- Konuyu başlatan
kardeşim bu hastalık her insanda olabilecek bir hastalık cinsiyet farketmiyor kadın ve erkeklerde oluyor olma nedeni tam olarak bilinmemekte fakat genelde masa başında iş yani oturarak çalışanlar da ve taksicilerde oluyor nedeni ise kaykılarak diye tabir ettiğimiz oturma şeklinden kaynaklanıyor kaykılarak oturduğun zaman dikkat et o bölge üzerine oturuyorsun ve orada gözle görülen ufak bir iğne deliği gibi delik oluyor ve vücudundan iç çamaşarından dökülen kıllar o bölgeden girip adeta yuva yapıyor ve ameliyat olmadığın surece o delik orda olduğundan kapanmadığı için oradan kıl girişi devam ediyor tek çözüm ameliyat olmassan sadece ötelersin 50 yaşında bile olursun. bende 2009 yılında ameliyat oldum ve 5 dikiş benim ki kapalı dikişli ameliyat yapıldı korkmaya hiç gerek yok ameliyat en fazla yarım saat sürüyor ve asıl iş ameliyattan sonra başlıyor hemen geçti diye ayağa kalkıp gezmeyecek ve sosyal yaşamından birazda olsa geri kalıcaksın fakat ameliyat ve iyileşme arasında ki sürede sorun yaşamasan sorun çıkmıyor tekrarlama yapma nedeni genellikler ameliyattan sonra kaynaklı yapılan yanlışlıklar ben 2009 yılında oldum 2011 yılında 15 ay askerlik yaptım ve şuan tekrarlama yok ama hayatının sonuna kadar o bölgede ki kılları bir kıl dökücü krem ile kılsız bırakıcak ve her akşam o bölgeyi temizleyeceksin sorun yaşamak istemiyorsan (o bölgede kıl varsa ) .
lazer epilasyon düşünüyorum ameliyattan sonra mantık mı acaba ?