Soru Kılıçdaroğlu İmam oğlunu çıkarmayıp ben adayım derse

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Ve aday olursa, kılıçdaroğlu 18 haziranda aday olup sandığa gidip oyunu Erdoğana atacağına yemin ederim ama ispat edemem.

Meral akşener birşeyler yapmaya çalışırken, kılıçdaroğlu imdadına yetişiyor erdoğanın.

Son düzenleyen moderatör:

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Ve aday olursa, kılışdede 18 haziranda aday olup sandığa gidip oyunu Erdoğana atacağına yemin ederim ama ispat edemem.

Meral akşener birşeyler yapmaya çalışırken, kılışdede imdadına yetişiyor erdoğanın.
Kilicdaroglu yaslanmis, Erdogan gibi emekli olma zamani. Koltugu genc, herkes tarafindan sevilen, genclerin umudu Ekrem İmamoglu'na birakmali. Mansur Yavas'ta olabilir ama haberlerde pek onu gostermiyorlar. Genelde CHP, AKP, Gelecek Partisi, İYİ Parti vs. ve milletvekilleri daha on planda diye dusunuyorum. Kilicdaroglu aday olursa mecbur kurtulusumuz icin oy verecegiz kacisimiz yok. AKP kazanmamali.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Kilicdaroglu yaslanmis, Erdogan gibi emekli olma zamani. Koltugu genc, herkes tarafindan sevilen, genclerin umudu Ekrem İmamoglu'na birakmali. Mansur Yavas'ta olabilir ama haberlerde pek onu gostermiyorlar. Genelde CHP, AKP, Gelecek Partisi, İYİ Parti vs. ve milletvekilleri daha on planda diye dusunuyorum.
Son kez erdoğanı başkan yapıp ben bu işi beceremedim affedin diyip çekip gidecek bak gör.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Şimdi gelen kulis bilgilere göre yarın gurup konuşmasına Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğluna ile çıkacakmış.

Ve yüzde 99 Ekrem İmamoğluna zoraki bir konuşma yaptırılıp ben genel başkanımın arkasındayım bizim adayımız Kemal Kılıçdaroğlu dedirttecekler...

Dün 75 yaşından gün alan Kemal Kılıçdaorğlu CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olacak gibi bunun başka şansı yok. 12 yılda 10 seçim kaybeden KK halen daha koltuğu bırakmam diye inat ediyor...

Mesele buna İYİ Partinin ne diyeceği ve KK'ye karşı Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş'ı karşı aday çıkacaraklar mı önemli olan o gibi görünüyor.

Not: Kemal Kılıçdaroğlu inat etmiş gibi ben bu seçimi muhalefete kazandırmayacam zorla AKP'ye hediye edecem diyor :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Ve aday olursa, kılışdede 18 haziranda aday olup sandığa gidip oyunu Erdoğana atacağına yemin ederim ama ispat edemem.

Meral akşener birşeyler yapmaya çalışırken, kılışdede imdadına yetişiyor erdoğanın.
Kemal Kılıçdaroğlu onun adı terbiyesiz adam oy vermezsen verme senin oyuna muhtaç değil.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
s_7410.jpg

Resmen yarın yeni bir gel bakalım Muharrem vakası olacak gibi :( Kemal Kılıçdaorğlu siyaseten Ekrem İmamoğlunu bitirecek ve kendi adaylığını açıklayacak bence...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Ekrem İmamoğlu bugünkü Ankaraya çağırıp tek kelime konuşturulmaması ve KK'nin ben onun babası gibiyim çıkış sonrası Cumhurbaşkanlığını saldı anlaşılan...

Bu akşam üstü bir Alkollü mekanda görüntülenmiş Ekrem İmamoğlu. Şarabı bir içişi var sanırsınız dertler derya deniz olmuş :(

Bugün zoraki gülüşünden de belliydi herşey.

1671562601597.png

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Ekrem İmamoğlu bugünkü Ankaraya çağırıp tek kelime konuşturulmaması ve KK'nin ben onun babası gibiyim çıkış sonrası Cumhurbaşkanlığını saldı anlaşılan...

Bu akşam üstü bir Alkollü mekanda görüntülenmiş Ekrem İmamoğlu. Şarabı bir içişi var sanırsınız dertler derya deniz olmuş :(

Bugün zoraki gülüşünden de belliydi herşey.

Ekli dosyayı görüntüle 176311
6 lı masa tam kazanacak olurken, Kılıçdaroğlu Erdoğanın imdadına yetişti, İmamoğlu zoraki gülüyor, kılış dede sinsi bakıyor, cb adayı olunca seçim günü oyunu Erdoğana attı mı bu iş tamamdır, sonrasında, İmamoğluna baban bu işi beceremedi oğlum sen yap tabi artık yapabilirsen diye şeytani kahkaha ve bakışlarla güler sonra miamiye yerleşip kalan son günleri sarışın kadınları izlemekle geçer.

Türkiye'nin hikayeside böylece bitmiş olur ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
6 lı masa tam kazanacak olurken, kılış dede Erdoğanın imdadına yetişti, İmamoğlu zoraki gülüyor, kılış dede sinsi bakıyor, cb adayı olunca seçim günü oyunu Erdoğana attı mı bu iş tamamdır, sonrasında, İmamoğluna baban bu işi beceremedi oğlum sen yap tabi artık yapabilirsen diye şeytani kahkaha ve bakışlarla güler sonra miamiye yerleşip kalan son günlerini iri memeli sarışın kadınları izlemekle geçer.

Türkiye'nin hikayeside böylece bitmiş olur ?

KK'yi biraz tanıdıysam Cumhurbaşkanı adayı olur ve seçimi kaybederse bak tam kazanacaktım hep bu Ekrem İmamoğlu önüme geçti deyip partiden ihraç eder :D Ve yenide CHP'nin genel başkanı olur 80 yaşına kadar yönetir...

Not: İnşAllah Cumhurbaşkanı adayı olunca genel başknalıktan istifa edecektir ! Yoksa o koltuğu bırakmaya hiç ama hiç niyeti yok.

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nu gerekirse anında harcar. Partide kimleri kimleri harcadı da bırak İBB başkanını Muharrem İnce'den bi başlarsak liste uzar gider.

nagaracuga

Doçent
Reaksiyon puanı
492
Şahsen Kılıçdaroğlu'nun aday olmasına pek ihtimal vermiyorum. Kukla birini aday gösterebilirler diye düşünüyorum. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş zaten kuklalık yapabilecek karakterde gibi görünmüyor. Bu iki isimden biri bağımsız veya başka bir partinin cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere girecek olsaydı Kılıçdaroğlu kadar oy alabilmeleri zayıf bir ihtimal. Bundan dolayı Ekrem İmamoğlu'nun belki ilerisi için CHP milletvekilliği, genel başkanlığı, başbakanlık gibi hayalleri olabilir ama şimdilik Kılıçdaroğlu'nun sözünden çık(a)mıyor. Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığına aday olup da seçilimezse bu defa onun da milletvekilliği gitmiş olacak çünkü aynı anda hem cumhurbaşkanlığına hem milletvekilliğine aday olunamıyor. Şu anda Kılıçdaroğlu isminin öne çıkarılıyor olması bir taktik olabilir. Ekmeleddin gibi alakasız birini sırf sağ partilere oy veren seçmenlerden oy alabilir diye aday göstermelerine benzer bir şekilde yine CHP'ye oy veren seçmenlerin beklentilerini karşılamayan ama sırf Erdoğan gitsin kafasında oldukları için oy verebilecekleri birini aday gösterebilirler. CHP'ye oy veren seçmenler de "en azından Kılıçdaroğlu kendisi aday olmadı, bu aday AKP'lilerden de oy alabilir" şeklinde kendi kendilerini avutmaya çalışabilirler.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

Maden ocaklarındaki kazalar,Taksimdeki patlama,6 yaşındaki çocuğun evlendirilip yıllarca tecavüze uğraması ve bu bilindiği halde buna ses çıkarılmaması ve en son İmamoğluna yapılan haksızlık.Bu kadar olumsuzluktan sonra hükümetin seçimi kazanma ihtimali Kılıçdaroğlu bile olsa yok denecek kadar az.Ekonomideki rezalet tablo baz alındığında ibre Millet ittifakından yana.Hükümet bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa insanları bazı şeylere inandıramaz.İmamoğlu rezilliği olmasa hadi bir ihtimal derdim ama o olaydan sonra en fanatik AKP li bile AKP den şüphe etmeye başladı.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Maden ocaklarındaki kazalar,Taksimdeki patlama,6 yaşındaki çocuğun evlendirilip yıllarca tecavüze uğraması ve bu bilindiği halde buna ses çıkarılmaması ve en son İmamoğluna yapılan haksızlık.Bu kadar olumsuzluktan sonra hükümetin seçimi kazanma ihtimali Kılıçdaroğlu bile olsa yok denecek kadar az.Ekonomideki rezalet tablo baz alındığında ibre Millet ittifakından yana.Hükümet bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa insanları bazı şeylere inandıramaz.İmamoğlu rezilliği olmasa hadi bir ihtimal derdim ama o olaydan sonra en fanatik AKP li bile AKP den şüphe etmeye başladı.
Görecez kardeşim 6 ay kaldı, benim umudum yok CHP demiyorum ama kılışdedenin gizli Cumhur ittifakçı olduğunu düşünüyorum, 6 lı masayı hezimete uğratacak tek kişi.

2020 hazirandan beri CHP üyesiyim bir kere bile etkinliklerine katılmadım iş bulmak için kapılarına dayanmadım arkadaşlarım var CHP iyi partiye kayıt olup iş isteyen, ben işlerimi hep kendim buldum şükür beklentim yok ama bezdirdiler artık cidden bezdirdiler, tamam AKP oy atmayıp kayıt olmasam bile bu gidişle iyi partiye geçecem dün tele 1 izlerken kılışdede AKP ye sesleniyordu bir insan nasıl bu kadar koltuk sevdalısı olur diye, dedim o an kendine bak

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221223_123120_Gallery.jpg
    Screenshot_20221223_123120_Gallery.jpg
    71.3 KB · Görüntüleme: 40

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Burada insanlar Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiriyor onu beğenmiyor. Ama birisi var ki halen daha ölümüne savunmaya çalışıyor...

Arkadaşım CHP'ye laf eden yok. Mesele başındaki koltuğu salmayan ve kimsenin önünü açmayan kişi... Siyaseten bir başarısı yok 12 yılda 10 seçim kaybetmiş 75 yaşına gelmiş halen daha umut olamıyor ışık veremiyor. En önemli halk sevmiyor istemiyor. Ama halen daha inat edip koltuğa yapışıp ben aday olacam diyor. Sizin gibilerde savunmaya çalışıyor...

CHP'de o kadar isim var halk tarafından daha çok sevilen ve istenen birisi aday olsa KK koltuğu bıraksa sana ne zararı olur ! Muhalefet olarak büyük bir fayda hatta siz halen daha neyin inadındasınız. CHP yüzde 20 bandında kalsın KK seçimi gene kaybetsin ama koltuğunda otursun mu istiyorsunuz !!!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçtiğimiz senelerde Aday olacak mısınız sorusuna Kemal Kılıçdaroğlu'nun verdiği yanıta bakar mısınız :)

Son düzenleme:

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Burada insanlar Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiriyor onu beğenmiyor. Ama birisi var ki halen daha ölümüne savunmaya çalışıyor...

Arkadaşım CHP'ye laf eden yok. Mesele başındaki koltuğu salmayan ve kimsenin önünü açmayan kişi... Siyaseten bir başarısı yok 12 yılda 10 seçim kaybetmiş 75 yaşına gelmiş halen daha umut olamıyor ışık veremiyor. En önemli halk sevmiyor istemiyor. Ama halen daha inat edip koltuğa yapışıp ben aday olacam diyor. Sizin gibilerde savunmaya çalışıyor...

CHP'de o kadar isim var halk tarafından daha çok sevilen ve istenen birisi aday olsa KK koltuğu bıraksa sana ne zararı olur ! Muhalefet olarak büyük bir fayda hatta siz halen daha neyin inadındasınız. CHP yüzde 20 bandında kalsın KK seçimi gene kaybetsin ama koltuğunda otursun mu istiyorsunuz !!!

Geçtiğimiz senelerde Aday olacak mısınız sorusuna Kemal Kılıçdaroğlu'nun verdiği yanıta bakar mısınız :)

Benim Kemal Kılıçdaroğlunu savunduğum yok.Senin anlayamadığın nokta hükümetin halkın gözünde bütün kredisini tüketmesidir.Yaşanan onca olumsuzluktan sonra sen AKP nin yüzde 50-60 oy alacağını mı zannediyorsun? Sen hayal dünyasında yaşamaya devam et.Sana bir konuda hak veriyorum hükümet tarikat ve cemaatlere maddi manevi o kadar destek veriyor ki sizlerin hükümeti savunmasını bir yerde anlayabiliyorum.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Benim Kemal Kılıçdaroğlunu savunduğum yok.Senin anlayamadığın nokta hükümetin halkın gözünde bütün kredisini tüketmesidir.Yaşanan onca olumsuzluktan sonra sen AKP nin yüzde 50-60 oy alacağını mı zannediyorsun? Sen hayal dünyasında yaşamaya devam et.Sana bir konuda hak veriyorum hükümet tarikat ve cemaatlere maddi manevi o kadar destek veriyor ki sizlerin hükümeti savunmasını bir yerde anlayabiliyorum.

Görende muhalefet çıktı biz iktidar olursak tarikatları cemaatleri kapatacaz dedi sanır :)

Biz Kemal Kılıçdaroğlu kötü bunu anlatma derdindeyiz sen neyin kafasındasın halen... Gerçekten yazık yani. Bu kadar da olmaz.

Kemal Kılıçdaroğlu'nu körlemesine savunarak AKP'ye en büyük hizmeti ediyon azcık aç şu gözünü artık.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Görende muhalefet çıktı biz iktidar olursak tarikatları cemaatleri kapatacaz dedi sanır :)

Biz Kemal Kılıçdaroğlu kötü bunu anlatma derdindeyiz sen neyin kafasındasın halen... Gerçekten yazık yani. Bu kadar da olmaz.

Kemal Kılıçdaroğlu'nu körlemesine savunarak AKP'ye en büyük hizmeti ediyon azcık aç şu gözünü artık.
6 yaşındaki çocukla evlilik yapan o sapık şahıs tutuklandı.Acaba kimin sayesinde tutuklandı? Bir düşün bakalım.???

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
6 yaşındaki çocukla evlilik yapan o sapık şahıs tutuklandı.Acaba kimin sayesinde tutuklandı? Bir düşün bakalım.???

Sosyal medyada gündem olması sayesinde tutuklandı. Yoksa sadece 1 kişinin beyanı ile tutuklama olmuyor hukukta kolay kolay.

Bunuda Kemal Kılıçdaroğlu yaptı demeyecen inşAllah !!

Not: Bu olayın siyasetle alakası yok zaten. Böyle şerefsizler varsa idam gelsin diyorum ben bunlar için.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Sosyal medyada gündem olması sayesinde tutuklandı. Yoksa sadece 1 kişinin beyanı ile tutuklama olmuyor hukukta kolay kolay.

Bunuda Kemal Kılıçdaroğlu yaptı demeyecen inşAllah !!

Not: Bu olayın siyasetle alakası yok zaten. Böyle şerefsizler varsa idam gelsin diyorum ben bunlar için.
Bu olayın siyasetle alakası yok???? Kuran kurslarında yapılan taciz,tecavüz,çocukların işkence görmesi ve en son hoca görünümlü sapığın 6 yaşında çocukla evlenmesi ve aile Bakanının durumdan haberdar olup ses çıkarmaması ve hükümetin tarikat ve cemaatlerde yapılan onca rezilliğe rağmen hala maddi manevi destek sunması siyasetle alakasız öyle mi? Sen bu kafayla devam et.Seçimde Ampul patladığında en çok senin gibi zihniyeti kötü olanlar madara olacağı için sevineceğim.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bu olayın siyasetle alakası yok???? Kuran kurslarında yapılan taciz,tecavüz,çocukların işkence görmesi ve en son hoca görünümlü sapığın 6 yaşında çocukla evlenmesi ve aile Bakanının durumdan haberdar olup ses çıkarmaması ve hükümetin tarikat ve cemaatlerde yapılan onca rezilliğe rağmen hala maddi manevi destek sunması siyasetle alakasız öyle mi? Sen bu kafayla devam et.Seçimde Ampul patladığında en çok senin gibi zihniyeti kötü olanlar madara olacağı için sevineceğim.

Sizin gibilerin anlamadığı olay şu. Şerefsiz insan her yerde olabilir her yerden çıkabilir. Buradan genelleme yapmanız saçma...

Bir şerefsiz çıktı bütün Kur'an kursları kapatılsın bir cami iamamı sapık çıktı tüm imamlar böyle zaten veya bir cemmaat kötü bir şey yaptı bütün hepsi böyle zaten kafası çok sığ bir bakış açısı... Yakın zamanda Papalıkta bile taciz tecavüz olayları çıktı Avrupada kilisede çıktı vb her yerde çıkabilir.

Yarın Atatürkçü düğünce derneğinde taciz tecavüz olsa bütün Atatürkçü düşünce kuruluşları kapatılsın mı diyecen veya CHP içersinde taciz tecavüz olayları olduğnuda CHP kapatılsın diyen mi çıktı ? Olaylara azcık geniş bakabilseniz keşke... Suçlar şahsidir ve suçlular en ağır şekilde cezalandırılsın.

Kimsenin bu tarz şerefsizlere göz yumtuğu yok söylediğin her olayda şahıslar mahkemeye çıktı ve EN AĞIR ŞEKİLDE CEZASINI aldı. Siz şunu anlamıyorsunuz. Olay Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaliteli muhalefet olmaması. Liderlik vasfının olmaması ve siyasete YÖN VEREMEMESİ...

İnsanlar CHP'den değil KEmal Kılıçdaroğlun'dan şikayetçi. Ama sizin gibi sorgulamayan ve tıpış tıpış gider 25 seçimde kaybetse KK'yi desteklerim diyenler yüzünde AKP 20 yıldır iktidarda işte. Sizin sayenizde devrilmiyor. Ve bu kafa ile giderseniz ve 2023'e KK'yi ene aday yaparsalar sonuç gene aynı olacak gibi. Orada kazanacak Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu varken Halka rağmen inat edip Halkın sevmediği bile siyaset nereye kadar olacak bakalım görecez.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Sizin gibilerin anlamadığı olay şu. Şerefsiz insan her yerde olabilir her yerden çıkabilir. Buradan genelleme yapmanız saçma...

Bir şerefsiz çıktı bütün Kur'an kursları kapatılsın bir cami iamamı sapık çıktı tüm imamlar böyle zaten veya bir cemmaat kötü bir şey yaptı bütün hepsi böyle zaten kafası çok sığ bir bakış açısı... Yakın zamanda Papalıkta bile taciz tecavüz olayları çıktı Avrupada kilisede çıktı vb her yerde çıkabilir.

Yarın Atatürkçü düğünce derneğinde taciz tecavüz olsa bütün Atatürkçü düşünce kuruluşları kapatılsın mı diyecen veya CHP içersinde taciz tecavüz olayları olduğnuda CHP kapatılsın diyen mi çıktı ? Olaylara azcık geniş bakabilseniz keşke... Suçlar şahsidir ve suçlular en ağır şekilde cezalandırılsın.

Kimsenin bu tarz şerefsizlere göz yumtuğu yok söylediğin her olayda şahıslar mahkemeye çıktı ve EN AĞIR ŞEKİLDE CEZASINI aldı. Siz şunu anlamıyorsunuz. Olay Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaliteli muhalefet olmaması. Liderlik vasfının olmaması ve siyasete YÖN VEREMEMESİ...

İnsanlar CHP'den değil KEmal Kılıçdaroğlun'dan şikayetçi. Ama sizin gibi sorgulamayan ve tıpış tıpış gider 25 seçimde kaybetse KK'yi desteklerim diyenler yüzünde AKP 20 yıldır iktidarda işte. Sizin sayenizde devrilmiyor. Ve bu kafa ile giderseniz ve 2023'e KK'yi ene aday yaparsalar sonuç gene aynı olacak gibi. Orada kazanacak Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu varken Halka rağmen inat edip Halkın sevmediği bile siyaset nereye kadar olacak bakalım görecez.
Kuran kurslarda bir değil iki değil yüzlerce darp,tecavüz,taciz olmuş hala genelleme yapma diyorsun.6 yaşındaki bir çocukla 40 yaşında bir sapık evlendi ya.Sen ne anlatıyorsun? ??? Adaylık olayına gelince İmamoğlu ve Mansur varken Kılıçdaroğlu nun aday olması yanlış mış? Siyaseti takip etmediğin o kadar belli oluyor ki.İmamoğlu bugün aday oldu ve kazandı diyelim.Ceza aldığı için resmî olarak Cumhurbaşkanı olma şansı yok.Bundan sonraki süreçte Hdp nin kapatılması (Kapatılsın umurumda değil) ve Mansur Yavaş ın da ceza alması gündemde.Mansur Yavaşın en ufak bir hatasında İmamoğluna yapıtıkları gibi siyaset ve hapis yasağı verilmesi gündemde.Geriye ne kaldı? Boş yorum yapıyorsun.Not:Bugün siyasiler arasında güvendiğim tek siyasetçi Mansur Yavaştır.Mansur Yavaş dışında Kılıçdaroğlu dahil hiçbirine güvenmiyorum.İster inan ister inanma umrumda değil.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Kuran kurslarda bir değil iki değil yüzlerce darp,tecavüz,taciz olmuş hala genelleme yapma diyorsun.6 yaşındaki bir çocukla 40 yaşında bir sapık evlendi ya.Sen ne anlatıyorsun? ??? Adaylık olayına gelince İmamoğlu ve Mansur varken Kılıçdaroğlu nun aday olması yanlış mış? Siyaseti takip etmediğin o kadar belli oluyor ki.İmamoğlu bugün aday oldu ve kazandı diyelim.Ceza aldığı için resmî olarak Cumhurbaşkanı olma şansı yok.Bundan sonraki süreçte Hdp nin kapatılması (Kapatılsın umurumda değil) ve Mansur Yavaş ın da ceza alması gündemde.Mansur Yavaşın en ufak bir hatasında İmamoğluna yapıtıkları gibi siyaset ve hapis yasağı verilmesi gündemde.Geriye ne kaldı? Boş yorum yapıyorsun.Not:Bugün siyasiler arasında güvendiğim tek siyasetçi Mansur Yavaştır.Mansur Yavaş dışında Kılıçdaroğlu dahil hiçbirine güvenmiyorum.İster inan ister inanma umrumda değil.

Yaa her il de ilçede hata belediyede belde de köyde Kur'an kursu var neredeyse 1000 lerce Kur'an kursu var sen 3-5 Kur'an kursunda sapıkça bir şey oldu diye hepsi kapatılsın hepsi yasaklansın diyemezsin işte şunu anlayamadınız gitti.

6 yaşında brinin 29 yaşında biri ile evlenmesini SAVUNAN GÖRDÜN MÜ SEN ? Bunu kim savunur. Saçmalıyon gene.

Not: Siyaset oyun kurma veya oyun bozma sanatıdır. Ve Siyaset cesurların işidir. Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu'nun dava işini bahane ediyor. Bu ülkede mağdur olacak Ekrem İmamoğlu ve aday olacak seçimi kazanacak mazbatayı alamıyacak hee !!! Onu yapabilecek güç var mı sanıyon sen Halkın önünde durabilecek güç mü var !

Kemal Kılıçdaroğlu kendi adaylığı için Ekrem İmamoğlunu sindiriyor işte bunu görmemek için kör olmak lazım. Adamı Ankaraya çağırıyor. Sözde mağdurun yanındayız arkasındayız diye. Adamı konuşturmuyor bile .Beni onun babasıyım o benim oğlum mouna gidiyor flan. Gerçekten yazık.

Not2: Senden başka şu forumda Kemal Kılıçdaroğlu'nu savunan yok la. Hobi olarak CHP'yi git savun tutan yok. Ama zorunda gibi KK'yi neden savunuyon çözemedim gitti. Madem Mansur Yavaş'ı istiyon onu belirt onu savun onu yaz. Her KK eleştirisinin altına gelip körlemesine savunmak zorunda değilsin.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
@ConfickerBelasi

Kılıçdaroğlu Erdoğanı başkan yaptıracak bundan hiç şüpheniz olmasın ?

images (6).jpeg

Şu yüze iyice bir bak

Sence Mansur başkan veya Ekrem başkanı aday yapıp 6 lı masayı kazandıracak göz var mı?

nagaracuga

Doçent
Reaksiyon puanı
492
Maden ocaklarındaki kazalar geçmiş dönemlerde de oluyordu, terör olayları, taciz ve tecavüz gibi olaylar da. İmamoğlu konusunda haksızlık yapıldı diyorsunuz o işi Kılıçdaroğlu bizzat bertaraf etti bile. Muhalifler sürekli şöyle olumsuzluklar var, böyle olumsuzluklar var, o zaman Erdoğan gidici şeklinde düşünebiliyor. Kaç seçimdir hatırlayınız bu sefer gidecekler denildi. Akşener'in adaylığı sırasında "korku dağları sardı" gibi saçma sapan algılar kurgulanmaya çalışıldı. Neticesi ne oldu? Sürekli şöyle olumsuzluklar var, böyle problemler var üzerinden yapılan propaganda belki muhalif partilerin kendi kitlelerinin ilgisini bir miktar çekiyordur. Fakat bu partiler seçilmeleri hâlinde ne gibi icraatlar yapacaklar, bu bile belli değil. Ayrıca siz olumsuzluklara odaklanırken seçmenlerin birçoğu mesela Karabağ savaşında Türkiye'nin Azerbaycan'a sağladığı imkânların tesiriyle Azerbaycan'ın yıllardır Ermeni işgali altındaki topraklarını geri alabilmesine, Erdoğan'ın Suriye'nin kuzeyinde Kürdistan kurulmaması için verdiği mücadeleye, Karadeniz gazının önümüzdeki aylarda evlerde kullanılmaya başlanabileceğine ve daha nice benzer duruma odaklanıyor.

Yaa her il de ilçede hata belediyede belde de köyde Kur'an kursu var neredeyse 1000 lerce Kur'an kursu var sen 3-5 Kur'an kursunda sapıkça bir şey oldu diye hepsi kapatılsın hepsi yasaklansın diyemezsin işte şunu anlayamadınız gitti.

6 yaşında brinin 29 yaşında biri ile evlenmesini SAVUNAN GÖRDÜN MÜ SEN ? Bunu kim savunur. Saçmalıyon gene.
Bale kurslarında da taciz olabiliyor, CHP'de de taciz davaları oldu. Kur'an kurslarına karşı değil ama tarikat ve cemaatlere karşı güçlü bir muhalefetin olması şart. Fakat muhalefet partileri de tarikat ve cemaatlerin üzerine onların mensuplarından da oy alabilmek açısından fazla gidemiyor sanki.

Son düzenleme: