Kılıçdaroğlu ve Gökçek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

design_man79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar izleyenlerimiz varsa ne düşünyorsunuz?

Bana K.Kılıçdaroğlu M.Gökçeği fena dağıttı gibi geldi :stuart:

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla ikiside birbirine hakaret edip durdu.Amac haklı yı ya da haksızı bulmak degilde birbirlerini yıpratmak tı sanki ama gökcek o belediyenin gediklisi ne yapar eder secimleri yine alır

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Kim haklı kim haksız belli olmadı. ( Abicim Melih Gökçek neymiş öle. Her lafa atılıyor. Durmadan hakaret ediyor. Kendisi konunun dağıtılmasına izin vermem diyor , konuyu kendi dağıtıyor. Ankara' nın belediye başkanı olabilecek insan terbiye mesafesini korur. Nasıl seçtin bu adamı ANKARA ) En çok Uğur Dündara yazık oldu. Adam Melih Bey lütfen dinleyin diyor. 3 saniye ses yok . Sonra yine başlıyor Melih Gökçek.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
o kadar tartıştılar asıl önemli olan konunun cevabı ortaya çıkmadan oturum kapandı..
Birbirlerine sordukları soruları cevaplamadan başka sorular soruyorlar ...
Oturum kalitesizdi...
Ve Gerçek konunun Cevabı Çıkmadı :D

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ikisinide partilerinide koy çuvala vur duvara..

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
İkisi de sonuçta politikacı, politikacıların her zaman yaptığı şey değil midir kaçamak cevap vermek ve konuyu saptırmak?

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
olay ortada ama görmek isteyene.
Kemal Kılıçdaroğlu hani almanyada pkk'lılarlaydı.uydurma belge düzenlenmiş güzel cevabını verdi.
melih gökçek yedi lafını oturdu aşağı.ne seviyesiz biri konunun doğalgaza gelmemesi için elinden geleni yaptı.bütçesi yetmiyor vatandaşı soyuyor melih gökçek.seviyesiz biri.

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kısacası kemal kılıçdaroğlu, melih gökçek'i duman etti.

melih gökçek her ne kadar tartışma üslubunu düşürse de tüm türkiye gerçekleri kemal kılıçdaroğlu sayesinde öğrendi. böylece ankaralılar da kendilerine yapılan kazıkları öğrenmiş oldu.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Kemal Kılıçdaroğlu bence bu görevi bırakmalı. Deniz Baykal, çok farklı bir yol izlerken Kemal'in bu şekilde davranması ortamı geriyor. Saatin yazılımı hatalı diye tutturdu da tutturdu. Yahu yazılım hatalı ise, geri ödeme yapılacakmış işte. Ona gelene kadar daha neler var neler. Asıl onları konuşunsana. Rezaletti. Uğur Dündar da yalan oldu.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
herkes siyasi düşüncesine göre yorum yapıyor münazaralar böyle olacaksa ben yorum yapmayacağım ayrıca uğur dündarın da hangi tarafı tuttuğu belli ama ben yine yorum yapmayacağım

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ne Kılıçdaroğlu ne de Gökçek iyiydi.
Biri yılların (kaşar) tecrübeli yerel siyasetçisi, diğeri Türkiyede bir türlü alternatif olamamış partinin ağır topu..
Ankara'ya da yazık, Türkiyeye de..
Reytingi yüksek bir programdı mutlaka.
Uğur Dündar da kendini siyasi ombudsman saymaya başlarsa şaşmam :)

xarax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iki taraf için de bişey çıkmadı bence. amacına ulaşamadı tartışma, asıl konu yerine ikiside açıklarını vurdu diğerinin yüzüne arada uğur dündar kaldı.Bunlardan siyasetçi olmaz.kazanan tv nin reytingleri olacak heralde.

мυяαт

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ikisi de çocuk gibiydi. gökçek konuyu saptırırsan konuşturmam diyip her lafı kesiyo, kılıçdaroğlu da gökçek ne dese sırıtıp hee tamam tamam dio:D

DogukanDogu84

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bence düellonun galibi Kemal Kılıçdaroğlu.Melih Gökçek, her konuyu saptırarak bütün suçlamaları otomatikman kabul etmiş oldu.Adamın beti benzi attı, kızardı resmen.Ne kadar seviyesiz biri olduğunu gördük bu arada...

jöl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tek bir cümleyle 'melih gökçek çuvalladı.. berbat etti.. o adam bir daha seçilirsede yuh artık' sen koskoca ankaranın, türkiyenin başşşşkenttttinin başkanısın ya.. sokak çocuğu değilsin ! İNSAN GİBİ DİNLEMESİNİİ İNNNNSANNN GİBİ KONUŞMASINI ÖĞREN ÖNCE... HE BUNLARI ÖĞREN ONDAN SONRADA SORULARA CEVAP VER !

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ben bişey anlamadım valla konuşmalarından.:D

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Böyle programlardan bir sonuç çıkmayacağını bildiğim için 5 dakika baktım,sonuna kadar izlemedim :D

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
2sininde dusundurecek yanları cok var..cevaplanmayan sorular var.ikiside birbirinden beterdi,gokcekın kızarması oburunun pis pis gulmesi birseylerin hıncını cıkartıyorlar gıbıydı,ugur dundar her zamankı dundar kemal yanlısıydı bence

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya ikiside birbirini anlamdı bende onları anlamadım aslında.gökçek diyor ki ben bu konunun dışına çıkmam haklı.neden haklı?bi tartışmaya gireceksen hazırlıklı olman lazım.şimdi ben adama hazırlıklı olmadığı bi konuda soru sorsam adam gerçekten haklı bile olsa konunun ayrıntısını bilmediği için haksız duruma düşebilir.
kılıçdaroğlu başka başka konulara atladı.eğer o konuda sabit kalsaydı başka dertlerini de oturum sonunda sorabilirdi(ki gökçek de bunu istedi zaten) ama yapmadı bunu.kötü oldu tabi.ortada gaz konusundan başka bi konu varsa bile bu konuşulamadı.en iyisi birisi konuşsun 1 saat sonra diğeri konuşsun.yoksa böyle karşılıklı yapamıyor bunlar.

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bence bu olaydan karlı çıkmak lazım.
Türk çocukları artık kendi pinokyosuna kavuştu.
Sağolasın kılıçdaroğlu çocuklarımız artık senin masallarınla uyuyacak.
Benim favorim Guıseppe ustanın pinokyosu oyumda ona.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Arkadaşlar ben sizlere katılmiyorum... çünkü melih gökçek in öyle kendini kendini koruyup saldırgan davranması deplasmanda oluşundan yani kanala bakın aydın doğan a ait tam bi solcu sonra o oturumu yöneten kişiye bakın oda aynı tam bi solcu ve aydın doğan goygoycusu tarafsız gazeteciyim diye geçiniyor ama patronu aydın doğan milyonlarca doları sövüşlerken halkın iliğini emerken sülük gibi uğur dündar da pastacıların börekçilerin peşindeydi neymiş efendim börekçiler böreği yaparken bone takmiyorlarmışşş yani diyeceğim şuki melih gökçekin bastırmasının sebebi bunlar işte deplasmanda oluşu birde dikkat ettiyseniz uğur dündar melih gökçek i kala almaz gibi tii ye alır gibi konuşuyordu. Gıcık gıcık...

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben izlemedim, konuşmaları okudum ve bişi anlamadım, kim nolmuş nerde bişi olmuş, çok karışmış ortalık.. ama gördüğüm kadarıyla kılıçdaroğlu iki kelime söylemeden gökçek araya girmiş tam olarak dinlememiş, sonrada konu baya bi dağılmış.. Ama bildiğim tek şey var yargı kararıyla ödenmesi gereken parayı gökçeğin ödemedeği.. sayaç konusunda kim ne dolap cevirmiş bilmiyom ama, sayaçların yıllara göre üretim maliyetlerine bakılması gerektiği kanaatındayim..

birde aydın doğan gibi bi adama solcu diyen arkadaş sözüm sana aydın doğan ne sağcıdır nede solcu.. para peşinden koşan biridir sadece...

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kılıçdaroğlu'na yöneltilen tek soru cevap buldu onun dışında kalanlara özellikle sıfır borçla aldığı kurumu milyonlarca lira zarara uğratması sorusunda apışıp kaldı. ben onu bunu bilmem. şayet bir adam 15 yıldır başkansa halk onu seviyordur. kılıçdaroğlu sadece demogoji yapan bir sahtekar. hala 13 yaşında lise talebesi iken çocucuğunu sigortalattığı sorusunu cevaplamadı. bir kere 13 yaşında kimse yasal olarak çalıştırılamaz. utanmadan ne var yani okul çıkışında çalışmaya gitmişti oğlum diyecek kadar milleti enayi yerine koyan sahtekar biri. çok matah bir adam olsaydı kendi başkanlarını denetlerdi. sayaçların yanlış ölçüm yapmasından dolayı bir hak teslimi var. bunda bir sorun yok zaten.

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tarafsız olarak..

Tartışmayı bürokrasiye olan düşmanlığım nedeniyle tarafsız olarak izledim. Genel olarak Melih Gökçek her zamanki gibi hazırlığını iyi yapmıştı ancak dinlemesini bir türlü öğrenemedi bunda da Kılıçdaroğlu'nun güya seviyeli duruşuyla harmanladığı yalanlara karşı bir tepkinin büyük etkisi vardı. Öte yandan Kılıçdaroğlu gerçekten nefis bir soru sordu ancak Melih Gökçek onu cevaplamadı. O soru ise "Vatandaştan haksız yere tahsil edilen paralar için niye mahkemeye gitmek zorunda olduğuydu?"
Devletimiz taa öteden beri kaptığı kolu hiç bir zaman iade etmemiştir ve bu başta bundan şikayet eden Kılıçdaroğlu'nun partisi tarafından icad edilmiş bir rezalettir. Ancak bu durum Melih beyi haklı çıkarmıyor. Haksız tahsil edilen para için tekrar masraf ile mahkeme kapılarında sürünerek hakkını aratmak zorunda bırakmak adalete sığmıyor. Kılıçdaroğlu ise tipik bir yalancı ve bunu bir kere daha ispatladı. Uğur Dündar'ın adil ve tarafsız olarak saygın gibi! hareket etmesi ve yönetimi berbattı. Eskiyen her televizyoncu ve sanatçı bozuntularına yıllanmış şarap muamelesi dönemi başladı anlaşılan.
Melih Gökçek'in o oturuma gelme şartını zaten hepimiz biliyorduk ve adam ısrarla o 2 sorunun cevabını bekledi çünkü iyi yerden yakalamıştı ve Kılıçdaroğlu'nu yere serecekti. Haliyle Kılıçdaroğlu topu taca atmaya çalıştı ve Uğur Dündar'da buna çanak tuttu. Öte yandan Uğur Dündar'ın geçmişteki başarılı programları kadar çok şüpheli programlarının da olduğunun bilinmesi nedeniyle ortada dürüstlük havarisi gibi dolaşmasını hazmedemiyorum. Sonuç olarak Melih Bey Kılıçdaroğlu'na karşı bir zafer kazandı gibi. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun uyduruk bir kağıt çıktısı ile o saatlerde Almanya'da değil de Ankara'da olduğunu söylemesi fikrimce yalanın daniskasıydı! Yemedik zaten de ses getirmedi ve getirmeyecek çünkü yalan. Kılıçdaroğlu seçim öncesi kullanılan ve sonrasında sümüklü mendil gibi çöpe atılacak olan tek kullanımlık ve zaten fabrikadan kirli çıkmış bir selpaktır. Melih Gökçek ise başarılı ancak bir o kadar da halkı düşünmeyen biridir. Halkı düşünseydi Hakka inansaydı milletin hakkını iade için mahkeme şartı koymazdı.

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
quazar sen benimat ettin.Ben ilginç bir tanımlama getiemek istedim ama sen ilgincini gerçeğini ve bulunması zorunu getirdin
Kılıçdaroğlu seçim öncesi kullanılan ve sonrasında sümüklü mendil gibi çöpe atılacak olan tek kullanımlık ve zaten fabrikadan kirli çıkmış bir selpaktır

sazan06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence uğur dündar artık bu işleri bırakmalı. rezil etti rezil oldu. beceriksiz adam düş artık türkiyenin yakasından.

mesut777

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet kan ter içinde kaldı Gökçek.Adam daha konuşmasını tartışmasını öğrenememiş bir de tvlere çıkıyor.Madara oldu oturdu aşağı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...