Kies mfc90u.dll sorunu

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2w3502h.jpg

->> Kies'i pc de açar açmaz bu aşagıdaki uyarı çıkıyor

2i93yac.jpg

->> Ardındanda aşağıdaki uyarı çıkıyor onada "güncelle" deyince Kies kapanıyor.

k0haub.jpg

->> Bu hatanın çözüm yolunu bilen var mı? :confused1:

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Şuraya bir bak.
Sanırım yeni bir mfc90u.dll dosyası indirip %APPDATA%\Samsung\Kies\FirmwareUpdateTemp\Agent klasörünün içine kopyalayacaksın. :)

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"How To Fix Mfc90u.dll Errors ?
Important: Do not download mfc90u.dll from a "DLL download" website. There are many reasons why downloading a DLL file is a bad idea. If you need a copy of mfc90u.dll, it's best to obtain it from its original, legitimate source." http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/mfc90u-dll-not-found-missing-error.htm

Burdada DLL download sitelerinden bunu indirmenin kötü bir fikir olduğunu söylüyor ve birçok çözüm yolu sıralamış ama durduk yere pc yi formatlık duruma getirmemek için bunlardan birini uygulamadan önce benzer sorunla karşılaşıp çözen var mı? diye sorim dedim

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
"How To Fix Mfc90u.dll Errors ?
Important: Do not download mfc90u.dll from a "DLL download" website. There are many reasons why downloading a DLL file is a bad idea. If you need a copy of mfc90u.dll, it's best to obtain it from its original, legitimate source." http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/mfc90u-dll-not-found-missing-error.htm

Burdada DLL download sitelerinden bunu indirmenin kötü bir fikir olduğunu söylüyor ve birçok çözüm yolu sıralamış ama durduk yere pc yi formatlık duruma getirmemek için bunlardan birini uygulamadan önce benzer sorunla karşılaşıp çözen var mı? diye sorim dedim

Bende oyunlarda ve bazı uygulamalarda dll hatası verince dll'yi indirip gerekli yere atıyordum ve hiçbir sorun olmadan uygulamayı çalıştırabiliyordum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var delirecem s4 telefonum konuşma sırasında görüşme kapanıyor sanki NO ya basılmış gibi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ukat eline sağlık 10 sn ye işimi çözdü tavsiyen. tşk..