğini zannedenler çok yanılıyor. Zira bir dislike bile çok şey ifade ediyor. Sesinizi duyacağımıza ve daima sesinizi duyuracağımıza söz veriyorum," ifadeleriyle paylaştı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, YKS öncesi gençlerle yaptığı canlı yayının yorum bölümünü çok fazla tepki gelince kapatmıştı. Erdoğan'a tepki gösteren öğrenciler, YouTube'daki videoyu 'dislike' (beğenmeme) yağmuruna tutmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoda ise "Kafese kapattılar bizi" sözleriyle rap müzik eşliğinde YKS'ye tepki gösteriliyor.

Kaynak: BirGün

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,958
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya sitesi Twitter hesabından yaptığı video paylaşımıyla gençlere mesaj verdi.

Kılıçdaroğlu, videoyu "Sevgili Gençler, “yorumlarınızı engelleyerek” haklılığınızı bastırmak isteyenler oldu. Sizi susturabileceğini zannedenler çok yanılıyor. Zira bir dislike bile çok şey ifade ediyor. Sesinizi duyacağımıza ve daima sesinizi duyuracağımıza söz veriyorum," ifadeleriyle paylaştı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, YKS öncesi gençlerle yaptığı canlı yayının yorum bölümünü çok fazla tepki gelince kapatmıştı. Erdoğan'a tepki gösteren öğrenciler, YouTube'daki videoyu 'dislike' (beğenmeme) yağmuruna tutmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoda ise "Kafese kapattılar bizi" sözleriyle rap müzik eşliğinde YKS'ye tepki gösteriliyor.

@bilexsamet
Kaynak: BirGün
Ooo chp nin Z kuşağını kucaklama paylaşımı

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Güzel bir mesaj olmuş aslında.

İnsanlarlar sokakta orda burada protesto edemiyor korkudan .

Ama sosyal medyanın ve gençlerin gücü bir kez daha ortaya çıkmış oldu .

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Kemal Kılıçtaroğlunun böyle ucuz siyaset yapmaya çalışması bana yanlış geliyor.

Kendi Youtube sayfasındaki bütün videolarda yoruma kapalı madem yoruma bu kadar önem veriyorlar neden hepsi kapalı ?

Ayrıca kendisi bir canlı yayın açsın ve yorumları kapamasında görelim bu gençler ne yapıyormuş ne yazıyormuş acaba ?

1593353537912.png

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Al işte ne etti bu adam da böyle diyorsun ? Bence iyi çalışıyor memnunum ben

Bir insan sürekli seçim kaybetiren bir liderden nasıl ve neden mutlu olur ? Son 8 yılda 10 seçim miydi kaybetttiği. İşin kötüsü oy oranı arttırmadan. ( Her yıl 2 milyon yeni seçmen katılıyor bunlar hep +18 yeni olan bireyler ama kurtuluşu veya umudu onda bulamıyor. Bu nasıl Z kuşağı kucaklama )

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Al işte ne etti bu adam da böyle diyorsun ? Bence iyi çalışıyor memnunum ben
Kemal basganim gitmesin bence de. İyi güldürüyo bizi. Şaka bı yana solun bu ülkede Tayyip Erdoğan seviyesinde bir siyasetçi çıkarması evrende imkansız olaydır. Öyle bir ihtimal dahi yoktur. Çoğu solcu gizli Erdoğan hayranidir. Fakat, böyle bir adam niye bizden çıkmadı kıskançlığı zihinlerine islediginden Erdoğan dünyanın en doğru işini yapsa yine de küfrederler, beğenmezler. Kılıçdaroğlu gitsin bin beteri gelecek. CHP secmeni dalga geçtiği Kılıçdaroğlu'nu bile mumla arayacak. Geçmişten günümüze sol liderleri değerlendirerek böyle bir sonuca varılabilir. Hep geriye gidiş var sol liderlerde. Hep gelen gideni aratmis. Cidden üzücü. Ülkenin muhalefeti bu halde olmamalı.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Kemal basganim gitmesin bence de. İyi güldürüyo bizi. Şaka bı yana solun bu ülkede Tayyip Erdoğan seviyesinde bir siyasetçi çıkarması evrende imkansız olaydır. Öyle bir ihtimal dahi yoktur. Çoğu solcu gizli Erdoğan hayranidir. Fakat, böyle bir adam niye bizden çıkmadı kıskançlığı zihinlerine islediginden Erdoğan dünyanın en doğru işini yapsa yine de küfrederler, beğenmezler. Kılıçdaroğlu gitsin bin beteri gelecek. CHP secmeni dalga geçtiği Kılıçdaroğlu'nu bile mumla arayacak. Geçmişten günümüze sol liderleri değerlendirerek böyle bir sonuca varılabilir. Hep geriye gidiş var sol liderlerde. Hep gelen gideni aratmis. Cidden üzücü. Ülkenin muhalefeti bu halde olmamalı.

Aynen öyle , ülkece uçuyoruz , herkes geçiniyor falan süperiz

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,958
Sağı da solu da hepsi aynı kardeşim bana göre, cebini doldurmaya bakıyorlar kendilerinden olanı da yüceltmeye bakıyorlar

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Boş verin abi bunları, siz kendi davanıza bakın. Geçim mücadelenize bakın, bırakın siyasiler kendilerini yesinler. Biz sadece seyretmesini bilelim.. ;)

İyi izleyiciyimdir..

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
@Usain hem alakasız şekilde beni etiketliyorsun. Hem de sana verdiğim cevabı siliyorsunuz. Kim sildiyse artık? Sonra yönetimi eleştirince suçlu olacağız.

Ben ne alaka da beni etiketliyorsun?

Tarafsız mesaiye başlamışsın, hayırlı olsun. ?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Öğrencilerin yaptıkları tamamen cahillikten veya tembelliktendi. Kılıçdaroğlu böyle saçma bir konuya destek çıkıp prim yapmaya çalışarak kendini komik duruma düşürmüştür.

Ne yani sınavsız giriş olsa önceki ve sonraki senelerde girenler/girecekler isyan edecek, kim nereye hangi şartlarda üniversiteye gidecek. Siyasetçiler bir şeyin cıvkını çıkarmadan duramıyor.

Tarih konusunda bu sıralar olacağı belliydi en az 40 küsür gün kala da kesinleşti. Benim fark ettiğim.
Eskiden kar tatili uzar diye yarıyıl ödevlerini ertelerdik. Son dakika illaki okul açılışı ertelenir diye aynı bu mantıkla hareket etmiş 17 18 yaş grubu.

Son düzenleme: